«Ну це ж замизганий Ковель!»: опублікували нові фото сміття, яке «складають» посеред вулиць

19 Серпня 2017, 16:00
6954

Ковельчани продовжують боротись із сміттям за допомогою соціальних мереж.

«Бачу ситуацію з баками по всій Волині. Баки стоять скрізь – і звичайні, і на пластик! В Шацьку навіть на скляні пляшки є баки! В приватних секторах Луцька люди виносять сміття в зав'язаних мішках або спеціальних контейнерах перед приїздом сміттєвозу і ніхто не чекає поки та божественна машина приїде – хлопці самі закидають сміття. В Локачах, в приватному секторі металеві баки стоять через кожні сто метрів», – коментує Анна Демчук черговий допис про сміття у Ковелі в мережі Фейсбук.

 


 

Жінка задається риторичними питаннями: «Я не розумію, чому я повинна тримати смердюче сміття в домі два дні? Я не розумію, чому я маю везти смердюче сміття в гараж, бо їду на вихідні на озеро і не хочу як та бидлота нести до стовба! Я не розумію чому я маю возити пластикові пляшки в Нововолинськ, бо в Ковелі немає контейнерів для пластику?».  

Зазначаючи, що людям з інших міст розкажеш, що в нас погодинний вивіз сміття, то вони очі округляють: «А потім заспокоюються – ну це ж замизганий Ковель! Куди нам до Луцька, Турійська, Володимира-Волинського, Іванич, Локач, Нововолинська, Шацька і т.д... ».

Коментар Анни Демчук доповнив ‎Богдан Мініч‎, який опублікував нові фото пакетів зі сміттям, що лежать посеред вулиць в мікрорайоні Володимирська та 40 років Перемоги.

 

[






 

Нагадаємо, раніше Богдан Мініч публікував фото як у Ковелі сміття «складають» посеред вулиць.

Коментарі
19 Серпня 2017, 19:44
Я все чекаю ,коли і в нас зявляться сортувальні баки. У батьків на львівщині ,в звичайному райцентрі ,вже декілька років сортують сміття. Тоді діти не тягтимуть важкезну макулатуру, а я викину усі ці бутилки і пластмасу яку складаю в очікуванні початку сміттєвої цивілізації в ковелі. Так само очікую ,коли і куди можна буде здати економні лампочки з ртуттю. Хвала прогресу вже світлодіодні виробляють, а я ще зберігаю зіпсовані ртутні
19 Серпня 2017, 20:47
добре хоч в деяких магазинах міста є ящики для збору батарейок. Як назбирується штук 10-15 по змозі відношу в такі скриньки.
19 Серпня 2017, 21:10
Це район вулиці 40 р перемоги. Біля будинку 15 клали нову бруківку. Її там видно на одному з фото. Питання но начальника РЖКП2 (в миру памідориха) коли ви займетесь своїми прямими обов"язками. Може пора вже зрозуміти що торгівля памідорами це не основний вид діяльності. Товстига, коли твоя ПРО ТЕ ЖЕ почне працювати? Чому не вивозиться сміття? Олег Олексійович - скільки ви можете терпіти це "безробіття"?
19 Серпня 2017, 21:25
не вірте брехунам. В Луцьку такий самий срач, може ще й більший. А там де стоять сміттєві бачки, купи сміття ще більші. У вас просто є зацікавленні особи в проштовхуванні сміттє - бачкового бізнесу. Хтось хоче заробити на цьому бабло. Кишені наб"ють а бардаку стане ще більше.
19 Серпня 2017, 22:09
Вихід в цьому питанні бачу тільки один. Сміттєва машина має їздити кожного дня.Вірніше кожного вечора, а не раз в декілька днів. Комунальні служюи міста мають забезпечити щоденний вивіз сміття.Може хоч так ситуація поміняється, а що до смердючих сміттєвих баків під вікнами то це не вихід з положення
19 Серпня 2017, 23:45
Перший крок до виходу з ситуації - це звільнення помідорихи з конфіскацією. Напару з Товстигою.
20 Серпня 2017, 00:12
а другим кроком потрібно спробувати когось оштрафувати зв викинуте сміття. І так оштрафувати, щоб мало не показалось і передав всім, що смітити дуже дорого обходиться в першу чергу собі. За тиждень на одних штрафах можна заробити на паливо всім комунальним машинам і навести афігенний порядок у місті. А мер наш лапух - йому скільки раз казали звільнити Товстигу і памідориху. він їх просто боїться і ніколи цього не зробить. ТОВСТИГА -ворог міста.
20 Серпня 2017, 01:00
Поки не прийшла бидлота до керівництва комунальним господарством і не повтикала своїх ПРО- ТЕ-ЖЕ на керівні посади - Ковель займав перше місце в Україні пр благоустрою. А тепер та памідорна свинота доводить місто до сміттєвого коллапсу. Олег Олексійович - женіть тих падлюк бо будете кататись у сміттєвому бачку.
20 Серпня 2017, 02:28
Шановна, поставте ті баки собі під вікна і побачимо що ви заспіваєте за кілька діб спеки, коли та вся гидота потече цілющими струмками, які лишаються від !10 хвилин! стоянки смітєвоза. <br/>Щось ця тема з баками підіймається доволі часто цим сайтом, на кого ви працюєте і хто має проталкнути ті &quot;панаційні&quot; баки громаді?<br/>Все було доволі добре без тих баків. Лише за останніх пару років бидла побільшало, яке виносе собі під ніс, а вирішується це рейдами поліції з хочаби тими штрафами що є! І всі питання, не роздувайте з мухи слона!<br/>На рахунок пластикових пляшок, на колишньому заводі продтоварів(в&quot;їзд з вулиці Шевченка)на металоприйомі приймають їх, так що туди.
20 Серпня 2017, 11:25
А В НАС В Камені викидають мусор прямо з вікна
20 Серпня 2017, 12:02
поки ця влада орудує в Ковелі, ні про які сміттєві бачки мови бути й не може. Не забувайте про те, що Товстига здав фіктивно перемогу Вересу. І Верес тільки чекає, коли за державний кошт будуть втсановлені бачки а потім вже одним своїм зламком Вольво їх вивозити. До речі - після публікації що Вольво їздить на липових номерах, машина кудись зникла. ось чому почалась та мишача візня навколо баків. Гроші то вже отримані наперед. А продажні шкури за гроші підспівують корупціонерам.
20 Серпня 2017, 12:52
Не плещи дурного! Вольва вже їздить і навіть троха менше її стало чути
20 Серпня 2017, 13:27
Значить скоро стане. Косцьовят казав що вона їздить на липових номерах і він доб&quot;ється щоб вона стала на прикол. Він відправив на Київ відправив запит в Київ, хто ту машину реєстрував.
20 Серпня 2017, 14:24
Мені однаково де зареєстрована машина аби сміття вивозили і в нашому місті було чисто .Машину заберуть той толк пропаде хай побільше таких машин їздить аби був порядок
20 Серпня 2017, 14:31
&lt;p&gt;ту [ВИДАЛЕНО] товстигу треба взагалі посадити на пару років шоб його жирну сраку кожен день тарабанили на зоні! падло хабарницьке таке саме як і його папашка!&lt;/p&gt;
20 Серпня 2017, 16:13
&lt;p&gt;стане одним [ВИДАЛЕНО]&amp;nbsp;більше, а це нам точно не вигідно. треба шось краще і цікавіше придумати. дати взятку йому, може краще почне працювати.&lt;/p&gt;
20 Серпня 2017, 17:52
Раз уже сам кукукнутий Косцьов'ят за це взявся, то липове Вульво буде їздити ще сто років, доки саме не перетвориться на купу сміття
20 Серпня 2017, 19:20
МЕНІ КАЖЕТЬСЯ ЩО ЦЕ ПРОТЕСТ ТИХ ХТО НЕ ПОГОДЖУЄТЬСЯ ЩОБ ВЕРЕС ВИВОЗИВ СМІТТЯ , ОТ ВОНИ І ВИКИДАЮТЬ СМІТТЯ ЩОБ ВСІ БАЧИЛИ ЩО ВЕРЕС НЕ СПРАВЛЯЄТЬСЯ З ВИВОЗОМ СМІТТЯ .
20 Серпня 2017, 19:23
а що, ВІерес справляється з вивозом сміття? Може тебе провести по територіях, зв\акріплених за Вересом?
20 Серпня 2017, 19:45
раз вам написали статтю, значить ви маєте сліпо гнати на комунальні служби і ганити іх. від вас цього вимагає автор статті, явно ж він її не для похвал написав. а ви як те бидло маєте співати під дудку автора, в цьому і заключаються маніпуляціі і технологіі впливу на баранячу свідомість. чим більше читаю цей тим більше проступають контури тупої заказухи для нівеляції влади і прочої поєбєні. доречі і за підприємців вже взялись, люди стараються, хочуть заробити, а цим уродам давай подавай жертву щоб іі публічно розіпьяти, і це все неспроста. так комусь вигідно. може хтось хоче своє вольво запустити?
21 Серпня 2017, 00:31
Згоден
21 Серпня 2017, 13:00
Кожний судить по собі.А автор висвітлює проблеми і досягнення Ковеля та ковельчан.
21 Серпня 2017, 18:24
тільки проблема автора в тому що він відстоює конкретну точку зору, в цьому є радикальна різниця журналіста і заказного писаки. <br/>та і ти хєров захисникжурналістів тоже конкретно свою лінію гнеш, чим доказуєш своє походження і мотиви. а може ти і сам автор, але так безпалєвно зі сторони підпіжджуєш шоб не спалитись.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром