Кошарук і Кіндер на Спаса разом працювали у Києві

20 Серпня 2017, 10:49
2445

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук продовжує інформувати громадськість про те, як вирішуються питання, пов’язані з ліквідацією наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

«Знову у Києві. У Мінрегіонбуді. Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дав мені доручення завершити роботи з отримання документів, які необхідні, щоби профінансувати з Державного бюджету ліквідацію наслідків ковельського ветсанзаводу. Тому буду тут доти, допоки не отримаємо експертні висновки згаданого міністерства», – написав Сергій Кошарук на своїй сторінці у Фейсбук.

Разом із заступником голови Волинської облдержадміністрації у Київ прибув і ковельський міський голова Олег Кіндер. Слідкують, аби усі проекти щодо ліквідації надзвичайної ситуації були узгоджені між проектантами, замовниками документації, експертами Держбудекспертизи та фахівцями міністерства.

Сергій Кошарук ділиться деталями роботи: «Для роботи у Мінрегіонбуді мені виділили окремий кабінет, де я маю змогу спокійно та детально займатися контент-аналізом, а також так би мовити ефективно взаємодіяти, коли виникають якісь питання або зауваження у фахівців Міністерства. Оскільки робочий день припав на свято Спаса, то привітав київських колег, пригостивши спеціально привезеними яблуками та грушами».

«Впевнений, що всі уже з нетерпінням очікують, коли нарешті проблему ковельського ветсанзаводу буде вирішено і забуто. Маю надію, що ми вже вийшли на фінішну пряму», – пише він у дописі.

 

1

 

Пізніше Сергій Кошарук розповів, що вдалося отримати другий експертний висновок від Мінрегіонбуду: «В’ячеслав Андронович Негода – перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – приділив максимум своєї уваги і очевидно прийняв рішення саме сьогодні «закрити» питання затвердження проектів, що стосуються ліквідації наслідків роботи ковельського ветсанзаводу».

«Чесно кажучи, я не сподівався, що сьогодні отримаємо хорошу звістку – такий необхідний та давно очікуваний експертний висновок. Однак гарна співпраця завжди дає хороші плоди», – зазначив він у дописі.

У понеділок уся документація потрапить до Мінекономрозвитку, а пізніше до Міністерства фінансів, після чого Волинь зможе отримати 17 мільйонів на ліквідацію наслідків ковельського ветсанзаводу.

 


Коментарі
20 Серпня 2017, 14:56
Хто обіцяв до якогось там числа "рєшити" костомельню або йти геть? Сірожа-сірожа фу тріпло ти а не мужик, аж бридко... А сайт ще й публікує якісь новини з цим клоуном. Ганьба!
20 Серпня 2017, 15:50
Кошик справу робить а ти тільки кукурікаєш в коментарях.
20 Серпня 2017, 16:04
Навіщо кожен свій крок висвітлювати у мережі. Це їх робота за це іде платня. Це не подвиг а звичайна робота яку вони так хотіли отримати (бо там касу брити можна) Це створення видимости роботи. Зраз море фото як виглядає у інтернеті і насправді. Очікування і реальність.
20 Серпня 2017, 18:07
А я підтримую коли люди звітують про свої дії на офіційній сторінці в соцмережах. Це називається - відкритість влади. Можете зайти на сторінку у ФБ того ж Кошарука і від власного імені написати коментар. Або на сторінку Кіндера чи Федосючки.
20 Серпня 2017, 18:45
Так само можуть у соцмережах висвітлювати всі свої кроки і Кіндер і Федосюк і Козаком з Броїлом. Думаю їх теж печататимуть.
20 Серпня 2017, 19:12
А нашо мавпі висвітлювати свої кроки у соцмережах? Він за гроші громади у Вельми в його "Вістях кіндерівщини" прорекламується
20 Серпня 2017, 19:27
Приказка Собака яка гавкає не кусаться. Краще б не висвітлювали а діло робили. Кошарук висвітлив що звільниться з посади коли до якогось числа не вирішить питання з тим клятим заводом. І що??? Прозвітував??? І далі звітує... <br/>Це в робочий час людина сидить і постить у соц мережах. Тільки не потрібно розказувати що у не робочий час коли має вільну хвилинку...<br/>Не словом а ділом потрібно звітувати...<br/>Я розумію що На Ковельщині недостатньо приділяється уваги розвитку писемного слова. Потрібно бабла виділити. У нас що не дармоїд (депутат) то пісатєль хрєнов. Кобзарі йомайо...
20 Серпня 2017, 22:01
Припади до Кіндерової цицьки, мавпова шлюха
20 Серпня 2017, 22:12
у нас значить, якшо ганиш сірожу то зразу бютовець? Так щоб знали - всі вони... важко підібрати цензурне слово. А сірожа то вапше капєц, перший коментар про нього доволі мякоказаний.
21 Серпня 2017, 11:33
Собаки гавкають, а караван йде. Сергію, не звертайте уваги на тих собак та далі тягніть того плуга!
21 Серпня 2017, 13:48
Правильно Сергію не звертай уваги на тих піддувал. Роби свою справу, роби так як ніколи не робив. Аквапарк побудував, водосховище очистив, з привокзальною площею розібрався, лайно з ветсанзаводу по під Ковелем позакопував. <br/>Ковелю ще багато що потрібно наприклад космодром свій... <br/>Як дорвешся в Ковель до кормушки знову то вже рубонеш капусти так як не рубав ніколи.
21 Серпня 2017, 14:10
Кошарука то видно, працює людина!...даже телефон стоїть. А от Кіндер-сюрприза не відать...видно по барах шляється з Федосучкою...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром