У Ковелі змагались ветерани футболу

21 Серпня 2017, 17:16
3313

Днями з нагоди Дня незалежності України відбувся традиційний турнір з футболу серед ветеранів 50 років і старших.

Про це повідомляється на офіційному сайті Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь чотири команди: «Ветеран» (м. Ковель), «Нива» (смт. Турійськ), збірна Ковельського району, «Ветеран» (м. Володимир-Волинський). Було запрошено відомих тренерів, які понад сорок років працювали в ДЮСШ управління освіти, Дмитра Номанчука та Олександра Жука, а також ветеранів футболу Миколу Павлова та Миколу Кілебу.

Усі спортсмени продемонстрували глядачам філігранну техніку володіння м’ячем, грамотні тактичні дії на полі та неабияке бажання перемогти. 

У першому півфіналі зійшлися команди Ковеля та Володимира – Волинського. На початку зустрічі наші земляки володіли територіальною перевагою і створили декілька прекрасних можливостей, але не зуміли їх реалізувати. У другій половині гості перехопили ініціативу і небезпечні моменти виникали вже біля воріт господарів. Цікавий та напруженийпоєдинок закінчився з рахунком 0 : 0. Пенальті краще виконали футболісти з Володимира-Волинського, які перемогли з рахунком 3 : 1. 

У другій грі команда Ковельського району з рахунком 1 : 0 обіграла «Ниву». 

У матчі за третє місце боролися футболісти з міста залізничників та Турійська. У результаті з рахунком 1 : 0 бронза дісталась ковельчанам. Тут відзначився Володимир Єменко

За перше місце спортсмени Володимира – Волинського з рахунком 2 : 1 перемогли команду Ковельського району. 

Преможці і призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами. 

Окрім цього, оргкомітетом було відзначено кращих футболістів у номінаціях: «Кращий воротар» - Юрій Тищук (Ковельський район), «Кращий бомбардир» – Віктор Хомич (Ковельський район), «Кращий захисник» – Геннадій Федчишин (м. Ковель), «Кращий півзахисник» – Володимир Єменко (м. Ковель), «Кращий нападник» – Олег Мельник (м. Володимир – Волинський) та «Кращий гравець» – Олександр Павлусенко (м. Володимир – Волинський). Нагороду - «Найстарший гравець турніру» отримав Микола Яворський (смт. Турійськ).

 





 

 

Коментарі
21 Серпня 2017, 22:37
"Не стареют душой ветераны"! Молодці!
22 Серпня 2017, 00:08
Печінкою старіють, на жаль...
22 Серпня 2017, 13:28
А що це за фотокор на другому плані? Не Ара Кузнєцовський?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024