Через сміттєвоз ковельський депутат оголосив заяву про злочин

21 Серпня 2017, 18:01
4655

Читач нашого видання повідомив про те, що у Ковелі один із сміттєвозів їздить з фальшивими номерними знаками.

За його словами, місцеве ТзОВ «К.П.Верес», яке у 2016 році виграло конкурс на управителя 41-го багатоквартирного будинку, завезло в Україну сміттєвоз марки «Volvo» з польськими номерами.

«Виходячи з того, що тому сміттєвозу років за 20 (а у нас дозволена реєстрація автомобілів не старше 5 років), він не міг бути зареєстрований в Україні. На ньому ж стоять номера «АС 2587 АА». Такі номера видавались мінімум як років 10 тому. Так яка ж машина зареєстрована на цих номерах? Водій, який працював на тій машині, казав, що в техталоні зазначений якийсь бусік», – йдеться у повідомленні.

Прочитавши це на сайті, депутат Ковельської міської ради з фракції «УКРОП» Володимир Косцьов’ят письмово звернувся до директора ТзОВ «К.П.Верес» Василя Сидорука з проханням проінформувати: чи перебуває у власності фірми, чи працює на інших договірних умовах, автомобіль з вищевказаними номерними знаками.

«Якщо такий автомобіль працює у ТзОВ «К.П.Верес», то прошу надати копії документів, що підтверджують правомірність отримання даного транспортного засобу та свідоцтво про його реєстрацію (технічний паспорт)», – зазначається у депутатському зверненні.

Пройшов місяць, а відповідь з фірми депутату так і не надали, не зважаючи на його неодноразові нагадування.

На початку чергової сесії Ковельської міськради Володимир Косцьов’ят сказав у мікрофон, що не отримав відповіді на своє депутатське звернення щодо сміттєвоза, а тому він ставить до відома начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства міськвиконкому Андрія Стернічука та керівництво ТзОВ «К.П.Верес» про заяву до правоохоронних органів.

«Вимушений звернутися в правоохоронні органи міста Ковеля про внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань повідомлення про злочин, а саме: перешкоджання депутатській діяльності», – заявив Володимир Косцьов’ят.

Свідком цього був начальник Ковельського відділу поліції полковник Іван Тусь, який у сесійній залі сидів позаду депутата. 

Коментарі
21 Серпня 2017, 21:58
Що за люди?!<br/>Возить машина сміття, хай возить!<br/>Володимир Косцьов’ят, вам так принципово, яка машина забере у вас сміття?
21 Серпня 2017, 22:19
Якщо людина є психічно хворою, її не ставлять депутатом, а лікують, визнають недієздатною або обмежено дієздатною, призначають опікуна або піклувальника. Оце є повага до хворого і розуміння його біди. Ми ж спостерігаємо, як особу, що страждає на параноїдну шизофренію, використовують як інструмент то одні, то інші. Тривалий час його &quot;опікала&quot; адвокатка-аферистка, а тепер Укропівці перехопили кстафету. Позитивного результату від такої експлуатації Косцьов'ята ще ніхто не отримав. З року в рік один і той же сценарій: нацькований &quot;опікуном&quot; Косцьов'ят агресивно кидається на &quot;жертву&quot;, прагне її пошматувати, а публіка дивиться на нього, як на клоуна і хіхікає. Всерйоз його ніхто не сприймає. Так що або Укропівці цього ніяк не можуть усвідомити, або ж цілеспрямовано хочуть показати лише видимість боротьби з негативними явищами і ні в якому разі не бажають їх викорінити.
21 Серпня 2017, 22:25
Де в компетенції депутата вказане право перевіряти документи та техніку приватного товариства?
21 Серпня 2017, 22:43
Все дужде просто. Якщо реєстрація правильна, опублікуйте фото техталона. І всі питання відпадуть. І Косцьовят буде спати спокійно. А якщо правда те, що номера липові - прийміть відповідні міри. І все, які ще можуть бути проблеми. Доречі той сміттєвоз вже їздить з іншими номерами, чи може це інша машина. Та тарахтіла, як танк, а ця газує набагато тихше. Проясніть ситуацію, шановні журналісти.
21 Серпня 2017, 23:13
на халяву виграний ( вірніше підіграний Товстигою) конкурс показав, що ВЕрес прийшов на ринок послуг не з щирими намірами. З самого початку брехня і фальсифікації. Якщо ще буде коли конкурс - вимагайте від конкурсантів виписку з МРЕО по техниці, яка заявлена на конкурс, витяг з наказів про прийом на роботу працівників ( а то конкурс іиграли а працювати нема кому), ліцензії на робітників і трудові угоди 9 на Вересі мабуть ще до цього часу немає зваврювальника, а що робить автовишка з інших підприємств при виконанні робіт по обрізці дерев, коли виграваючи конкурс у КП Добробут було вказано , що для виконання відповідних робіт є в наявності обладнання і техніка. запитань багато. А відповідей немає. Думаю що депутати повинні заслухати керивництво ВЕресу і Товстигу про стан справ. Кукукнути де в чому правий.
21 Серпня 2017, 23:31
Володимир Кирилович, Ви в свій час розвалили і розікрали одне з найбільших підприємств Ковеля. Ви і Ваша подружка-аферистка з Пісочного обдурюєте людей. На Вашому місці людям було б соромно вийти в місто і глянути комусь в очі, а Ви &quot;ліпите&quot; з себе борця за народні інтереси. Потрібно було &quot;ліпити&quot; його тоді, коли ДОК розкрадали, і сотні людей роботи позбавляли. Але, Вам і подібним, пробачте, пісяй в очі - Ви будете робити дурненьку міну на обличчі і казати, що це Божа роса.
21 Серпня 2017, 23:34
це було давно а ми жиіемо в зараз
21 Серпня 2017, 23:37
я допомагав суспільству позбавлятись совєцьких стандартів. так що я ще й медаль заслуговую.
22 Серпня 2017, 00:03
На фото зовсім інший сміттєвоз. Сьогодні вересівський сміттєвоз Volvo забирав сміття на Сільмаші. Номери закінчуться тепер на ...АР. Факт злочину має місце.
22 Серпня 2017, 00:11
На Сході кажуть не важливо, якого кольору кішка, аби вона ловила мишей. Так і з тим сміттєвозом не важливо на яких він номерах. Аби возив сміття. Хіба не смішно, що лисий дядько Косцьовят пише листи на Верес замість того, щоб написати заяву в поліцію? Не про перешкоджання депутатській діяльності. А про ніби то фальшиві номери машини.
22 Серпня 2017, 00:13
знімок ілюстративний
22 Серпня 2017, 00:21
Не вздумайте кукунутому щось показувати нехай побіситься трохи дуралей. Людина яка дбає про місто та благополуччя мешканців займається ділом або ходить на роботу ато робити нічого і ходить скрізь дурачка клеїть. Нехай і де і прибирає вулиці і виконує так свої депутацькі обов'язки.<br/>P.S. Шановні дописувачі а Ви не в курсі що МРЕВ на законих підставах видає номерні знаки які були у користуванні вони коштують дешевше а тому серія може бути будь-яка
22 Серпня 2017, 00:23
Якщо включити розум, то скажіть якою є мета даної істерики кукукнутого Косцьов'ята? Логічно ніякої, бо машина справно вивозить сміття. Якщо ж її поставити на штрафмайданчик &quot;до вияснення обставин&quot;, то буде накопичуватися сміття на вулицях. І кукукнутий заверещить, як недоколота свиня, що сміття не вивозиться, надряпає чергову безграмотну заяву про кримінальне правопорушення, потребує посадити весь особовий склад Вересу. А ось куратору кукукнутого є зиск - або заподіяння шкоди місту, або ж збивання бабок з Вереса за мовчання. Одне радує, що Косцьов'ята ніхто не сприймає всерйоз. Дадуть відписку і на тому все закінчиться.
22 Серпня 2017, 00:40
Потрібно з ціми жидомасонами навести порядок
22 Серпня 2017, 00:43
А ВОНИ ЯК Лапін понаганяли машин на польських бляхах-НІБИТО для побратимім в АТО
22 Серпня 2017, 00:45
Закон для всіх
22 Серпня 2017, 00:49
не треба займатись подвійними стандартами. Закон для всіх один- що для сміттєвозів, що для легкових машин. Яким чином та машина попада в Україну на польських бляхах? І вона що, раз в 5 днів виїзджає в Польщу? Чому їй можна возити сміття, а моїй машині на польських бляхах не можна возити мою вибачте д....п...у? Чим я гірший. А що скаже прокуратура?
22 Серпня 2017, 01:01
Про терор і загрозу своєму життю заявив барон Мар’ян фон Хеесен<br/> <br/>За його словами, влада Ковеля, де розташовано меблевий комбінат, у який барон інвестував кошти, з 2000 року не дає змоги нормально працювати його підприємству. <br/>Свідчення цього – безліч перевірок, незаконне закриття рахунків, сім обшуків, під час яких вилучили документи, їх досі не повернули, стверджує Мар’ян фон Хеесен. За його словами, керівник ДЛГО “Волиньліс” Богдан Колісник відмовив у постачанні матеріалу для підприємства через те, що барон не захотів інвестувати в державні лісгоспи. А районний прокурор Ковеля Сергій Масалов і помічник прокурора Олександр Борщ, запевняє Мар’ян фон Хеесен, чинять прямий тиск на українських партнерів, зокрема виконавчого директора ВАТ “Ковельський меблевий комбінат” Володимира Косцьов’ята, погрожуючи судовою розправою та натякаючи на долю ковельського бізнесмена Бориса Созонніка, якого знайшли утопленим у жовтні 2003 року. Тиждень тому згорів будинок виконавчого директора, проте його заява, адресована правоохоронним органам, досі без відповіді.<br/>На думку Володимира Косцьов’ята, хтось “зверху” “замовив Ковельський меблевий комбінат, оскільки дії прокурора покриває обласний прокурор Андрій Гіль, не реагуючи на вказівки Генеральної прокуратури та звернення народного депутата й віднедавна голови Волинської ОДА Володимира Бондара. <br/>У заяві для ЗМІ, копію якої барон фон Хеесен надіслав у Посольство Німеччини в Україні, зазначено: він знає, що прокурор Масалов надіслав “у всі державні органи листи з метою всіляко блокувати мою роботу. Зупинено відправку на експорт під причиною контрабанди. Знову порушено кримінальну справу, так само безпідставно, як упродовж останніх чотирьох років”. Інвестор уже подавав скаргу до суду про відшкодування завданих збитків на суму 10 млн. грн., однак із приходом нової влади відмовився від цього кроку, сподіваючись на позитивні зміни. <br/>Свою діяльність в Україні Мар’ян фон Хеесен розпочав 1998 року, перед тим успішно будував меблеві фабрики в Польщі. Крім Ковельського меблевого комбінату, співпрацює з такими ж підприємствами у Львові та Стрию. <br/><br/> («Львівська газета», 26.04.2005)
22 Серпня 2017, 01:49
У всьому винен БЮТ
22 Серпня 2017, 01:50
Сашку Долара до розстрілу
22 Серпня 2017, 02:26
Тоді кукукнутий був ще не настільки кукукнутий і йому вдалося знищити ДОК і пустити по світу барона Мар’яна фон Хеесена. За це його закрили в СІЗО, де швидко згвалтували, перетворили на пітуха. Відмазала його відома аферистка-адвокатка Демчук Н.В. через її однокурсника - київського прокурора. І вийшов він з СІЗО кукукнутим уже на всю голову...
22 Серпня 2017, 02:34
а то правда що по світу пустили і екс-прокурора Масалова?
22 Серпня 2017, 10:41
ви не зіскакуйте з теми. мова йде про злочин- експлуатація автомобіля без реєстраційних документів. куди дивилась поліція? що скаже прокуратура?
22 Серпня 2017, 11:09
Поліція дивилася на бредову писанину кукукнутого й іржала. Прокуратура напише йому відписку.
22 Серпня 2017, 11:12
але ж номерана машині ліві. про це навіть водій сказав
22 Серпня 2017, 11:56
В НАС І МЕР ЛІВИЙ і Мусора тримають казино та торгують цигарками зі спиртякою і нічого...
22 Серпня 2017, 13:20
помістіть на цьому сайті фото того сміттєвоза і фото теххталона і всі питання будуть зняті.чи то державна таємниця?
22 Серпня 2017, 13:34
У тому то і справа, що техталон на машину приховують, не показують ні депутату, ні журналістам, а машина їздить вже на інших номерах. У Ковелі все так робиться: через &quot;одне місце&quot;. Навіть нормальну справу по придбанню необхідного комунального транспорту для міста доведуть до криміналу. Придурки, що й казати!
22 Серпня 2017, 14:22
Ну вы ковельчане і даеце. за такія справы наш бацька і мера і Товстыгу за яйкі падвесіў бы.
22 Серпня 2017, 14:35
Автомашина є приватною власністю і до комунальної власності не відноситься. Ніхто не зобовязаний показувати ні журнілістам ні депутатам ніяких на неї документів. Перевіряти реєстраційні документи є правом поліції. Але ж депутат не пише до поліції заяву про перевірку. Він пише про себе. Як йому не дали відповіді))))
22 Серпня 2017, 15:29
Було б ділом честі того приватного підприємця показати документи і всі від нього відчепилися б. А кукукеутого тоді можна булоб на каркалику посадити. А так беруть скмніви і кукукнутий що правий.
22 Серпня 2017, 15:58
З якою метою, кукукнутий, ти на цей раз завівся? Хочеш, щоб машину на штрафплощадку забрали? Що це дасть для міста, для екології? Лисий депутідіоте, тебе цькують, кому не лінь, як моську, а ти ведешся. Пройди курс стаціонарного лікування, тобі про це психіатр давно казав. І перестань бухати, тобі не можна ні грама!
22 Серпня 2017, 16:03
чого б то будь-якому приватнику показувати папери на свою власність кожному зустрічному божевільному нехай навіть з мандатом?якщо є докази про ліві номера то хай пише заяву в поліцію.про номера а не про себе
22 Серпня 2017, 16:25
Було б ділом честі того приватного підприємця показати документи і всі від нього відчепилися б. А кукукеутого тоді можна булоб на каркалику посадити. А так беруть скмніви і кукукнутий що правий.
23 Серпня 2017, 00:12
А МЕНІ БЮТІВСЬКИЙ ХЛІВЧИК -НАЛИВАЙКА БІЛЯ ФОНТАНУ НЕ ПАСУЄ
23 Серпня 2017, 01:25
Чого ти, аненцефал, розкукурікався в десятий раз про показ номерів та документів? Кому потрібен твій бред? Який вред приносить сміттєвоз, на який ти три дні дрочиш?
23 Серпня 2017, 01:44
Та хай він взагалі без документів буде!!!<br/>Аби сміття вивозив!!!!<br/>А то з тим ВЕРЕСОМ місто зовсім &quot;засралось&quot;
23 Серпня 2017, 03:45
верес на халяву купив ту вольву в польші, машину не розмитнив, тобто гроші в державу нуль, а тепер косить з нас за вивіз сміття, державі дулю, а все собі в кишеню, депутат канєшно чюдік, но верес хітражопий ващє, нада наказувать за такоє, а саме штраф за незаконне використання нерозмитненого авто, мреошніка в тюрягу, який цю мутку замутив і з вереса здерти за розмитнення як за космічний шатл і тільки тоді хай возить сміття далі на здоров&quot;я громаді. Покликати Аверс на розслідування, якщо звісно то не з палиціного дозволу проверталося. Тоді аверс єсєссно нічо не зробить. За мусор нема шо париться, буде тим часом вивозити старенький надійний трахтор, о!
23 Серпня 2017, 08:17
Той всраний Верес за квитанції 10 гривень здирає
23 Серпня 2017, 12:05
На роботу не влаштовують обіцяної зарплати не виплачують брехуни.
23 Серпня 2017, 22:05
А хто зараз власник Вереса?
24 Серпня 2017, 12:55
з квитанції 10 грн здирає банк, до того ж верес і так нам економить, у нього послуги дешевші чи в жека!
24 Серпня 2017, 18:06
Віджвтий у Шлюєва Верес сьогодні фактично належить януковичам. А ми, дурнуваті, башляєм йому, щоб підтримувати війну проти України в Донбасі.
24 Серпня 2017, 21:45
А Товстига з Кіндером допомогли Вересу гроші зшибати
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024