Як у Колодяжному відзначили день села

23 Серпня 2017, 10:20
5858

У селищі Колодяжне урочисто відзначили День села. 20 серпня, село гостинно зустрічало гостей свята, серед яких і заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, голова райдержадміністрації Віктор Козак.

Про це йдеться на сайті Ковельської районної ради.

На початку заходу краяни хвилиною мовчання вшанували загиблих земляків. Вдячним словом згадали тих, хто своєю працею багато зробили для розвитку села.

Зі щирими словами подяки до жителів населених пунктів Колодяжненської сільської ради звернувся сільський голова Віталій Кашик, який відзначив кращих земляків, пригадав минуле села.

Із словами привітань звернувся до присутніх заступник голови Ковельської районної ради Олександр Пасенковський та побажав жителям села міцного здоров’я та успіхів, а громаді – процвітання і добробуту.

В ході свята проходили спортивні змагання, розіграш лотереї. Протягом заходу працювали виїзні атракціони та торговельні намети.

Жителі Колодяжного в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято.

 









1


 

Коментарі
24 Серпня 2017, 17:59
Скажіть невже це правда що кабінет Голови Колодяженської Об'єднаної Громади знаходиться не в приміщенні Колодяженської сільської Ради (як, в принципі, це і має бути) а в Ковельському "Білому будинку"? Це ким він там в Ковелі керує? Керівник громади що - втік подалі від людей? Якщо це так то... ущипніть мене.
25 Серпня 2017, 12:22
наскільки мені відомо,не у приміщенні білого дому,а біля військомату.і не думаю,що хтось втікає від людей,навпаки.от куди швидше добратися на прийом до голови ОТГ мешканцю Черемошна чи Уховецька,наприклад-у Колодяжне чи у Ковель
25 Серпня 2017, 18:10
Не думаю що це зроблено "для зручності". Людина з Черемошного приїжджає в Ковель на вокзал і що..? ...до військкомату або "пішкарусом", або пересадка на міську маршрутку. А жителям Колодяжного, які проголосували і відчули себе "маленькою столицею" - це справжній ляпас по обличчю, навіщо тоді ті об"єднання, коли рішення будуть прийматись в Ковелі, ще й під наглядом Маленького Дяді. Я вже не говорю про жителів Волошок чи Будищ які могли велосипедом чи навіть пішки дістатись (при нагоді). Взагалі тепер автомобілів в дворах стоїть по декілька штук, і не думаю що жителям Черемошного чи Уховецька в Ковель їхати ближче ніж в Колодяжно через Волошки. Тому хочеться щоб ті залишки "районного правління" які не мають ніяких відношень до новостворених Громад, не робили чергової клоунади, не тикали палки в колеса і не заважали Громадам САМОСТІЙНО розвиватись.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024