Сьогодні нашій Україні – 26: підбірка привітань із Днем Незалежності України

24 Серпня 2017, 09:50
6140

Одне із перших привітань із Днем Незалежності України з'явилось на сайті Ковельської міської ради.

Вітальний текст міського голови Олега Кіндера:

Дорогі ковельчани! Щиросердно вітаю вас із Днем Незалежності України!

Сьогодні нашій Україні – 26. За плечима цих років чимало випробувань. Нам судилося бути свідками багатьох подій. Шлях незалежної держави до мети завжди був і лишається тернистим, нелегким. Нині Україна в думках, в душі, вона – глибоко в серці. 

Сьогодні нам доводиться складати іспит на патріотизм, любов до Батьківщини та свого народу. Тепер ніхто не може бути байдужим до того, що відбувається в країні.

Щиро вірю, що разом ми зможемо гідно відповісти на всі виклики, а всі труднощі, які випали на долю нашого народу, зроблять нас більш згуртованими та мудрими.

Втім, незалежність – це не лише непорушність кордонів, які зараз нам доводиться захищати. Справжня незалежність – це можливості (економічні та соціальні) для реалізації власного потенціалу. Це добробут наших сімей, гідна освіта та якісна медицина, конкурентна економіка та привабливий інвестиційний клімат. Незалежність – це активне громадянське суспільство та право самостійно визначати майбутнє власної держави.

Щиро дякую міським жителям за сумлінну працю. Завдяки Вам, шановні земляки, наш Ковель – знане і гарне місто, з особливим колоритом, хорошим економічним і культурним потенціалом.

Висловлюю особливу подяку нашим захисникам, які сьогодні стоять зі зброєю в руках на бойових позиціях, і тим, хто уже повернувся додому, виконавши свій військовий та громадянський обов’язок. 

Низький уклін матерям та батькам, які виховали воїнів-патріотів. Слова поваги адресую й волонтерам, які роблять надзвичайно важливу справу задля перемоги. Дякую усім Вам, шановні ковельчани, за постійну підтримку української армії, наших бійців, їх сімей. 

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу усім міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

Будьмо горді тим, що здобули право бути собою та господарями своєї долі! 

Щиро і сердечно вітаю Вас, дорогі ковельчани, з найбільшим святом нашої держави – з Днем Незалежності! 

Слава Україні!

 


 

 

Також у соціальній мережі Фейсбук із Днем Незалежності привітала секретар міської ради Віра Федосюк:

Дорогі Українці!!!!

Прийміть щиросердне вітання із 26-ю річницею Незалежності України.

За роки Незалежності Україна пройшла непростий шлях. Багато патріотів віддали своєї життя заради волі, Незалежності та світлого майбутнього нашої держави. Подвиг Героїв назавжди залишиться в нашій пам’яті.

Сьогодні не вщухають тривожні події на Сході країни, але ми переконані: український народ подолає усі випробування, знаменуючи міцність волі й силу духу. Разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя та добробуту людей, примножимо неоціненну спадщину нашої землі, створимо зручні й комфортні умови для свого гідного життя. 

З нагоди свята зичимо усім міцного здоров’я, щасливої долі, миру, добра і злагоди, порозуміння та згуртованості, нових здобутків у розбудові рідного Ковеля та України!

Слава Україні!

 

Колишній голова Ковельської районної ради та волонтер Ігор Верчук подякувам тим, хто обороняє нашу країну:

2014 рік. 24 серпня. День Незалежності. Сонячно.

9.00. – телефоную до сина привітати зі святом. З Вашим абонентом зв'язок тимчасово відсутній – говорить приємний жіночий голос в слухавку. Таке буває, там де тримають оборону хлопці, зв'язок поганенький.

Йду до міста. Зустрічаю друзів сина. Святечні, усміхнені, вітаємось із святом. Набираю ще раз номер, син відповідає. Вітаю, запитую про ситуацію. Все нормально – чую у відповідь, зарились в землю і херачимось з москалями.

Тим часом діти на асфальті малювали мир. Так і є. Щоб спокійно малювати мир, хтось мусить херачитись із ворогами.

Зі святом, друзі !!! Не забудьмо тих, хто тримає оборону.

 

 

Колишній міський голова Ковеля, а нині заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук подякував людям, які здобули незалежність нашої країни:

Щиро усіх вітаю з Днем народження нашої України!

Сьогодні особливий день. Сьогодні привід вкотре подякувати тим людям, які здобули незалежність нашої країни, тим людям, які впродовж багатьох років йшли до нашої волі та свободи, а також тим, хто нині продовжує боротьбу за Україну та її самобутність.

Пишаємося нашими героями, нашими вченими та науковцями, винахідниками та інженерами, поетами та письменниками, композиторами та художниками, громадськими діячами та активістами,усіма, хто докладали та докладають зусиль, аби з кожним роком наша Україна ставала сильнішою, перспективнішою, авторитетнішою.

Успіхи нашої держави – це успіхи усіх її громадян. Саме від спільної роботи українців залежить наше сьогодні та завтра.

Завжди пам’ятаймо, що в найскладніші часи нас рятували віра, міцність духу, єдність, відповідальність та відчайдушність.

Бажаю Україні миру, впевненості у своєму економічному майбутньому, духовному і культурному розвитку.

Слава Україні!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024