У Росії назвали кінозірок, які «спонсорують війну на Донбасі»: у списку – уродженець Ковеля

01 Вересня 2017, 10:02
4288

Російське видання зробило підбірку прізвищ популярних у Росії акторів, які підтримують «карателів», начебто спонсоруючи війну на Донбасі. Насправді ж ці люди займаються волонтерством, а то й самі стали добровольцями у лавах української армії.

У списку опинився й уродженець Ковеля Володимир Талашко, який прославився роллю лейтенанта Скворцова у фільмі «У бій ідуть лише старики». Про це йдеться у публікації видання «Аргументы и факты», – пише «Волинська служба новин».

Ось які факти навело російське видання про цього актора:

«У 2015 році Талашко відзначився тим, що знявся в українському соціальному ролику до Дня Перемоги, де зіграв генерала, який пройшов Велику Вітчизняну, який благославляє внука-карателя, котрий вирушає на Донбас.

«Мені до­ве­лося, кажучи мовою кіно, в но­вих запропонованих об­ставинах зіг­рати Сер­гія Сквор­цо­ва. По­ста­ріло­го фронтовика, який, проте, не занепав духом і дає настанови вну­кові пе­ред його відхо­дом на вій­ну на Дон­бас: «Сла­ва Україні!». Радий, що твор­чо беру уча­сть в ес­та­фе­ті по­ко­лі­нь і просуванні па­т­рі­о­ти­чної тра­ди­ції», – описав свою роль сам Талашко.

«Коли тіль­ки-тіль­ки розгорта­вся во­лон­тер­сько-до­б­ро­воль­чий рух у зоні АТО, я мо­тав­ся у складі куль­тур­но­го де­сан­ту по військових ча­стинах. На кожному кроці чулося бан­де­рів­ське: «Сла­ва Україні! Ге­ро­ям сла­ва!». Звичайно, свя­ті сло­ва. Але й вони старіють від без­дум­но­го вживання. Па­т­ріо­тизм – як та­лант: або він є, або його немає. Біль­ше двох років я допо­магаю сво­їм зем­ля­кам у зоні АТО. Не­щодав­но навіть зробив бла­го­дійний грошовий внесок (із пен­сійних заощаджень) у при­дбання ін­каса­тор­сько­го ав­то і пе­ре­обладнання його у бро­ньо­ван­у ма­ши­ну для роз­від­ки», – розповів Талашко про свою сьогоднішню діяльність».

У списку «посібників карателів» опинилися також такі відомі люди, як Анатолій Пашинін, Богдан Бенюк, Ада Роговцева, Олексій Горбунов.

Довідка. Талашко Володимир Дмитрович народився 6 березня 1946 року у Ковелі. Український актор та режисер. Народний артист України (2002). Член Національної Спілки кінематографістів України. Зіграв у стрічках «Коли людина посміхнулась», «В бій ідуть лише старики», «Юркові світанки», «Як гартувалась сталь», «Дума про Ковпака», «Народжена революцією» та ін.

Коментарі
01 Вересня 2017, 13:17
Кінорізки це що? Хоча б читали те що пишите.
01 Вересня 2017, 15:04
Предатель
01 Вересня 2017, 15:26
если эти люди не льют зрязь на россию, к ним относятся нейтрально в россии, если человек снимался в россии , потом волей своего желания оказался в украине и начал лить грязь на каждом шагу , где надо а где и нет, конечно никому не понравится это, пример, господин пашинин или как его там жил припеваючи снимался так середнячок, но был свой зритель уехал, но снимайся в украинском кино, чего поливать всех грязью, ты не знаешь что завтра будет, нажил себе врагов, не от большого уму, ковельчанину, не согласен, что они предатели....
01 Вересня 2017, 17:50
Ти, опущене ольгінське, вже 15 срібних авансу від пригожина отримало, що так розмекалось? На клізму собі та тюбик вазеліну вистачить?
01 Вересня 2017, 18:07
Пошли все на х... Человек делает в меру своих сил и возможностей. Ви даже свои вазелиновие задниці не можете оторвать от дивана, а он конкретно занимается Украиной живя в РФ!
01 Вересня 2017, 22:18
Незабаром тобою, козлику, займуться...
02 Вересня 2017, 00:25
Привіт, дівчинко! Що там, чемодан-вокзал-Москва? Давно не чути тебе було. Як пройшли критичні дні, більше не поносиш?<br/> Найкраще те, що на сайті появляється все більше дописувачів, яких ти, чувирло, приписуєш до москви та путінської пропоганди. ВАидно, вам скоро буде п...ць, нацики. Помітив, як активно влада шмонає ваші закапелки в Луцьку, як скоро таких скакунів відстрілють?<br/> Втікай скоріше, дівчинко, в Гейропу, там хоч заробиш 15 а не 30, зате дупа ціліша буде. Вашим тут скоро буде кирдик, готуйтесь.
02 Вересня 2017, 01:41
Талашко дійсно непоганий актор, видно під старість дуріти став...<br/> А ролі в нього були чудові. Прекрасно знявся у ролі Неда Ленда в &quot;капітані Немо&quot;. А всі інші, Бенюк, Горбунов... Кожен має на свою точку зору, не можна за це засуджувати, історія розсудить. Крім наркована Пашиніна, якому пох.. де і з ким воювати, теж мені видатного актора знайшли, як він чеченам розкаже, який крутий.
02 Вересня 2017, 13:03
Ти все-таки гуглівський машинний переклад своїми козлячими мізками осилило? Вся срака твоя до сих пір в милі?
02 Вересня 2017, 13:26
Козломордий гермафродит, ти тут? Тільки-но з вокзалу? Бачив уже, як ваших нациків по другому кругу в Луцьку шмонають? Втікай кудись, хоч на свою Лемщину, бо тут придушать.
03 Вересня 2017, 17:46
Рашистські окупанти вивезли стратегічні заводи з Луганська,Сніжного та інших міст окупованого Донбасу.Розграбували санаторії та пансіонати Криму.Ординська нечисть нехай дивиться свого пастора Івана Охлобистіна та слухає Кобзона.Випивши бояришніка та подивившись Кісельва на раша TV.
03 Вересня 2017, 17:46
Рашистські окупанти вивезли стратегічні заводи з Луганська,Сніжного та інших міст окупованого Донбасу.Розграбували санаторії та пансіонати Криму.Ординська нечисть нехай дивиться свого пастора Івана Охлобистіна та слухає Кобзона.Випивши бояришніка та подивившись Кісельва на раша TV.
04 Вересня 2017, 00:53
Ти йолоп.
04 Вересня 2017, 11:14
это тот же идиот андрей &quot;козломордый&quot;, или новое чудо а перьях появилось......
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024