Дружина радника Кіндера судиться з депутатом Ковельської міськради

01 Вересня 2017, 17:00
7608

Керівник МПП «Землемір», дружина консультанта мера Інна Конащук (на знімку) подала до суду позов на депутата з фракції «Солідарність» Ірину Роїк, яка очолює тимчасову контрольну комісію міської ради, що довгий час вивчає правомірність встановлення позивачкою у центрі Ковеля павільйону під магазин.

«Все таки, як добре пожити подалі від мирської суєти..., але вона невблаганно наступає на п’яти…, – пише Інна Конащук на своїй сторінці у Facebook. – Думала не чіпати тему «роівщини» до суду (а він вже у вересні), але так смішно стало від пресловутого: «Чого бідні? Бо дурні!».

 

3

 

Виявляється, у місті один з кількох будинків не має затвердженої сесією прибудинкової території – саме той, поблизу якого вже понад 20 років я орендую ділянку за рахунок земель міської ради і на якій вже три роки піаряться горе-активісти. Ще б пак, тож ділянка дружини радника Кіндера. Нема до чого вчепитися, то хоч так нашкодим)). Ви мені лестите такою пильною увагою і смішите завзятим тупцюванням на вигаданій вами ж проблемі та переливанням з пустого в порожнє))).

Однак, суть питання в тому, що в місті починають облаштовувати прибудинкові території (затверджені), а будинок за моїм МАФом залишиться з носом. Чому? Бо «щира» вболівальниця за свій двір, ніде непрацююча Роїк, вже кілька разів ініціювала зняття з сесії питання про затвердження меж прибудинкової території за адресою: вул. Незалежності, 55-57, бо то остання соломинка, за яку вона (нібито) тримається, продовжуючи далі свою брехливу лінію якогось «захвата» чужої землі, виконуючи політичну заказуху))… І то при тому, що відкрито кримінальне провадження за фактом перешкоджання підприємницькій діяльності.

Технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж в натурі давно внесена в публічну кадастрову карту України, де чітко видно, що МАФ знаходиться на землях міської ради (за межами уявної прибудинкової території), а ця депутатка продовжує вибріхуватись). В результаті її «діяльності» ніякі ремонти і впорядкування в дворі цих будинків проводитись не будуть. Браво, браво… чого бідний? Бо дурний…».

До свого допису Інна Конащук додала схему дворової території багатоповерхових будинків, де встановлено її павільйон.

 


 

Гучний скандал щодо цього павільйону трапився 29 червня цього року, коли біля нього почалися земельні роботи. Тут же у дворі тоді відбулося виїзне засідання тимчасової контрольної комісії, яку очолює Ірина Роїк.

Згодом, за наполяганням ковельчанина Володимира Пархонюка суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальну справу по посадовцях мерії Ковеля. У свою чергу, Інна Конащук оприлюднила витяг з кримінального провадження з приводу того, що Іриною Роїк здійснюється протидія її господарській діяльності.

 


 

У серпні цього року на початку сесії Ковельської міськради Ірина Роїк озвучила депутатське звернення до мера Олега Кіндера та юридичного відділу виконкому, заявивши, що Юрій Конащук лобіює інтереси своєї дружини.

«Прошу надати юридичну оцінку ролі радника міського голови Конащука Юрія Анатолійовича по відношенню до роботи тимчасової комісії, а саме у інциденті, який відбувся 29.06.2017 року в зв’язку з лобіюванням інтересів його дружини, директора МПП «Землемір» Конащук Інни Миколаївни. І чи є тут конфлікт інтересів?» – сказала Ірина Роїк.

Нагадаємо, що перед цим у так званому конфлікті інтересів Інна Конащук звинуватила Ірину Роїк, але профільна депутатська комісія міськради у своєму попередньому висновку заперечила факт порушення депутатом букви закону, а Галина Стасюк (фракція «УКРОП»), яка готувала висновок, вважає, що заява пані Конащук є тиском на голову тимчасової контрольної комісії.

Коментарі
01 Вересня 2017, 20:14
не треба гнати дурку, шановна Інна. Ви добре розумієте, що калячану споруду ви встановили там незаконно. На яких підставах ви взуттєву майстерню, яка працювала там довгі роки і приносила користь людям? Що, вона стояла там незаконно? Ви просто безсовісна людина і ще чіпляєтесь за якісь там закони. Приберіть своє барахло і проблема вирішиться сама собою. навіть якщо ви і відкриєте ту свою забігайлівку, ніхто в неї не піде. даю вам слово.
01 Вересня 2017, 20:19
А в чому конкретно полягала господарська діяльність МПП "ЗЕМЛЕМІР" на орендованій землі, як до речі і Ваша,Конащук Інна , як підприємця , та Вашої матері - активістки українського жіночого руху в м. Ковелі- Бортюк Катерини, коли ви орендувалу цю ділянку . Дуже було б цікаво дізнатися, скільки Ви створили робочих місць, і скільки податків сплатили до міського бюджету?
01 Вересня 2017, 20:22
а нема чогго вступати с тією наглотою в полеміку. За ці вихідни ми збираємо підписи з мешканців цього кварталу і у понеділок вівторок вони будуть у Києві. Раз наша корумпована влада не може вирішити це питання, вирішать його в Києві. тільки хтось зв це дуже дорого заплатить, може навіть не тільки посадою а й свободою. Все, досить. дістали.
01 Вересня 2017, 20:28
Охолоньте! Не будьте простими людьми,а будьте мудрими,не слухайтеся ту "роїчку"безтолкову.
01 Вересня 2017, 20:37
Слухайте, зовсім не шановна п. Конащук, Ви ще має нахабство щось там розпатякувати за те, що в нас не буде благоустрою, бо депутатка Роїк перешкодила затвердженню прибудинкової території, Не переймайтись нашим благоустроєм, без вас якось розберемось. ДЕМОНТАЖ ВАШОГО МАФУ- перший крок до благоустрою!!!
01 Вересня 2017, 20:40
Облажалися депутатики. Нічо так і не нарили за пару років на Конашучку. А тепер прийшла отвєтка. І кримінальну справу заставили поліцаїв протів депутатки двинути. І в суд вже треба буде походити.
01 Вересня 2017, 20:54
Колись Кнопа доходився-тепер мішки для капусти міцніші
01 Вересня 2017, 20:57
Може Роїк в чомусь і безтолкова, але план КНОПИ р озкусила.І конащукам не получилось зробити так що їхйній кіоск був за територією двору будинку № 61. А це значить що на цей кіосск треба згода жителів цього будинку, А цього не буде.Ми хоч і прості але не не такі дурні як вам здаєтся і хочеться.
01 Вересня 2017, 21:09
Як ми жалкуємо що цю блоху колись не додавили,а знаючі люди тоді казали...
01 Вересня 2017, 21:10
Саме життя цих Кноп додавить
01 Вересня 2017, 21:13
жінка радника кіндера подала в суд на депутатку.друга депутатка подала в суд на кіндера.і всі мають роботу.то в суд ходять.то скандали скандалять
01 Вересня 2017, 21:13
Це ж треба щоби це Кнопівське гівно так довго смерділо
01 Вересня 2017, 21:14
А що там на ту Конащук рити? Все і так на поверхні:договір оренди землі під павільйоном - на підставі рішення. яке не відповідає проекту землеустрою, павільйон на силовому кабелі; відстань від трансформаторної до павільйону менша ніж треба по нормативах, площа павільйону на 3 метри більша ніж за паспортом привязки. Далі продовжити?
01 Вересня 2017, 21:18
Робіть ставки в моїй букмекерській конторі
01 Вересня 2017, 21:23
Туфта галіма і понти. Як би було шось толкове тоб стіки років не рили в комісіях. Програє суд депутатка. І по кримінальній справі тоже прилетить. Прийдется платити по суду ото буде кіпіш
01 Вересня 2017, 21:29
А я й не знав, що є така підприємницька діяльність як збирати помісячно плату з Сашка сапожника, чим 20 років займалась Конощук.
01 Вересня 2017, 21:29
Документи тут http://www.volynpost.com/news/93479-kovel-deputatka-rozgornula-vijnu-proty-rodyny-pidpryiemciv
01 Вересня 2017, 21:30
Кнопа заплатила вже Сашки Долару
01 Вересня 2017, 21:33
Падло та не буде тут твого хлівчика
01 Вересня 2017, 21:38
Кнопа до Кнопи - братська могила
01 Вересня 2017, 21:39
Як я хочу щоб ця Кнопа здохла
01 Вересня 2017, 21:43
Ще не нажралися ,пані Інно, з своїм чоловіком???? <br/>То подивитесь тим кіоском!!!<br/>Вседозволеність шокує!!!!
01 Вересня 2017, 21:51
Но як начали волну гнати на Конашучку а? Яка Вседозволеність шокує!!!! ??? Пішла в суд то є Вседозволеність??? Написала в поліцию на депутатку шо за базар нада отвічать??? Очкуєте зная шо виграє в красному
01 Вересня 2017, 22:09
Ірино, тримайтеся, не піддавайтеся психологічному тиску. І зробіть запити до компетентних органів, чи мало право підприємство &quot;Землемір&quot;, по-перше, здавати майно (кіоск) в оренду&quot;, по-друге, чи сплачено податки з доходу від такої здачі, по-третє, зробіть запити до Ковельської філії &quot;Волиньобленерго&quot; щодо порушень їхніх нормативів, а якщо будуть морозитися, звертайтесь безпосередньо до Луцька, а ще краще -до Києва. Удачі!<br/>Р.S. І порадьте тій людині, яка орендувала кіоск, говорити правду, бо інакше попаде під податкові санкції.
01 Вересня 2017, 22:24
Опа вже і не піддавайтеся психологічному тиску. пішло!!! А ше нічого не було тільки Конашучка тихонько в суд зарядила предяву і поліцию через суд заставила кримінал задвинути проти депутатки. То не трусити язиками во дворі. Не хочеця платити за проіграний суд а прийдьоцца
01 Вересня 2017, 22:25
Програє Інночка суд...
01 Вересня 2017, 22:27
Сусіди, почитайте на Волинь-пост &quot;Депутатка розгорунула війну проти родини підприємців&quot;. Виявляється Конащук так хотіла з нами поспілкуватися , а ми не відповідали чи не мали часу на це. Конащук Інна - ви брехуха! Після того як 20 січня 2015 року ви обзивали людей алкоголіками, ви й носа боїтеся показати в наш двір, бо знаєте, що скажуть люди, а присилаєте замість себе свого бідолаху-чоловіка. Жалюгідне, скажу Вам, видовище, радник міського голови з тремтячими губами і руками
01 Вересня 2017, 22:38
Ця Кнопина сімейка давно бавиться конабісом
01 Вересня 2017, 22:39
Сама Кнопа давно зловживає алкоголем в неї постійні запої
01 Вересня 2017, 22:41
ОТ ЧОГО В НИХ РУКИ ТРУСЯТЬСЯ І НИЖНЯ ГУБА
01 Вересня 2017, 22:45
нижні губи трусяться в тих шо язиками плещуть як віниками
01 Вересня 2017, 22:48
З Сашкою Доларом Кнопу расстрелять
01 Вересня 2017, 23:02
Інна Миколаївна неслухняна. Не хоче нас слухати, коли ми їй говоримо, що поки депутати на сесії не затвердили проект відведення земельної ділянки під прибудинкову територію, то це лише проект, а не доконаний факт. А вона все якісь схемки виставляє. Інна Миколаївна, благаємо, якщо нас не жалієте, пожалійте хоч ділову репутацію Вашого чоловіка, як не як Юрій конащук за освітою землевпорядник, та ще й цілий порадник мера.
01 Вересня 2017, 23:14
Всі бики , звичайно, ставлять на красне , ну-ну.
01 Вересня 2017, 23:15
Ця сучка Кнопа може їжачка з переляку вродить
01 Вересня 2017, 23:17
Кажуть порадник мера невсостоянії
01 Вересня 2017, 23:19
Щось ставок ніхто не робить.В МЕНЕ САМА ПЕРЕВІРЕНА ТА НАДІЙНА КОНТОРА З РОСІЙСЬКИМ КАПІТАЛОМ.
01 Вересня 2017, 23:20
В нього давно на землю показує
01 Вересня 2017, 23:23
Допоможіть сімї обєднатися
01 Вересня 2017, 23:32
Ця Кнопа колись перейла мені дорогу-все вернеться сторицею
01 Вересня 2017, 23:35
Яка в цієї Кнопи страшна морда
01 Вересня 2017, 23:38
Ну, да... та вона страшна , стара ще й з огляду станніх подій маразматичка конкретна. Таке враження ,що їй ні гроші не допомагають,ні мозги чоловіка( які скоро вона &quot;виїсть&quot;)
01 Вересня 2017, 23:40
Вони ці Кнопи мимо нас на Сітязь часто їздять там хату будують 120 м.
01 Вересня 2017, 23:42
На таку Кнопу подивишся і жити не хочеться
01 Вересня 2017, 23:43
Може їй морду потерти крупною наждачкою
01 Вересня 2017, 23:45
Вона колись до мене з Барвінками совалася.Я тепер їм не відвожу по зорям
01 Вересня 2017, 23:47
Я СТАРА СТАЛА ВЖЕ І В ЖАБУ НЕ МОЖУ ПЕРЕКИНУТИСЯ
01 Вересня 2017, 23:50
Схоже хтось конкретно ссить кіпятком.
01 Вересня 2017, 23:50
Схоже хтось конкретно ссить кіпятком.
01 Вересня 2017, 23:56
То що робимо з Кнопою
02 Вересня 2017, 00:22
Мочкануть падлу
02 Вересня 2017, 00:42
Вспоможіть хто чим може
02 Вересня 2017, 00:48
Інна, ти краще всіх, і цей факт не дає нікому жити
02 Вересня 2017, 00:50
Розовая любовь
02 Вересня 2017, 00:52
І ВРОДИТЬСЯ ТАКЕ ПАДЛО
02 Вересня 2017, 00:57
Я прдбала саперну лопатку
02 Вересня 2017, 01:11
Я МАЮ ШУХЛЮ
02 Вересня 2017, 01:14
А ДАВАЙТЕ ЦЮ КНОПИХУ ЗАПРОСИМО НА ЗУСТРІЧ
02 Вересня 2017, 01:16
Так Інна ти краща!!!!
02 Вересня 2017, 01:17
Як ж в її морда падлюча
02 Вересня 2017, 01:18
Видко багато пє дорогих напоїв
02 Вересня 2017, 01:20
То її вже перекривило чи вона просто не закусила
02 Вересня 2017, 01:22
Виходячи з неадекватних вчинків -просто не закушує
02 Вересня 2017, 01:24
Мабуть за нею бики не побігли хоча вся і в червоному
02 Вересня 2017, 01:25
Пропозиція гарна.Доречі на сесії її запросили 4 вересня на 10:00 годину в міську раду.
02 Вересня 2017, 01:28
Вона не прийде бо зранку з будуна
02 Вересня 2017, 01:39
Скільки ці Кнопи принесли людям зла
02 Вересня 2017, 01:42
Суд все визначить, спок
02 Вересня 2017, 01:45
Бидло. Тобі така хана як на Міцкевича 91. Так..невзначай
02 Вересня 2017, 01:51
То що Конащук від цієї відьми вже пішов
02 Вересня 2017, 01:54
Вона йому щось в їжу підсипає
02 Вересня 2017, 01:55
Точно приморочок і неадекват як Кіндер
02 Вересня 2017, 01:58
На ній циганська порча і прокляття
02 Вересня 2017, 02:01
Ця сімейка вже перейшла на синтетику
02 Вересня 2017, 02:06
Тобі пізда і галя Сердючка не поможе тобі кродолиле
02 Вересня 2017, 02:12
Та цього бидлуне панять , просто людина , просто проста, но не для бидла... Інка, убє, но буду за тебе
02 Вересня 2017, 02:12
Та цього бидлуне панять , просто людина , просто проста, но не для бидла... Інка, убє, но буду за тебе
02 Вересня 2017, 02:29
Що синтетика з колгопним бидлом Кнопів робить
02 Вересня 2017, 02:38
Ці смердючі колгосники Кнопи вже задовбали
02 Вересня 2017, 02:46
Гнати сук поганою мітлою разом з хівчиком з дитячого майданчику
02 Вересня 2017, 10:14
Піду в церкву цій собаці свічечку поставлю
02 Вересня 2017, 10:22
А я в Почаїв їздила просила щоб бог цю Кнопу до розуму навернув
02 Вересня 2017, 10:24
Там залишки розуму алкоголь доїдає
02 Вересня 2017, 10:28
І РУЧКИ І НІЖКИ ТРУСЯТЬСЯ І ПИСОК.То все погана горілка-пила колись що попало...
02 Вересня 2017, 10:32
Ото понаїзжає такого бидла ,а потім мішки з сміттям по всьому двору вночі стоять
02 Вересня 2017, 10:43
Казали що вона при надії чи може черево пивне нажерла,може яку шапокляк вродить...
02 Вересня 2017, 10:45
Двадцять абортів не залишають шансів
02 Вересня 2017, 10:47
І не пропаде така розпусна гидота
02 Вересня 2017, 10:48
Гостримо вила та сокири
02 Вересня 2017, 10:51
А що Інна Конащук пє з будуна
02 Вересня 2017, 10:58
Вона суд звичайно купить ,а от свою і так погану карму геть дозіпсувала.Незабаром буде результат.
02 Вересня 2017, 11:21
Це як у тої алкоголічки із соціальної служби що автобус підбила
02 Вересня 2017, 11:21
Але бидло і жаба давить, ви є ніхто і звати вас ніяк. Вам до Конащуків як до неба, змирися. , бидло експропріаторське.
02 Вересня 2017, 11:30
Труна без кишень
02 Вересня 2017, 11:31
Більше спиртякою не торгуємо...
02 Вересня 2017, 11:46
Це треба Мавпа брати за яйця а ми з алколічкою підставною граємося
02 Вересня 2017, 11:48
Які всі знайомі обличчя
02 Вересня 2017, 12:01
Він бачить і чує оту всю бридоту, що ллється з чорних ротів затварених. Недоумки, невже ви не розумієте, що ваші прокльони і накликання смерті впадуть на ваші ж голови? Господи, врозуми цих грішників, які засліплені заздрістю, гординею та ейфорією смертовбивства не відають, що творять!
02 Вересня 2017, 12:06
Упокой господи всіх Кноп
02 Вересня 2017, 12:08
Ссучене падло забери свого хлівчика з дитячого майданчику
02 Вересня 2017, 12:22
Ти падлюка бютівська отримаєш божу кару швидше ніж твої поважні спиртовози
02 Вересня 2017, 13:58
Догралось чмо? Получай
02 Вересня 2017, 14:19
Мати пішла , хто далі?
02 Вересня 2017, 14:20
За який суд тут конащучка чеше? Щось не гув інтернет що поліція вже вручила Роїчці обвинувальний акт і передала справу в суд. Розказує тут конащучка анікдоти а ви всі й вірите. Ще нема про що говорити, так собі пробиває Інна почву. Щоб страху Роїчці нагнати сфоткалася біля суду, Скаже гоп як перескоче, а планка дуже високо стоїть, з будуна не подужає.
02 Вересня 2017, 14:29
Роічка, вручили тобі крокодиле повістку?
02 Вересня 2017, 15:02
Шо бидло? Всралося??? Серете аби срати? Придумай бидло ще шось, суд розбереться
02 Вересня 2017, 16:55
Та спалити треба цей киоск и все ,все буде тихо
02 Вересня 2017, 16:55
Та спалити треба цей киоск и все ,все буде тихо
02 Вересня 2017, 18:45
Бути в партії БЮТ ТО Є ВОСЬМИЙ СМЕРТЕЛЬНИЙ ГРІХ
02 Вересня 2017, 18:49
бути в любій партії то є вже гріх.а священнику влазити в політичні розборки є двічі гріхом.богу богове
02 Вересня 2017, 18:58
Будуть нести відповідальність бютоголові Кіндерята і за злидні в державі і за війну.
02 Вересня 2017, 18:59
Краще сучко Кнопівська побудуй родинного склепа для себе і Кнопи
02 Вересня 2017, 19:48
Батюшка з михайлівської церкви обіцяв за цю Кнопу помолитися,а ще краще колективна молитва
02 Вересня 2017, 23:46
Тричі злодюгу зі стажем Юрку Конашука, від буцегарні, рятував Сашка Долар (Лапін), у зв'язку з дієвим каяттям...Так що сімейка, загребуща, з липкими лапами....Депутата, як стадо, з будинку, не підтримає, то Долар, допоможе, кнопці...Синаш Сашки Ляпіна, Єгорка,цілий депутат ВР, ще й гірой АТИ.Захоче ворішка Юрка Конащук показать усім, гдє рачки зімують...
03 Вересня 2017, 00:00
Я І КАЖУ ЇМ НАВІЩО ВАМ СТІЛЬКИ
03 Вересня 2017, 01:48
Пора вже Палиці навести порядок з відвертим рейдерством прибудинкової території кланом Кноп.<br/>Новітня Кнопа стільки вилила бруду на УКРОП, ЩО ЗАСЛУГОВУЄ СТАТИ ДОБРИВОМ.
03 Вересня 2017, 02:54
Брати Кіндера за яйця,а не тратити сили на його бютіських слимаків в даному випадку Кноп
03 Вересня 2017, 09:27
Ці бютівські викидні вже 25 років розповідають казочки та грабують Україну і простих людей.Як звичайний чиновник заробив такі статки.Мабуть на свою зарплатню.
03 Вересня 2017, 10:57
Мавпа у клітку з соратниками
03 Вересня 2017, 12:16
Я заберу іі в тебе, ти нафіга це робиш??
03 Вересня 2017, 12:22
вброс пустой иформации, и столько нервных и агрессивных в коментах, берегите себя....
03 Вересня 2017, 13:46
Бережи своє ольгіно, а то твій Трампнаш, америкос поганий, закидає зненацька тролінг-клуб Томагавками з недружніх територій...
03 Вересня 2017, 15:10
Аде ці кнопи живуть ?
03 Вересня 2017, 22:59
Проклятие бывает разное по-своему роду.В моей практике встречались такие проклятие.сказанные были в глаза и срабатывало в короткие сроки.Проклятие действует хорошо.тогда когда кого мы проклинаем виноват перед нами.А также сестричка со своим мужем шизофреником .
03 Вересня 2017, 23:04
Сьогодні випадково не Конащук вїхав зі своєю сучкою в автобус на трасі Ковель-Ягодин
03 Вересня 2017, 23:05
А ВОНИ ПРОКЛЯТІ ДО СЬОМОГО КОЛІНА
03 Вересня 2017, 23:38
Нехай чекає падлюка Кнопівська благої вісті
04 Вересня 2017, 08:54
Достатньо було проклясти до пятого коліна
04 Вересня 2017, 09:51
Най їх грім побє цих Кноп
04 Вересня 2017, 12:07
&lt;p&gt;Тобі [ВИДАЛЕНО]&amp;nbsp;жди падло&lt;/p&gt;
04 Вересня 2017, 12:07
&lt;p&gt;Тобі [ВИДАЛЕНО]&amp;nbsp;жди падло&lt;/p&gt;
04 Вересня 2017, 12:32
Інка. Супер, віддай
04 Вересня 2017, 12:41
Скільки в тому Кнопівському писку гівна і не захлинеться само поки падло
04 Вересня 2017, 13:41
Нічого Кнопиха теж любить на зустрічку виїзжати своїми авто
04 Вересня 2017, 18:53
Кажуть вона знюхалася з депутатиком Лапінин і він їй обіцяв все вирішити
04 Вересня 2017, 20:32
Конащук подала позов до Роїк про захист честі і гідності. Цікаво, як можна захищати те, чого і в помині немає???
04 Вересня 2017, 21:51
Хай той Землемір собі землі наміряє собі 1 на 2
04 Вересня 2017, 22:04
Судиться Конащук за те, що їй не дають займатися діяльністю в тому кіоску проти якого виступають жителі.
04 Вересня 2017, 22:43
Мабуть не судилося
04 Вересня 2017, 23:10
Справа Конащук буде розглядаьтися в Ковельському суді 28 вересня суддею Бойчуком.
05 Вересня 2017, 01:14
Справа Конащук Інни до Роїк Ірини про захист честі і гідності буде розглядатися в Ковельському суді 28 вересня суддею Бойчуком. За яку честь і гідність надумала судитись ця фурія? У неї її ніколи не було, то де суд візьме аргументи для задоволення її позову? Двічі судимий її чоловік Юра Конощук ні за які гроші не купить ні собі, ні Інни - ні честі, ні гідністості, ні совісті. То не земельними ділянками торгувати. Всьому є межа.
05 Вересня 2017, 09:25
Конашук не судимий, судимох на державну службу не беруть , іди в суд і там верещи, А конащучка не пє взагалі, нашл ото класти м на людей
05 Вересня 2017, 09:25
Конашук не судимий, судимох на державну службу не беруть , іди в суд і там верещи, А конащучка не пє взагалі, нашл ото класти м на людей
05 Вересня 2017, 09:54
Юра, віддай цю жінку, ти не прав, вона класна.
05 Вересня 2017, 12:11
Щоби вона ще й не їла і не срала
05 Вересня 2017, 17:17
Якщо не пє а пила як корова то вже погано
05 Вересня 2017, 18:36
У Конощука прям на лобі написано, що він неадекват, що він ще має проблеми з законом то давно всі знають. Конощуки варті одне одного - два чоботи пара. Звзвичай Бог парує так, щоб якщо одн має якісь вади, чи обділене красою, то Бог дає для життя так, щоб друга половинка була путньою, а тут обоє такі, що Бог звів до купи, щоб не ламати життя іншим.
05 Вересня 2017, 19:06
Шлюби здійснюється на небесах. І не нам втручатися в Божий промисел. Але тут біда в тому, що впертість Інни, її нахабство та захланність із нормального колись хлопця (принаймі так Конащука характеризують ті, хто знв його до шлюбу) зробили ТЕ, чим зараз є КОНАЩУК. Але вона колись дострибається. І тут одне з двох: або він сяде, або поставить Інку на місце.
05 Вересня 2017, 19:36
Це хто був &quot;нормальний хлопець&quot; - Конащук??? Я з ним вчився в одному класі, він чмо був і таким і залишився, навіть, кажуть, ще гіршим чмом став. В школі таке затюкане і смердюче було, що тільки ТАКА &quot;друга половинка&quot; і могла підібрати. Дійсно, шлюби здійснюються на небесах. Пєчалька...
05 Вересня 2017, 22:02
Дуже багато честі тим КОнащукам, що про них стільки говорять. Для Конащучки то, напевно, як допінг. Як же, &quot;зірка&quot; на ковельському небосхилі. Нормальна, совісна людина від такої &quot;зірковості&quot; вже виїхала б назавжди з міста, Хоча нормальна людина в такій ситуації б ніколи не опинилась. Вона зараз як скунс, якого загнано до кута, і який огризається на всі боки. Зокрема, намагається створити навколо себе ауру такої собі законслухняної директорки Землеміру, якій мешканці та депутати не дають працювати. Вона думала, що якщо викладе на ВолиньPost документи, то сам факт їх оприлюднення на всіх подіє як погляд удава на кролика. Як же, &quot;ось документи, я нічого не боюся, в мене все законно&quot;. Але тут вийшов &quot;нєжданчік&quot;. Ті, кого Конащук рахуе за неуків. які не в змозі розібратися в схемах і документах, Богу дякувати, вміють читати, а тому не полінувалися і прочитали її епістолярний доробок, зокрема листування з відділом архітектури. Це, скажу я вам, бомба. Чого варті лише визнання Мурай порушення Землеміром вимог паспорту прив'&quot;язки, а також факту розміщення павільйону в охоронній зоні. А Конащучка то взагалі красава.Так собі скромненько констатує факт, що перенесла старий кіоск &quot;Ремонт взуття&quot; за межі орендованої земельної ділянки. Ну прямо розпорядник комунального майна. Даа, наговорила, вірніше понаписувала, Конащук не на одну судову справу... Так що звиняйте.
05 Вересня 2017, 22:54
Я ЦЮ СУКУ ЯК КНОПУ
05 Вересня 2017, 23:01
Доречі Кнопа брательнік цієї сучки презентував себе як хазяїн города і супер рекетир ,це був спільний проект Буткова і Лебедя-ловили на живця нормальних пацанів біля них і Сашка Долар ошивався...
05 Вересня 2017, 23:14
ПРИШЛО ВРЕМЯ РАСПЛАТЫ
06 Вересня 2017, 08:28
Коли Кіндер забере Кнопихин магазин з дитячого майданчику
06 Вересня 2017, 11:36
Кіндера з Кнопами на палю
07 Вересня 2017, 22:51
А ЦЮ СУЧКУ В ЧЕРВОНЯСТОМУ НА ПЕРЕРОБКУ НА ВЕТСАНЗАВОД
09 Вересня 2017, 12:31
Це може той Кнопа що був головним рекитиром в Ковелі поки не прикопали, а це його не здохнувша родичка
10 Вересня 2017, 02:11
Ой Іночка я тебе хочу. Ти така красива.
11 Вересня 2017, 21:05
Так в чому ж справа. Можу навіть запрпонувати місце для інтимних зустрічей- павільйон в дворі по Незалежності, 61
12 Вересня 2017, 02:28
І ЧОГО ВСІ КНОПИ ВІДРАЗУ НЕ ЗДОХЛИ
29 Грудня 2017, 09:22
Ой сучко хреново ти кінчиш разом з однорукою відьмою
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром