Перший дзвоник у школі №7

01 Вересня 2017, 18:00
11672

Цьогоріч понад 9200 учнів здобуватимуть знання у загальноосвітніх закладах Ковеля, з них – понад 1000 першокласників.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Свято Першого дзвоника у школі №7 відвідала секретар міської ради Віра Федосюк. Вона привітала учнів, батьків та вчителів зі святом: «Бажаю вам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети».

Зазначила, що нинішнього року у всіх школах та садочках проведено значний обсяг ремонтних робіт, зокрема у ЗОШ №7 повністю оновлено їдальню. Запевнила, що місцева влада й надалі піклуватиметься про благоустрій навчальних закладів. Адже, на кону щасливе майбутнє нашого найбільшого скарбу – дітей. 

 


3

 

Із найкращими зиченнями до учасників урочистості звернувся директор школи Валерій Кубай. Він також подякував усім небайдужим людям за допомогу у поліпшенні матеріально-технічної бази, вагому фінансову підтримку. Побажав хорошого, незабутнього навчального року. 

 


 

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого учасника АТО, колишнього випускника школи №7 Володимира Кияна. До пам’ятної дошки поклали квіти. 

 

1


 

Своїм зворушливим та безпосереднім виступом розчулили найменші хлопчики й дівчатка. Одинадцятикласники випустили в небо жовто-блакитні кульки.

 


1

3

 

І ось настала урочиста мить – пролунав перший дзвоник. 

 

1

 

3

1

1

3

1



1




1

1

1

3


 

Коментарі
01 Вересня 2017, 21:47
Цікаво про що Віра розповідала дітлахам??? Про свою квартиру в нобудові???????? СОВОК СОВОК СОВОК. Не мучте тих дітей і батьків за разом. Ніхто вже не вірить вашим розповідням про те як ви плідно працюєте.......
01 Вересня 2017, 21:58
то не так і те не так.нормальна вєра є тьотка
02 Вересня 2017, 00:10
Не гони на совок. При совку все було заідеологізовано, але для цього було економічне підгрунтя. Всі були впевнені, що закінчивши школу з голоду не пропадуть. Хтось буде успішнішим, хтось пастиме корів у колгоспі - але всі будуть при ділі.<br/> Дивлячись в обличчя цих дітлахів, починаю переосмислювати своє відношення до Союзу. багато було такого, що не подобалось, але, в світлі останніх років, більше такого, що краще, ніж зараз. Ніякої ностальгії, чистий прагматизм.<br/> Гарні патріотичні лозунги, вішанні лапши дітям, які, в більшості своїй, поїдуть микатись по заробітках, хто в Росію, хто в Європу. Ще не ясно, кому буде краще і де. Згадуються лише слова нашого великого Кобзаря:<br/>Доборолась Україна<br/>До самого краю.<br/>Гірше ляха свої діти<br/>Її розпинають.<br/><br/>Нема на світі України,<br/>Немає другого Дніпра;<br/>А ви претеся на чужину<br/>Шукати доброго добра<br/><br/>Степи мої запродані<br/>Жидові, німоті,<br/>Сини мої на чужині,<br/>На чужій роботі<br/> Нещасні наші діти, ясно, що не діти порошенків, кіндерів і федосюків.
02 Вересня 2017, 01:37
То точно. Дивлюсь новини на наших ТВ каналах і страшно стає:<br/> Львів. Першачкам розвопіли про необхілність окремого складуваннясміття.<br/> Івано-Франківськ. Перше вересня взагалі присвячене, незрозуміло чому, 75-річчю УПА.<br/> Я не брешу, перегляньте сьогодняшні новини.<br/> Волиняни, якщо не хочемо, щоб наші діти були такими ж туманами, як галіцаї, а чомусь корисному вчились у школах, крім &quot; хто не скаче&quot;, необхідно консолідуватись, заставити вчителів робити свою роботу, а всяких нациків, типу азовів, гнати в шию і заборонити взагалі підходити до дітей.
02 Вересня 2017, 12:31
Ти, падло козломорде ольгінське, навіть нік свій боїшся назвати. Надінь на свою рогату морду пакет ярової і задихнись, чмо!
02 Вересня 2017, 12:45
азов це мертве дитя, свобода головні нацики вони падлюки мають дуже розгалужену організацію, своїх депутатів, свою армію. ця наволоч ще попсує нерви чесним людям, яле ми цих нациків - свободівція переможимо як в 1945. доречі директор цієї школи депутат від нациків - свободи.
02 Вересня 2017, 13:33
з 1991 року у всій країні припинили роботу близько 5 тисяч середніх загальноосвітніх навчальних закладів. Особливо активно закриття шкіл відбувається в останні роки. Так, у 2013-2014 навчальному році були призупинена робота 276 шкіл, у 2014-2015 – 214, у 2015-2016 – 234, протягом минулого навчального року – ще 241. З відкриттям нових закладів усе, на жаль, не настільки жваво: відомо, що у 2012-2013 році в експлуатацію прийняли 15 шкіл (це на всю країну!), у 2013-2014 – 9, 2014-2015 – 5, наступного року – 4 і минулоріч – лише 1.<br/> Дані з інтернету. Скачемо далі.
02 Вересня 2017, 13:34
Козломордий гермафродит, привіт! Ти тут як тут? Як там чемодани?
02 Вересня 2017, 15:19
Дійсно закриваються школи, але лише тому, що не може бути нормальне навчання де в класі 1-3 дитини. Дітей довозять в опорні школи, вчителів забезпечують роботою. Це вже давно слід було зробити! Зараз відбувається реформування освіти і педагоги, які думають не про себе, а про учнів, ці зміни підтримують. Звичайно нам буде дуже важко перелаштуватися, але методи навчання застарілі, потрібно змінювати підхід до навчання, щоб учні отримували знання в школі, а не в репетиторів!
03 Вересня 2017, 00:30
Та ну? По 2-3 дитини? А не в курсі, чого при Союзі їх було, мяко кажути трохи більше і школи не закривались, а відкривались? Йде декомунізація освіти?
03 Вересня 2017, 00:49
Згадайте скільки їх було ще за часів рос. імперії! ☺ Живіть теперішнім, думайте про майбутнє і не зациклюйтесь на минулому!!!
03 Вересня 2017, 12:19
живiть теперiшнiм, круто сказано, а какое будущее? при таком теперешнiм?
03 Вересня 2017, 12:28
А по вашому краще щодня згадувати як &quot;було колись...&quot; Це щось змінить, покращить наше життя?
03 Вересня 2017, 15:15
Стоп-стоп. Не треба жити минулим, радянськми чи тим більше царськими часами. Але тут пропонується оцінити те, що відбулось з 2014 року. Це, по-вашому, вже минуле? ЗА 3 РОКИ зруйнували те, що роками будувалось.
03 Вересня 2017, 15:51
как говорят, хотели как лучше, получилось как всегда.....
03 Вересня 2017, 17:54
Що саме за останні 3 роки зруйнували в освіті такого, за чим ви шкодуєте? Руйнування активно відбувалося за часів Табачника, а тепер ми змушені реформувати освіту, бо наслідки жахливі! Прикро, що ці питання коментують люди, які взагалі далекі від освіти. Завжди будь-які нововведення сприймаються з острахом, але, повірте, вони необхідні! Результати можемо бачити лише через 13 років, а перші кроки, навіть в людини, не завжди вдаються з першого разу.
04 Вересня 2017, 01:13
Ви або неуважні, або вважаєте всіх, крім себе тупими, як америкоси. Вище чітко написано: з 2014 року. Табачника тоді вже не було. Теж гад кончений, але ц, що прийшли на заміну, не кращі, а точно стократ гірші.<br/> Щодо близькості до освіти - то ще як подивитись. Скажіть мені, з якої Ви школи, а я назву вам розцінки за успішність.
04 Вересня 2017, 02:59
Якщо ви близькі до освіти, то назвіть КОНКРЕТНО недоліки реформування! Саме з 2014 р й почалися зміни, коли банда Табачника пішла. І як педагог, скажу, що вчителі- практики беруть активну участь у цьому процесі. Абсолютно з вами згідна на рахунок нашої нинішньої влади, але в міносвіті є гідні люди, яким не байдужа доля дітей! Працюю в сільській школі Ковельського району, тому не рівняйте з містом: вчителі за свої кошти в селах купують наочність ...( навіть тюлі в деякі кабінети несуть здому)
04 Вересня 2017, 14:22
моя родная Школа №7, как давно это было, директором помню был Пахоменко, классным руководителем Магура Т. А., эх какие времена были....
04 Вересня 2017, 15:55
Так і я про зміни, що за три роки після цього козла Табачника стало ще гірше, і кількість шкіл невпинноскорочується, бо Європі не потрібні грамотні українці, а їм треба напівграмотна робоча сила на низькокваліфікованих роботах. Кажете, з сільської школи? Щодо недолікв реформування окремо, а от щодо недоліеків системи - перший Ви самі назвали, купляєте наочність за свої кровні, бо чи Табачникам, чи нинішній наволочі до цього діла немає з названих вище причин. Те, що освітні програми весь час міняються, і то не в сторону покращення, особливо цьогорічні, це, по Вашому неабиякі здобутки?<br/> Те, що за 26 років освітній рівень молоді опустився на рівень афроамериканців з Гарлема, і що на даний час відсутній грамотний технічний персонал на залищках недокрадених підприємств, це вияв демократії, чи як? Те, що будь-який шмаркач, який тільки-но прийшов працювати в поліцію, на митницю, прокуратуру, найперше питає, як тут заробляють лаве, це показних високих моральших принципів, прищеплених нашими вчителями в рамках освітніх програм і позашкільного виховного процесу?<br/> Ви кажете, з сільської школи... Тоді ви знаєте, чим зайняті особливо молоді вчителі у сільських школах після уроків - хляють самогон на рівні колишніх пастухів, і це на очах своїх же учні, нерідко це робиться разом з батьками цих же учнів і не знімаючи вишиванок. Скажете, що це не так, перед усіма читаючими цей пост? Тоді виникають великі сумніви, чи Ви хоч були в сільській школі.<br/> Це коротко про недоліки, а тепер назвіть хоч ОДИН славний здобуток, крім того, що ціле покоління одурманене бандерівською маячнею замість справжньої освіти.
05 Вересня 2017, 00:37
Що ти мелиш х...ню. Сам напевно вчився в такій школі
05 Вересня 2017, 03:35
Козломордий гермафродит, це ти? Якщо ні - вибая. Як там чемодан-вокзал, дурнику? В такій школі я ТОЧНО не вчився. До речі, звернення було до вчителчя, а не такого педрили, як ти, козломордий. Там ваших айдарів з Харьковським і Філоном за бурштин зараз менти раком ставлять, займай чергу.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром