У Ковелі судили чоловіка за бійку в супермаркеті

02 Вересня 2017, 16:25
3802

Судили чоловіка, який затіяв бійку в супермаркеті.

Про це йдеться в судовій справі, яку розглянув Ковельський міськрайонний суд.

Пригода трапилась 8 липня 2017 року, близько 17 години дня, п'яний чоловік знаходячись у супермаркеті «Колібріс», вчинив хуліганство і дрібну крадіжку, а саме однієї пляшки горілки «Медова гречана», вартістю 36,69 гривень, це було зафіксовано камерами відеоспостереження. Чоловік відмовився на прохання адміністратора супермаркету оплатити вартість викраденого ним товару.

Пізніше, розбишака підійшов до чоловіка, який викликав працівників поліції, і почав ображати його нецензурною лайкою, погрожувати йому фізичною розправою та штовхнув останнього руками в груди. Продовжуючи свої хуліганські дії та не реагуючи на прохання сторонніх осіб їх припинити, той наніс декілька ударів кулаками в тім'яну частину голови та шию, від яких останній впав на підлогу, після чого наніс потерпілому ще два удари ногою в область тулуба, намагаючись в подальшому нанести ще удари, однак був зупинений працівниками та покупцями супермаркету «Колібріс».

За версією охоронця супермаркету, поки він відійшов по товар, в цей час продавець повідомила його про викрадення однієї пляшки горілки «Медова гречана». Він переглянув відеозапис з камер спостереження та з'ясував, що дійсно викрадення цього товару мало місце. Незадовго після цього до супермаркету зайшов чоловік, який викрав горілку. Він запропонував йому підійти до ком'ютера, щоб переглянути відеозапис, однак останній відмовився. Після цього він закрив супермаркет та викликав працівників поліції.  На що той відреагував неадекватно та почав йому наносити удари по різних ділянках тіла. Після закінчення бійки приїхали працівники поліції та затримали розбишаку. На даний час він не має будь-яких претензій до обвинуваченого, оскільки останній повністю відшкодував всі заподіяні йому збитки. 

За версією винуватця бійки, він перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з товаришем зайшов в супермаркет «Колібріс», в якому підійшов до відділу з алкогольними напоями та взяв одну пляшку горілки. В подальшому сховав цю пляшку в свій одяг, взяв одну пачку сухариків та пішов до каси. На касі розрахувався за сухарики, а за горілку не розраховувався, після чого пішов до дому. Вдома почекав товариша, а оскільки його довго не було, повернувся в супермаркет. В супермаркеті до нього підійшов охоронець, який повідомив його про те, що він викрав пляшку горілки. Це його розлютило, внаслідок чого він почав бити охоронника кулаками в різні частини тіла. В подальшому їх розборонили працівники супермаркету та приїхали працівники поліції. У вчиненому щиро розкаюється, просив суворо не карати.

За бійку і дрібну крадіжку, та враховуючи, що чоловік вже не вперше притягується до кримінальної відповідальності і відсутності будь-яких претензій потерпілого, розбишаці призначили покарання у вигляді умовного обмеження волі строком на 1 рік. 

На підставі ст.75, 76 КК України,  його звільнять від відбування призначеного покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконуватиме обов'язки: періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

 

Коментарі
02 Вересня 2017, 20:22
Мінтам, прокурорам та суддям більше нічим зайнятись? Козира засудити стрьомно?
03 Вересня 2017, 03:27
Ну прям жесть! Хіба можно так жорстоко карати такого янгелочка. Треба було на суді сказати йому ай-ай і відпустити. Рецидивіста відпустили!!!)) Дурдом! Але якщо народ граблять на лімони і ярди, то що таке 36,7 грн. - копійки в масштабах України. Треба перед ним вибачитися і це буде мудре рішення, а сторожу ще по морді дати щоб не заважав.
03 Вересня 2017, 14:31
Цей магазин мені не подобається вже давно, прострочений товар , на ціннику ціна одна на касі інша, продавчині алкашки і нахаби , охранніки дуже круті мени . Треба вже закрити цей розсадник.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024