Підприємців Ковельщини привітали з професійним святом

02 Вересня 2017, 17:03
3650

У стінах райдержадміністрації відбулась водночас офіційна та передсвяткова зустріч з підприємцями Ковельськього району.

Про це йдеться на сайті Ковельської районної державної адміністрації.

Зустріч відбулась в доволі приязній та теплій атмосфері, підприємці розповідали про свої досягнення, про проблеми, які мають місце в їх повсякденній діяльності, просили сприяння, допомоги та підтримки у представників влади району.

Вітаючи підприємців з прийдешнім професійним святом, голова райдержадміністрації Віктор Козак говорив, про те що радий такій зустрічі, адже і сам, як і багато інших людей із бізнесу прийшли у владу, саме тому глибоко розуміє, які проблеми сьогодні стоять перед  діловою спільнотою: «Ви обрали не легкий, але надзвичайно важливий шлях і ми вам за це глибоко вдячні і всебічно готові працювати спільно в складі єдиної потужної команди, яка розбудовує економіку нашого району і вцілому держави. Ви насправді багато робите, перш за все для розвитку власного бізнесу і для розвитку нашої соціальної стабільності. То ж бажаю усім Вам  міцного здоров’я, благополуччя, витримки, оптимізму, невичерпної наснаги у праці, успіхів у Вашому бізнесі, вдалих угод, надійних партнерів».

Слова привітань сьогодні звучали і від заступника голови районної ради Олександра Пасенковського та директора Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігора Приймака. Зокрема Ігор Григорович розповів, що нещодавно на базі Ковельського міськрайонного центру зайнятості відкрився Центр розвитку підприємництва, метою створення якого і є залучення населення до ведення підприємницької діяльності, забезпечення їх бізнес – освіти, а також всебічне сприяння та допомога у реалізації своєї діяльності підприємцями міста та району.

За доброю традицію за вагомий особистий внесок у реалізацію програм соціально – економічного розвитку Ковельщини учасників зібрання було нагороджено відзнаками Ковельської райдержадміністрації, Ковельської районної ради та Ковельського міськрайонного центру зайнятості. Серед нагороджених: Петро Шворак, приватний підприємець с.Білин, Олександр Шайнюк, голова фермерського господарства «Фасти», Павло Смаль, приватний підприємець с.Скулин, підприємці – Олег Чимрук та Володимир Сотнійчук.

 




1

 

Коментарі
02 Вересня 2017, 20:25
Там Кнопи Конащука не вистачає
02 Вересня 2017, 20:44
За який хер тому штунді дали грамоту?За те що людей розводить і ніфіга не пталить.Чортові штунди
02 Вересня 2017, 20:45
Шайнюкі забирайтеся в Америку, тут Вам не раді
02 Вересня 2017, 22:03
<p>[ВИДАЛЕНО] устроївся бивший обхсс-нік. [ВИДАЛЕНО]  нє прагнутса.</p>
03 Вересня 2017, 01:16
Скоро будемо грати Шайнюків з церкви
04 Вересня 2017, 09:49
Але гидоту зібрали
04 Вересня 2017, 14:24
Як подарунок піідпрємці отримали провал каналізаціі на привокзальному ринку А ЩО НЕ ЗНАЛИ ЩО ПРОХІД НЕ ТРЕБА БУЛО ЗАБУДОВУВАТИ КОМУСЬ В ДОГОДУ ? З воннючим святом вас
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024