У Ковельській виховній колонії провели «Перший дзвінок» для вихованців, які не мають повної середньої освіти

04 Вересня 2017, 18:00
3028

В Ковельській виховній колонії з нагоди Дня знань провели «Перший дзвінок» для вихованців установи, які не мають повної середньої освіти.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської виховної колонії у Фейсбук.

Свято розпочалось із внесення державного прапору та Гімну України. 

В урочистостях прийняли участь голова піклувальної ради при установі, начальник служби в справах дітей виконкому Ковельської міської ради Жанна Вельма, педагогічний склад школи та керівний склад колонії.

Для вихованців прозвучали вітання з початком нового навчального року, завуч школи Демчук Володимир Васильович оголосив перший наказ школи про зарахування учнів до класів. Начальник установи передав надісланні вітання від заступника міністра юстиції Дениса Чернишова, адресовані для вихованців колонії та педагогічного колективу. Вихованці хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів українських Збройних сил, які загинули в зоні АТО. 

Із привітанням до учнів та вчителів школи виступив випускник 2016 року Боркалюк Олександр. Засуджений Баджо Раджа отримав право на оголошення першого дзвоника. Навчальний рік розпочався із уроку «Україна на карті Європи», які провели учителі школи та запрошені гості.

 









 

Коментарі
05 Вересня 2017, 03:05
Перший дзвоник тобі суддя оголосив. Жди останнього, раніше не випустять.
05 Вересня 2017, 12:00
... а букети шо в класі - шо на лінійці ОДИНАКОВІ !!!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024