Екскаватор без номерів розкопує ночами біля Ковеля кабель і труби

05 Вересня 2017, 16:26
5626

На виїзді із міста Ковеля, на території кафе «Вікторія» виявлено екскаватор без розпізнавальних знаків, який ночами розкопує кабель і труби із трубопроводу, прокладеного через територію садівничого масиву «Білий налив» та поле, яке належить Колодяженській громаді. 

Про це пише секретар громадської ради при Ковельській міській раді Галина Артюшенко на своїй сторінці у Фейсбук.


«Мені було запропоновано виїхати разом з громадськими активістами на місце вчинення злочину, щоб його розслідування знаходилось на контролі у громади. Одразу, разом зі мною на місце події виїхали Олександр Кашик, депутати Ковельської міської ради Ігор Пініс та Ірина Роїк й інші небайдужі ковельчани», – пише жінка. 

Картина виявилась жахливою: від міжнародної траси Ковель-Київ впоперек території садівничого масиву «Білий налив» – вглиб лісу знищено кабель і трубопровід, по звірячому знищені дерева. 

І дійсно, на території кафе «Вікторія» виявили трактор без розпізнавальних знаків, який ймовірно розкопував даний трубопровід.

Далі викликали поліцію, подали заяву про вчинення злочину, сфотографували місце вчинення злочину, звернули увагу поліції на той факт, що особу, яка поставила на території кафе «Вікторія» трактор, можна встановити за допомогою камер відеоспостереження, яке тут встановлене.

«Однак, із дій поліції нам стало зрозуміло, що поспішати розкривати злочин вони наміру не мають, бо дуже дивною була смішна пропозиція співробітника поліції працівниці кафе, щоб вона зателефонувала в поліцію... як побачить, що трактор вночі буде виїжджати з території кафе», – підкреслює  Галина Артюшенко.

Оскільки поліцейському було зрозуміло, що виконуючи безпосередню свою роботу в приміщенні кафе, яке знаходиться біля шумної траси, неможливо почути і побачити хто в’їхав на територію кафе, а хто виїхав. 

Дехто із присутніх розповів що декілька днів назад бачив, що на виїзді з Ковеля, недалеко від кафе «Вікторія» лежали труби, ймовірно вони були вирізані з даного трубопроводу, а вчора їх там уже не знайшли.

Сьогодні стало відомо, що до голови Колодяженської сільської ради ніхто не звертався з проханням про надання дозволу на розкопку кабеля і трубопроводу.

«А чи відомо щось про розкопки голові садівничого масиву «Білий налив»? », – задається питанням жінка.

Окрім цього, сьогодні зранку Ігору Пінісу зателефонували з поліції і порадили у разі виявлення якихось нових фактів у даній справі – повідомляти поліцію…

«А що тоді повинна робити поліція???», – ставить риторичне питання Галина Артюшенко.

 

















 

Коментарі
05 Вересня 2017, 19:33
Спелити до біса того ескаватора "молотовим" та і спрві кінець. Бензин і сірники хтось позичить?
05 Вересня 2017, 19:47
<p>[ВИДАЛЕНО ЗА НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ]</p>
05 Вересня 2017, 20:39
а де поліція? Чому той екскаватор не на штрафмайданчику?
05 Вересня 2017, 21:16
ці клоуни пініс і роік придумали собі заняття, як результат знов зниження власного авторитету серед бидлогромади.
05 Вересня 2017, 22:40
Дайте людям здати металолом
05 Вересня 2017, 23:37
а може він його закопав, а тепер викопує...... вам що за діло
06 Вересня 2017, 00:20
Екскаватор відомий. Всі старі мента його знають. За ним стоять Дарчик і Ющик, два екс зами Масалова.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром