Зелена: під колеса легковика потрапила велосипедистка з 5-річним сином

07 Вересня 2017, 12:33
6295

Учора, 6 вересня, на вулиці Шевченка у селі Зелена Ковельського району під колеса легковика «Volkswagen Golf» потрапила велосипедистка з 5-річним сином. 

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

Вранці, 30-річна жителька Ковельського району, рухаючись на велосипеді, не надала перевагу в русі та зіткнулася з легковиком «Volkswagen Golf», під керуванням 35-річного ковельчанина.

Внаслідок ДТП жінка та її 5-річний син, який знаходився на багажнику велосипеда, отримали тілесні ушкодження. Дитину госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.

Слідчі розпочали за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 




 

Коментарі
07 Вересня 2017, 17:34
Невже важко відділити шмат дороги для велосипедистів? <br/>Тернути два рази білою фарбою по асфальті і всьо....<br/><br/>Їздив би кожен в визначеному місці. Зіткнень було б в рази менше.
07 Вересня 2017, 19:07
тепер вже пізно щось говорити. Що сталося, то сталося. Дай Бог дитинці одужати. Краще відкрийте рахунка на допомогу. Дам грошей скільки зможу. дитинку шкода.
07 Вересня 2017, 19:12
Гарна думка, завжди приходить тоді, коли щось станеться. І коли ми спочатку навчимося думати , а потім робити ......
07 Вересня 2017, 19:37
В селі думають, що по середина дороги для велосипеда! А тут виявляється машині потрібно перевагу надавати.
07 Вересня 2017, 20:46
Їде не по правилах, ще й дитину наражає на небезпеку! <br/>Метр від тротуару, за пдр , має їхати велосипед. І правил потрібно дотримуватись завжди. <br/>Шокує, коли мамочки біжать з дітьми на червоне, у невстановлених місцях, а потім винен водій!
07 Вересня 2017, 21:07
Представниця президента у Верховній Раді анонсувала заборону ввезення авто на єврономерах<br/><br/>Закон, що забороняє в'їзд нерозмитнених авто, планують ухвалити до листопада<br/><br/>Економіка — Олег Костюк, сьогодні, 16:281740910<br/> <br/>21<br/> <br/>До теми<br/><br/>В Україні незаконно перебуває майже 64 тис. автомобілів з іноземною реєстрацію<br/>ZAXID.NET<br/>Власники автомобілів на єврономерах заблокували вулицю Грушевського в Києві<br/>ZAXID.NET<br/>У 2017 році українці ввезли понад 160 тис. автомобілів на іноземних номерах<br/>ZAXID.NET<br/>Представниця президента у Верховній Раді анонсувала заборону ввезення авто на єврономерах<br/>В Україні незаконно перебуває майже 64 тис. автомобілів з іноземною реєстрацію<br/>Верховна Рада в найближчі три місяці прийме закон, який забороняє в'їзд незаконних автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні. Про це заявила представниця президента України в парламенті Ірина Луценко, повідомляє «112 Україна».<br/><br/>«Уже працює робоча група, ми найближчим часом закриваємо кордон для того, щоб не продовжувати ці транзитні пересування, це накопичення в Україні таких незаконних автомобілів. Я думаю місяць-два. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в'їжджати, тобто ми припиняємо таку навалу», – сказала Луценко.<br/><br/>За її словами, буде створено робочу група, в якій за три місяці має бути напрацьований компромісний закон.<br/><br/>«Про вартість мита, про платежі, які повинні бути сплачені, про штрафні санкції. І зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, на драконівські методи, які ніби застосовують», – заявила вона.<br/><br/>«Якийсь певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але кордон закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів», – зазначила представник президента в парламенті.<br/><br/>Як інформував ZAXID.NET, за даними ДФС, у 2017 році в Україну ввезли 164 707 авто з іноземною реєстрацією.<br/><br/>Вранці 6 вересня власники автомобілів із європейськими номерами перекрили рух транспорту поблизу Верховної Ради з вимогами зменшити мита на ввезення в Україну автомобілів з держав ЄС.<br/><br/>У ДФС повідомили, що понад 63,9 тис. автомобілів з іноземною реєстрацію знаходяться на території України незаконно.
07 Вересня 2017, 22:20
був уже адін разумний, каторий гаваріл: беріть лапати і не скігліть.<br/>Пишуть: &quot;Євробляхи - це небезпечно, бо у випадку ДТП винуватця не знайдеш!&quot;. Ах точно, точно, я забув, що наші тюрми забиті мажорами, які на джипах з українською реєстрацією вбивають простих громадян. І водіїв на &quot;євробляхах&quot; просто нема куди вже пакувати. Еге ж? Як там Стасік Толстошеєв? Як там Денис Молоток? Для цих хлопців &quot;євробляхи&quot; - западло, тому вони успішно вбивали людей і таранили патрульні &quot;Пріуси&quot; на Мерседесах з українськими номерами. І прекрасно почувають себе на волі сьогодні. Тому що коли замість справжньої поліцейської реформи у нас &quot;перевдягання мусорів&quot;, то байдуже на яких номерах коїться ДТП, хоч на новозеландських. Винуватця ніхто шукати все одно не буде. А якщо і знайде, то прокуратура за &quot;долю малую&quot; намалює йому чергову довідку про &quot;епілепсію за кермом&quot;, &quot;діарею&quot; і &quot;золотуху&quot;. В той час, як до прикладу німецька поліція, знайде тебе і на албанському номері.<br/><br/>Останнє. Якби не казились зараз противники &quot;євроблях&quot;, вони вже програли. Тому що машин на єврономерах ставатиме тільки більше в Україні. Тому що ніхто не буде платити 12 тисяч доларів за те, що на сусідньому ринку коштує 2 тисячі. Попри будь-які законодавчі підстави, ця влада ніколи не наважиться штрафувати людей і відбирати їхні машини на &quot;євробляхах&quot;.<br/>Бо, влада знає, що ми знаємо про &quot;Роттердам +&quot;, &quot;рефінанс&quot;, &quot;ОПЗ&quot;, і т.д. І щоб зберегти ці смачні теми, зрештою, змушена буде узаконити ситуацію, коли ледь не півкраїни їздитиме на литовських номерах. &quot;Ви не заважаєте нам красти, ми не заважаємо вам жити&quot; - такою буде суспільна угода по темі &quot;євроблях&quot; за якийсь час. Запомнітє етот твіт.
08 Вересня 2017, 00:23
жінка на велосипеді виїхала з другорядної на головну... та ще й прямо лоб в лоб автомобілю, який їхав по своїй правій полосі... треба просто уважнішим бути при виїзді на перехрестя... і водіям, і велосипедистам...
08 Вересня 2017, 00:36
Чому нормальні водії проти блях? Цей дешевий металобрухт купує голота яка не має грошей, мізгів, їздити не вміє і являється загрозою для безпеки громадян. А мажори можуть собі дозволити все - вони мажори, а не голодранці з бляхами на жопі! (Замість трусів.)))
08 Вересня 2017, 01:49
Долой бляхи,бо скоро не буде кому їздити в маршрутках.
08 Вересня 2017, 02:52
Тоже БЛЧХИ. Бо не повідомляли!!!!,
08 Вересня 2017, 02:52
Тоже БЛЧХИ. Бо не повідомляли!!!!,
08 Вересня 2017, 13:03
Отам біля кабміну і офтрафувати всіх на бляхах))))) ото поповниться бюджет!<br/>Закон один для всіх!!
08 Вересня 2017, 20:49
папа з мамою піляють бюджет (нормальні люди), а решта голота, бо немає грошей на авто з салону. Дійсно, все по дідусеві Фрейду. ПиСи. У бомжа і мажорів кров одного кольору.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром