Голоби: собака священника жорстоко покусала 3-річну дитину, – ЗМІ

08 Вересня 2017, 16:24
8372

У селищі Голоби Волинської області собака священика Московського патріархату Ніфронта напала на 3-річну дитину – малюка з численними укусами госпіталізували до Ковельської районної лікарні.

Жителі кажуть, що тих, хто виступає проти церковника, переслідують, – про це повідомляє «ТСН».  

Розповідають, що агресивну кавказьку вівчарку тримають просто на території Георгіївської церкви. У неділю 3-го вересня пес вибрався зі свого вольєру та напав на дітей і нібито покусав одразу двох.

«Там вольєр із собацюрою великим. Той собака підкопався, двері прогріб і двох діток дуже покусав. Кажуть, що в реанімації лежали в Луцьку, а тепер в Ковелі. Одній чотири роки, другій шість… І тиша, ніхто нічого (не каже – Ред.). Бо то московський піп, аби був український, вже був би розголос», – розповіла місцева жителька, яка не побажала називати свого імені.

За її словами, інцидент із собакою у селищі замовчують, адже заступається за Ніфронта селищний голова Сергій Гарбарук, який також підтримує церкву Московського патріархату. Священик та його прихильники нібито тримають у страху весь населений пункт. 

«Карають за те, що на автобусній зупинці цигарку хлопець курив, певно, що цього не повинно бути, карають штрафом. А тут така трагедія, і тиша», – додає вона.

Інша жителька селища священика називає агресивною та дволикою людиною, мовляв, він відкупився і в лікарні, і дав гроші батькам постраждалої дитини.

«Піп відкупився кругом: з батьками, з лікарями. Місцева влада все замовчує. Зробили в селищі з нього ідола. Він прийшов сюди на готову церкву... Таке враження, що руський піп тут «смотрящий».  Але обурює те, що все куплено. Кругом всіх підкупив. Його послухати, то він тут святий. Але чому ця собака опинилась на  території церкви?», – обурюється інша жінка, також не бажаючи називати свого імені.

Каже, хоче зберегти анонімність, бо тих, хто виступає проти Ніфронта, у селищі переслідують.

«У нас сильно пресують тих, хто проти руського попа йде. Він заплатив всім. Всіх купив. Тут йде переслідування тих, хто проти нього. В нас навіть в школі  вчителі  змушують дітей ходити до нього в недільну школу. Дітей пресують. І ніхто відкрито поганого не скаже. Всі бояться», – каже жінка.

Вона додає, що з появою священика Ніфронта у селищі розпалилася справжня ворожнеча.

У секторі комунікації поліції Волинської області інцидент із собакою підтвердили, щоправда, сказали, що він відбувся не 3-го, а 2-го вересня, а постраждала лише одна дитина – 2014 року народження. Потрапила постраждала дитина до Ковельської районної лікарні. Прізвища дитини не називають.

«Дійсно, 2-го вересня був такий випадок, але дитинку одну покусала собака. 2014-го року народження. До поліції надійшло звернення лікаря, куди поступила дитина, але мати ні до кого ніяких претензій не мала», – розповіли у поліції.

Інформацію про те, що напад собаки стався на території церкви, правоохоронці також підтверджують.

Коментарі
08 Вересня 2017, 20:12
у селищі переслідують тих хто не ходить в Церкву до Ніфонта)))) ой не можу... не смішіть мене)))) викликайте лікарів тут в ТСН біла гарячка)))))))
08 Вересня 2017, 20:13
І куди так котиться чи біжить Ковельщина? Все схвачено! 5 колона під керівництвом районних началников руліт! Тому Путін і прислав танкову армію до Бреста, ніби на навчання. А в Ковелі вже й хліб з сіллю мабуть приготували і зараз рушники гладять. Дожились!
08 Вересня 2017, 21:09
це тільки придурки можуть писати таку брехню про отця ніфонта.це людина з великої букви він ніколи не розділяє прихожан ніколи не виступає проти української церкви київського патріархату .собака знаходилась у вольєрі то яка його вина а може вина мами чому не дивилась за дитиною де була що робила.там чимала відстань від дому до церкви.таких малих дітей треба глядіти
08 Вересня 2017, 21:15
люди добрі що ви пишете таку брехню.що таким чином рішили лити бруд на отця ніфонта.прихожани української церкви не грішіть
08 Вересня 2017, 21:57
Тсн стали самими брехливими змі вже давно,наклепи в них подіі номер один-ганьба!
08 Вересня 2017, 23:34
перестаньте лити бруд на священника і вчителів! Впевнена,що мова про "переслідування"- це брєд, що дітей ніхто не "пресує"! Діти ідуть туди, куди і їх батьки, куди ходили діди-прадіди, де були хрещені і вінчані. Не тільки у велике релігійне свято, а і в кожну неділю просто подивіться і порівняйте, скільки прихожан в канонічних церквах, а скільки в розколі!
08 Вересня 2017, 23:40
Дитину 3-річного віку треба водити за руку, а не іншим претензії виставляти.Тут ще потрібно у мами поцікавитись де була.Винних знайти завжди можна, було б бажання(((
08 Вересня 2017, 23:42
Народ, ви що здуріли??? Нам усім разом взятим до о. Ніфонта, як до ....!!! Як Ви смієте писати такий маразм??? Навіщо берете тяжкий гріх на душу??? Повірте, якби кожному хоча б трошки святості, як у нашого отця!!! Ваші злі язики замовкли б надовго!!!!! Впевнена, що це справа УПЦ КП, щоб налаштувати людей проти батюшки... Але! *Не вийде!!!! І пам'ятайте, що за все прийдеться платити... Перед Богом...!
08 Вересня 2017, 23:47
Собака - це невід'ємна частина московського попа, офіцера фсб кацапської перерації. Вона кусає тому, що частина нас, українців, цього дуже хоче...
09 Вересня 2017, 00:07
Ну як завжди в Голобах.Він святий,а мама погана.Така собака не повина бути білля церкви.Господар несе кримінальну відповідальність за собаку. Така собака має бути під наглядом і в намордніку.А що тепер дітям з конвоєм ходити.бо дехто песика захотів мати. Може взагалі дітей дома закрити? Люди бачили як песик цей "грався" з живим котиком. Гра припинилася тоді,коли отцеві звернули увагу.І не треба звинувачувати КП.Може то вони песика випустили і натравили на дитину.? Але так завжди.як тільки щось погане про Ніфонта-так зразу КП.Маразм.А ви не подумали,що не кожен довольний його діяльністю. Ця трагедія не сталася вночі,а вдень. Так,що тепер мама винувата? Дякувати Богу,що дитина жива лишилась.А наслідки дитина ще довго бути мати.Як з цим жити?
09 Вересня 2017, 00:13
скажіть, а священник не людина, що у нього не може бути собаки? а те, що трапився такий нещасний випадок - це неприємна випадковість,яка могла би статися з будь-ким...чи будь-чиїм собакою. Але чи наробили б стільки шуму з того, якби це був собака простої людини? Точно НІ. Але ж тут мова про священника Московського Патріархату...Нам уже не звикати, що прихожани УПЦ ллють море бруду на МП, а тут ще й такий привід з'явився. Послухайте, заспокойтеся. Люди, чиї батьки-діди ходили до однієї церкви все життя не будуть бігати туди-сюди, тому що зараз так модно. Я сама з дитинства ходила до церкви МП, зараз ходжу туди зі своїми дітками і буду ходити, тому що я іду найперше до ЦЕРКВИ, а все інше не має такого великого значення!!! А отець Ніфонт - прекрасна і чуйна людина, яка ніколи не стоїть осторонь чужої біди чи неприємностей! А скільки він зробив і робить для розвитку Голоб, та ніхто стільки душі і праці не вклав в наше селище, як він !!!
09 Вересня 2017, 00:16
Ну да! В усіх бідах МП завжди КП винуватий. Всі як завжди погані. Треба вміти признавати свої помилки. Тут вина тільки Ніфонта.Причом мама? А ну да.КП взяв маму і сховав.дитину спеціально привели до песика.щоб підставити святу людину!!! В дусі МП. В них завжди вунуваті КП. Гріх якраз ви у будете мати. Звинувачувати посто так!Чому ви такі злі! Чи Ніфонт не навчив вас любові?Чи навчив тільки когось звинувачувати?Як можна когось звинувачувати у своїх помилках.Одумайтесь.
09 Вересня 2017, 00:20
ТСН поганий.? А ви інтер подивіться.правдивий.Путінський канал.То мама винувата! Так.Тепер в собаки стрес.Мамі дати 5 років за вигул дитини в неположеному місці.І сплатити собаці моральну компенсацію.А доля дитини-то таке.!Куда котиться суспільство...
09 Вересня 2017, 00:26
Священик вибачився перед батьками дитини і оплатив лікування. Ніфонт поступив по-людськи. Він багато зробив для Георгіївської церкви. Дитинці-здоров.я.
09 Вересня 2017, 00:27
Більш безглуздої статті читати ще не доводилось, таке враження, що в тої прані яка не захотіла себе назвати не біла гарячка, а замість голови ...опа. Видання, прохання до Вас, перш ніж писати подібні статті й тролити голобську громаду перевіряйте на адекватність тих хто надиктовує подібні тексти.
09 Вересня 2017, 00:40
В Голобах потрібно перевірити на адекват<br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>Ніфонт і по людськи? Не смішіть.
09 Вересня 2017, 00:42
отець ніфонт хороша людина а це все брехня
09 Вересня 2017, 00:44
Тут однозначна вина отця. Да він зробив все ,що міг тут. Але не треба когось звинувачувати. Міліція знає.Отже знають і журналісти. Нам людям не завжди подобається,якщо про нас щось погане кажуть. Так навіщо звинувачувати когось. Отець КП теж хороший. Відновлює парк,пам&quot;ятку архитектури.Для чого когось поливати брудом? Невже це по християнське? Так. Сталася трагедія. Але треба красиво виходити з неї,а не робити когось винуватим.
09 Вересня 2017, 00:50
Особисто я знаю сказавби хто погане за ніфонта і гаплик
09 Вересня 2017, 00:52
Ніфонт підла людина і всі котрі на його моляться. Знайшли святошу.
09 Вересня 2017, 01:06
Шановні Голобчани хочу звернутися до Вас з проханням,перш за все оскаржувати священослужителя подивіться на свої родини,на свої сім'ї що ви особисто зробили що внесли в своє село в якому народжуються та виростають ваші онуки,діти.Хто винний а хто правий судити не Вам,на мою думку жіночка яка описувала батюшку мало того необразована а ще й з'їхала з глузду,нівечити та стирати своє село своїх односельчан на порох це ГАНЕБНІСТЬ,НИЗІСТЬ,ЗУХВАЛІСТЬ.
09 Вересня 2017, 01:07
Шановні Голобчани хочу звернутися до Вас з проханням,перш за все оскаржувати священослужителя подивіться на свої родини,на свої сім'ї що ви особисто зробили що внесли в своє село в якому народжуються та виростають ваші онуки,діти.Хто винний а хто правий судити не Вам,на мою думку жіночка яка описувала батюшку мало того необразована а ще й з'їхала з глузду,нівечити та стирати своє село своїх односельчан на порох це ГАНЕБНІСТЬ,НИЗІСТЬ,ЗУХВАЛІСТЬ.
09 Вересня 2017, 01:08
Я так зрозуміла,що Ніфонт свято молився,а в цей час прихожани КП привели песика і заставили покусати дитину?А ну точно.А чому ніхто не спитав,чого ця собака взагалі була на території церкви? Чи це теж КП винувате? А де був Ніфонт коли собака гризла дитину? 100 швів.Ви про що говорите? Причом КП .хВАТИТЬ КОГОСЬ ВИНУВАТИТИ. Таке ЧП не залишилось би без уваги. Для чого когось звинувачувати? Доречі,нікому не секрет,як в школі(початкова школа) дітей вчителі пресують відносно церков.
09 Вересня 2017, 01:16
Я так зрозуміла,що Ніфонт свято молився,а в цей час прихожани КП привели песика і заставили покусати дитину?А ну точно.А чому ніхто не спитав,чого ця собака взагалі була на території церкви? Чи це теж КП винувате? А де був Ніфонт коли собака гризла дитину? 100 швів.Ви про що говорите? Причом КП .ХВАТИТЬ КОГОСЬ ВИНУВАТИТИ. Таке ЧП не залишилось би без уваги. Для чого когось звинувачувати? Доречі,нікому не секрет,як в школі(початкова школа) дітей вчителі пресують відносно церков.
09 Вересня 2017, 01:42
Я вам так скажу. Винувата і мама і отець.Мамі треба було слідкувати за дитиною,отцеві за собакою.А ще краще не приводити собаку до церкви.Але тут багато хто звинувачує КП. А скажіть чесно(ті що звинувачують КП) Якби це була собака священика з КП,ви би його змішати збрудом.А вчома вина КП? Що прихожани погризли дитину? Чи подарували того пса? Не розумію вчому їх вина. Одні ходят до одної церкви(і це їх право) інші до другої(це теж їх право. Ви всі православні люди. Чому ви такі злі? Ви одне селище.Ви зробили з Ніфонта святого(хоча його пес погриз дитину) а іншого облили брудом. Так де ваша совість? Де справедливість? А чому ніхто не подумав про дитину? Що та дитинка відчувала в цей момент? Май честь і гідність
09 Вересня 2017, 02:02
Доброго вечора!В першу чергу співчуваю мамі і дитині, що трапилось таке нещастя! Бажаю вам одуження і терпіння! Я не розумію люди звідки у вас стільки злості і ненависті!Трапилось таке нещасття і я чітко розумію що таке може трапитись з ким завгодно, невже ми втратили співчуття? Я так розумію що тут коментують, люди які ходять в різні Церки,Бог один і Бог то є Любов! Але ми в першу чергу люди і не повинні бути так агресивно налаштовані! Ми повинні співчувати і допомагати один одному! Хіба не цього нас вчить Слово Боже?
09 Вересня 2017, 02:02
Доброго вечора!В першу чергу співчуваю мамі і дитині, що трапилось таке нещастя! Бажаю вам одуження і терпіння! Я не розумію люди звідки у вас стільки злості і ненависті!Трапилось таке нещасття і я чітко розумію що таке може трапитись з ким завгодно, невже ми втратили співчуття? Я так розумію що тут коментують, люди які ходять в різні Церки,Бог один і Бог то є Любов! Але ми в першу чергу люди і не повинні бути так агресивно налаштовані! Ми повинні співчувати і допомагати один одному! Хіба не цього нас вчить Слово Боже?
09 Вересня 2017, 02:13
Я є з тих,як тут писала одна жіночка,що хрестився,вінчався в МП.Але на даний час ходжу в КП.(НУ НЕ МОЖУ Я ХОДИТИ В ПУТІНСЬКУ ЦЕРКВУ). І мене ображає,що тут почали нас звинувачувати.Я ходжу вже майже 2 роки. І ніколи о.Андрій не сказав поганого про МП,чи його прихожан.Він нас вчить поважати один одного.Так сталася трагедія. Винуваті усі.Але чим ми винуваті
09 Вересня 2017, 02:29
Люди буть людьми. Не позорте одне одного.Ви ж люди. Не забувайте про це
09 Вересня 2017, 02:37
Хочу. Сказати .Голобчанам чкі заступаються за свого попа .якій порушив закон.по його вині дитина лишилась інвалідом невідомо ще чім все закінчиться.В сімю прийшло горе.ГОРЕ.і нема чого говорити що він все оплатив.люди майте совість його судити треба.а пса застрелити.
09 Вересня 2017, 02:37
Хочу. Сказати .Голобчанам чкі заступаються за свого попа .якій порушив закон.по його вині дитина лишилась інвалідом невідомо ще чім все закінчиться.В сімю прийшло горе.ГОРЕ.і нема чого говорити що він все оплатив.люди майте совість його судити треба.а пса застрелити.
09 Вересня 2017, 02:41
Не знаю яку ціль переслідує канал 1+1 але посварити щоб покусались мешканці Голоб-їм це вдалось.Кожного дня собаки кусають дітей-але не про всіх пишуть.Голобчани-шануйтеся та бережіть своїх духовних отців.
09 Вересня 2017, 02:51
Для тих анонімів, хто давав інтерв'ю для цієї брудної статті потрібно пройти обстеження у психіатра в Ліпінах!!! А перш ніж лити брехливий бруд на отця Ніфонта, подивіться на себе! Стільки скільки він зробив для Голоб жоден боягузливий анонім, який тут так сміливо виступає не зробив! А це просто нещасний випадок і в цьому нема нічиєї вини, це могло статися будь з ким і будь де. Люди побійтеся Бога!!! Ви в йдете до Бога молитися чи до патріархату?! Р.S. на рахунок МП, то не помітила щоб на іконах був зображений путін!!!!
09 Вересня 2017, 03:06
ой Сергійко Гарбарук і тут ти в сраці. Позвони козаку , щоб на ТСН позвонив, чи приїдь під Білий Дім у Ковель)Нє краще до Гунчика, лизни разок , розкажи де гроші видмиєш, чк на депозит державні гроші кладеш, а потім затримки.....у медиків!Нагадати банк???Чи скинути виписку???Що людей ти підкуплюєш, і погрошуєш батькам у яких є діти то ми знаєм. Сірожка ви случайно там сел.раді всі в жопу не єбетесь?Бо звертпються люди з такими проблемами до нас , що й страшно слухати.
09 Вересня 2017, 03:06
ой Сергійко Гарбарук і тут ти в сраці. Позвони козаку , щоб на ТСН позвонив, чи приїдь під Білий Дім у Ковель)Нє краще до Гунчика, лизни разок , розкажи де гроші видмиєш, чк на депозит державні гроші кладеш, а потім затримки.....у медиків!Нагадати банк???Чи скинути виписку???Що людей ти підкуплюєш, і погрошуєш батькам у яких є діти то ми знаєм. Сірожка ви случайно там сел.раді всі в жопу не єбетесь?Бо звертпються люди з такими проблемами до нас , що й страшно слухати.
09 Вересня 2017, 03:09
А що зробив? Прийшов на все готове? Так,путіна нема,але є кирило,є онуфрій,який не вилазить з москви.А наші діти там гинуть. Не кажіть.Так,могло статись з любим.Ніхто тут не ображав його. Але це його вина в тому,що сталось. Для чого та собака була,чому не закрита.добре вже сталося,що сталося. Але для чого КП ображати і звинувачувати? в чому їх вина? не зрозуміло
09 Вересня 2017, 03:11
Незнаю , но тут вся правда, да дійно Гарбарук дійсно такий як пишуть та говорять.Він навіть нас (депутатів) заставляє голосувати за те що не хочем робити...або погрожує...перед сесією або після неї, кричить є свідки 10 депутатів з Голоб.<br/>Найгірше що ми зробили -це позакривали школи , люди знайте нас заставили, а Вас підкупили<br/>Прошу розібратись в цьому органам влади бо так жити неможна далі!
09 Вересня 2017, 03:25
Багато казати небуду, а пр цвй владі робив 2 роки. Мене Сергій В.заставляв робити злочинні накази , я мовчав бо хотів працювати...зараз я звільнений можу все розказати що і як кришується , скікі платити і кому, і як завуч школи пані Щур бере взятки з колег та пресує учнів.....цікаво ??думаю цікаво)
09 Вересня 2017, 03:25
Багато казати небуду, а пр цвй владі робив 2 роки. Мене Сергій В.заставляв робити злочинні накази , я мовчав бо хотів працювати...зараз я звільнений можу все розказати що і як кришується , скікі платити і кому, і як завуч школи пані Щур бере взятки з колег та пресує учнів.....цікаво ??думаю цікаво)
09 Вересня 2017, 03:52
Читаючи цю статтю, з перших рядків зрозуміло, що це писала людина зовсім далека від культури мовлення, стиль написання статті властивий лише сільській бабі, яка власне напевне і відмовилась називати своє ім'я. Сільський, неграмотний говір, купа бруду і лайна в адресу церкви ,а не історії з собакою та дитиною якщо така насправді була. Якщо ж ви ще й незауважидили що собака і та москальського роду і нацькована на вас щирих і безграмотних українців.
09 Вересня 2017, 03:55
Читаючи цю статтю, з перших рядків зрозуміло, що це писала людина зовсім далека від культури мовлення, стиль написання статті властивий лише сільській бабі, яка власне напевне і відмовилась називати своє ім'я. Сільський, неграмотний говір, купа бруду і лайна в адресу церкви ,а не історії з собакою та дитиною якщо така насправді була. Як то ж ви ще й незауважили що бака і та москальського роду і нацькована на вас щирих і безграмотних українців.
09 Вересня 2017, 04:06
Читаючи цю статтю, з перших рядків зрозуміло, що це писала людина зовсім далека від культури мовлення, стиль написання статті властивий лише сільській бабі, яка власне напевне і відмовилась називати своє ім'я. Сільський, неграмотний говір, купа бруду і лайна в адресу церкви ,а не історії з собакою та дитиною якщо така насправді була. Як то ж ви ще й незауважили що собака і та москальського роду і нацькована на вас щирих і безграмотних українців. Приплітаєте сюди грішне з правидним. Московська , українська ....людиною в першу чергу будьте,а не обливаєте брудом церкви, приплітаєте і ситуацію на Сході. Якщо такі правильні,щирі віддані українці-патріоти то покажіть це не в словесній перепалці, і обливанні брудом того чого не створювали а власним прикладом на сході, змініть воїнів, а не сидите вдома і розводит балаган, що на Вас собак травлять.
09 Вересня 2017, 04:09
Читаючи цю статтю, з перших рядків зрозуміло, що це писала людина зовсім далека від культури мовлення, стиль написання статті властивий лише сільській бабі, яка власне напевне і відмовилась називати своє ім'я. Сільський, неграмотний говір, купа бруду і лайна в адресу церкви ,а не історії з собакою та дитиною якщо така насправді була. Як то ж ви ще й незауважили що собака і та москальського роду і нацькована на вас щирих і безграмотних українців. Приплітаєте сюди грішне з правидним. Московська , українська ....людиною в першу чергу будьте,а не обливаєте брудом церкви, приплітаєте і ситуацію на Сході. Якщо такі правильні,щирі віддані українці-патріоти то покажіть це не в словесній перепалці, і обливанні брудом того чого не створювали а власним прикладом на сході, змініть воїнів, а не сидите вдома і розводите балаган, що на Вас собак травлять.
09 Вересня 2017, 04:10
Читаючи цю статтю, з перших рядків зрозуміло, що це писала людина зовсім далека від культури мовлення, стиль написання статті властивий лише сільській бабі, яка власне напевне і відмовилась називати своє ім'я. Сільський, неграмотний говір, купа бруду і лайна в адресу церкви ,а не історії з собакою та дитиною якщо така насправді була. Як то ж ви ще й незауважили що собака і та москальського роду і нацькована на вас щирих і безграмотних українців. Приплітаєте сюди грішне з правидним. Московська , українська ....людиною в першу чергу будьте,а не обливаєте брудом церкви, приплітаєте і ситуацію на Сході. Якщо такі правильні,щирі віддані українці-патріоти то покажіть це не в словесній перепалці, і обливанні брудом того чого не створювали а власним прикладом на сході, змініть воїнів, а не сидите вдома і розводите балаган, що на Вас собак травлять.
09 Вересня 2017, 04:22
Шановні люди. Не приплітайте сюди церкву,священиків! Насамперед подумайте про дитину.Ви всі так захопилися.що забули про це маленьке створіння! Про ту біль і страх ,який ця дитинка получила.Ніяки гроші цього не зітруть з його пам&quot;яті! Це біль на все життя. І ніяки заслуги перед церквою чи громадою цього не виправдають. Але не ганьбіть один одного. Церква одна.Бог один.Будьте добрими людьми. Всі ви пишете то про церкви,то про священиків.Але слова співчуття де? Дійсно.як писала тут одна людина.дитинка залишиться калікою і тілесною і душевною.Моліться за це ангелятко. Священику теж важко жити буде.Постійне відчуття провини за погублене життя і долю-це теж важко. Тут вина його в тому.що така собака залишилась без нагляду. Це буде наука іншим.Глядіть своїх тваринок.Якщо заводите таких собак-пильнуйте. Люди залишайтеся людьм.Не звинувачуйте один одного.Є собака,господар.мама.Це ті,що не догляділи.Постраждала невине диття. Схаменіться.Церкви тут нідочого. І моліться за цю дитинку.
09 Вересня 2017, 06:04
Ковельчанка, і всі ті що з московського патріархату Ідіть наХ ¥й.тобто на вокзал і в москву. Якого милого тримати собаку в церкві? ?? Діти це наше майбутнє України, хто не згідний , прочитайте перший рядок.
09 Вересня 2017, 06:09
згідна з ЛЮДИНОЮ !!!
09 Вересня 2017, 06:13
Ось так взяли і пересварилися, і винуватця не знайшли, а розділилися! А чому? Тому, що на території і в церкви не повинно бути ніяких звірей. Чому? Нечиста сила селиться в звірюк, а біля церкви це підхопити можемо легко, тому й хрестимося коли проходимо біля неї. Не дай Бог скотиняка зайде до церкви і церкву потрібно буде переосвятити. Батюшка це знав? Зобовязаний знати! Чому біля церкви, де збираються прихожани, тримав такого песика? Це не спанієль! Це собака небезпечна для життя людей. Боявся злодіїв? Приводь на ніч і відпускай, хай сторожує але коли там прихожани - його не повинно бути. Звинувачувати матір, що вона погана матір - повне безглуздя. Дитині 3 роки і вона втомилася бути нерухомою і хоче бігати, а матір прийшла і дитя привела бо була впевнена, що знаходиться в безпеці під захистом Бога. Помилилась! Батюшка являється мабуть громадянином України і перед законом несе відповідальність на рівні як всі громадяни. Чоловіка який з чужого городу спер 3 кг. картоплі чи цибулі судимо, а Батюшка недоторканий. А він покалічив фізично і психічно на все життя 3 річну дитину, а це не цибулю красти яка в наступному році виросте або на базарі можна купити ті 3 цибулини. Мабуть районне керівництво посприяло, щоб Батюшка був непідсудний. А для цього є багато підстав, що викликають питання до них. Які ділять людей на своїх і не своїх яких потрібно підм`яти під себе. Ось тут наш демократичний і самий гуманний суд здох! Він у нас позвоночний – судить по дзвінку з верху! Якби була єдина церква, то і цієї свари в громаді селища не було б і правосуддя зберегло б імідж. Прикро, що на трагедії дитини ми бачимо повну відсутність норм моралі. Покриваємо людей які зробили кримінальний злочин і звинувачуємо тих хто бажає жити по праву. Поки що наше суспільство аморальне і без майбутнього!
09 Вересня 2017, 08:27
Люди добрі побійтеся Бога. Наш ніфонт порядний священник. Вам напевно потрібно повернути до церкви Івана з побитим лобом?
09 Вересня 2017, 08:27
Люди добрі побійтеся Бога. Наш ніфонт порядний священник. Вам напевно потрібно повернути до церкви Івана з побитим лобом?
09 Вересня 2017, 08:39
З Голоб не видно що робиться на сході.Чому і за що гинуть наші кращі хлопці.А якщо цей ФСБшний піп московський і підтримує Гундяєва то він вже проти України.Не може собака бути котом.Це звичайний Гундяєвський покидьок в душі-як і всі москальські прихвостні.
09 Вересня 2017, 09:58
Путін напав на Україну.Пес московського попа на дітей.Взагалі то війни у нас немає.Просто потрібно молитися за Гундяєва і Путіна...
09 Вересня 2017, 12:18
А ще за промосковського голову селищної ради
09 Вересня 2017, 12:28
Москалі вороги нації
09 Вересня 2017, 12:29
Все порешаем
09 Вересня 2017, 12:44
Добре хоч не батюшка покусали
09 Вересня 2017, 13:06
Кошмар читає цитати та вислови людей та просто жахаєшся які українці обезбашені.Слів немає .
09 Вересня 2017, 13:06
Кошмар читає цитати та вислови людей та просто жахаєшся які українці обезбашені.Слів немає .
09 Вересня 2017, 14:01
Поробуйте зрозуміти, шо Батюшка допустив злочин і повинен нести кару як всі громадяни. А ви тут свй містячковий, нікому не потрібний патриотизм висловлюїте. Покриваїте злочинця!
09 Вересня 2017, 14:11
Необхідно терміново викликати в Голоби екзорцистів, бо буде біда! В голобчан новий бог ніфонт, а песика часом не цербером кличуть? А взагалі дуже прикро за тих Голобчан, які так відверто влізли під рясу притому з заднього входу...
09 Вересня 2017, 15:12
Любі голобчани!Прихожани і парафіяни церкви МП!Не треба вихваляти свого попа!Маючи підтримку адміністрації селища і могутньої Расеі ,спираючись на несвідомих голобчан можна творити великі справи!!Агресивний пес при церкві?Невже це нормально?Від кого охорона?А пояснення ,що мої батьки ходили в цю церкву і я буду просто смішне .Церква стояла і буде стояти ,а молитися за завуальованого агресора чи це не гріх?!
09 Вересня 2017, 16:33
Я б нікого не кусав, але нахера мені гойдалки і качелі поставили під стіною прямо біля мого вольєра? Ті діти галасують, мені спати не дають.
09 Вересня 2017, 18:34
А ви знаєте правду,звичайно ні....мама дивилася за двома дітьми,і дитина була у своєму дворі. А ви непотрібство коли начешете своі язики? Скажу одне,бережіть своіх дітей,і себе. Бо собак багато...... І дитина не інвалід,і ста швів немає. Дитина здорова,вдома....
09 Вересня 2017, 18:45
Читай: собачка напала на 3-річну дитину – малюка з численними укусами госпіталізували до Ковельської районної лікарні. Де ти побачила 100 швів? Там було ще 2 дітей яких відвезли до Луцька і вони сюди не попали! &quot;..двері прогріб і двох діток дуже покусав. Кажуть, що в реанімації лежали в Луцьку, а тепер в Ковелі. Одній чотири роки, другій шість… І тиша, ніхто нічого (не каже – Ред.). Уважніш читай! Тут може бути питання: Скільки діток постраждало?
09 Вересня 2017, 18:52
Люди я мама цієі дитини,і ніяких двох небуло,покусав тільки мою дитину. Що ви такій брєд пишете?????
09 Вересня 2017, 19:51
Допоможіть ворогам України померти
09 Вересня 2017, 22:08
Юля, співчуваю вашій сім'ї, бажаю дитинці швидкого одужання. <br/>Я жила в Голобах і знаю ситуацію, яка панує там &quot;зсередини&quot;. Оскільки селище невеличке і люди знають один одного, там панує атмосфера постійних пліток і &quot;всезнаючі&quot; люди дозволяють собі виливати бруд один на одного. Тим більше, така нагода. Одразу видно, як невдоволені своїм життям люди шукають оправдання факту. Питання і проблема УПЦ МП тут зовсім нідочого. Пояснюю чому: до 1991 року в селищі міг бути лише єдиний православний храм, який розвивався і сім'ї поколіннями ходили туди. Коли з'явився храм УПЦ КП, якась частина людей змінила погляди і це є їх правом, тоді церква почала розвиватися і відбувались внутрішні недорозуміння між людьми в Голобах. Так вже склалось, що на сьогодні багато прихожан свято-Георгіївського храму мають гарні професії, звання і т.д. І тут припустимі &quot;плітки&quot;, розбіжності в думках. Хоча, справа лише в вихованні і здатності кожного &quot;починати з себе&quot;. Завдяки священникам, які зараз є в Голобах, храми розвиваються і це є заслугою прихожан і отців, безсумнівно. <br/>Інцидент, який відбувся, був не першим. Згадаємо поранену руку самого о. Ніфонта. Пес був ненавченим і тому агресивним. Наскільки я знаю, він знаходився в місці, яке є не підпорядкованим території для перебування прихожан. Тепер питання стоїть в лікуванні дитини( це не тільки фізична травма). Священник, наскільки я знаю, допоміг сім'ї потерпілого і це нормально. Тепер<br/>від подальших дій Юлії залежить розвиток подій.
09 Вересня 2017, 23:51
А я ось так думаю і не розумію! Батюшка народився в Голобах, почав служити в рідному селі, ще й живе в Україні і чого не подумав с прихожанами як перейти в КП? Якось дивно! Хваліть нас люди! Ми вже давно себе захвалили!)))
10 Вересня 2017, 00:01
Йому дозвіл ФСБ не дає
10 Вересня 2017, 00:05
якесь марення про Ніфонта.
10 Вересня 2017, 02:46
Ніякий ніфонт не священник, це офіцер ФСБ кацапської педерації. У нього &quot;бог&quot; - путін. Дивуюсь тупості співвітчизників, які моляться Ворогу України замість того, щоб дати йому такого копняка під роспаслу сраку, щоб летіло це падло до москви без проміжної посадки.
10 Вересня 2017, 21:20
Дитина ж не залізла в будку до собаки!!!!<br/>Собака, який несе загрозу має утримуватися у відповідних умовах! І це факт. Подобається вам чи ні. <br/>Навіть якщо отець найкращий в цій ситуації він ВИНЕН!!!<br/>От вашу дитину вкусить, побачимо вашу реакцію.
11 Вересня 2017, 19:47
Навіщо піп тримає на території церкви собаку? Садити в тюрму треба за такий інцидент!
12 Вересня 2017, 01:25
Оце так голобська громада ! Попи один одного брудом обливають... Гарбарук краде і відмиває гроші, а ще й депутатів заставляє голосувати за те, що йому треба... завуч Щур бере взятки і пресує дітей в школі...А ніфонт з Гарбаруком &quot;держать в страху весь населений пункт&quot;?
12 Вересня 2017, 16:41
Господи,який брєд.
13 Вересня 2017, 20:03
&quot;Геть московського попа!&quot; подивися і поміряй хто розпас більшу сраку о.Ніфонт, чи о,Андрій???
13 Вересня 2017, 22:37
А чого це Ірина Сех так виправдовується? Відчуває свою вину? Захищає честь церкви, а на злодію й шапка ГОРИТЬ....
14 Вересня 2017, 19:18
А з яких це пір ТСН вірить пліткам &quot; виживших з розуму&quot; старших жінок? І зовсім не трудно вгадати прізвище цієї жінки- є у нас в Голобах така &quot; писака&quot; ... А свою особу вона сама й видала &quot;Бо то московський піп, аби був український, вже був би розголос, а так інцидент замовчують&quot;. Отже точно ясно, що і одна жінка і друга- прихожанки УПЦ КП... А розголос був, та ще й якого масштабу!!!!!!!!! Як одного хлопчика- першокласника на вулиці дуже покусав собака, то про це знали лікарі, батьки дитини, сусіди ,а більш і ніхто.... А це ж не просто собака , а СОБАКА НІФОНТА!!!!!! І ще матушка Ірина запитує причому тут КП ? Ви краще навчіть своїх прихожан елементарній культурі й повазі до інших людей селища... Бо не всі люди відвідують вашу церкву, ще в Голобах є Георгіївська церква, католицька церква, є свідки Єгові,адвентисти.... Але від цих людей я особисто не чула поганих слів ні про церкву КП , ні про вашого о.Андрія. А от ваші прихожани ображають о.Ніфонта і його парафіян. &quot;Всі розумні люди давно вже зробили свій вибір- в яку церкву ходити&quot; - так кажуть ваші прихожани ,а всі інші люди виходить які? Або що пише в соц. мережах Алла Буханкович- це по вашому так нормально?
14 Вересня 2017, 23:17
Схаменіться! Скажіть будь ласка &quot; розумні&quot; люди, що ви особисто зробити для розвитку свого власного селища. А ні чого.....скільки зробив отець Ніфонт для Голоб, ніхто з нас не зробив , враховуючи і самого о. Андрія, чому ви говорити за патріотизм, а на схід не йдете....???? ВИ Ж ТАКІ ПАТРІОТИ!!!!! Схаменіться! Перш ніж писати вивчайте українська мова патріоти, замість того щоб правильно написати ім'я отець Ніфонт, то пишуть Ніфронт, село і люди, не поважаєте священника, майте повагу до Бога. Розпочали собакою , закінчили селищним головою.
14 Вересня 2017, 23:31
Скільки можна писати всю цю брехню! Не знаєте правди , краще мовчіть! Отець Ніфонт не має такого крутого авто, а має лише велосипед. Зробіть висновки! Да, підкупив нас, своєю добротою і щирим серцем.
15 Вересня 2017, 01:08
Скільки можна писати таку муть! о.Андрій нічого не зробив? А те ,що своїми руками сам відновлює голобську пам&quot;ятку? Чи хтось прийшов допомогти? Своїми мозолями?Хватить когось звинувачувати.Одного хвалять ,а іншого ганять. Де ж ваша побожність? Ви ж всі такі правідні...Тут вже пруться один на перед одного.Але о.Андрію хати не дарують!!!Як деякому...Які ви всі стали злі.Насамперед подивіться всі на себе.
15 Вересня 2017, 01:19
Один прям святий,а інший поганий! І це прихожани МП кажуть ,що вони нікого не ображають? Немає безгрішних людей.Один Бог був без гріха.Але тут виявляється,що ще Ніфонт! Собака не має право знаходитись на території церкви! То що це прихожани КП її туда привели? Це смішно свою вину перекладати на КП.Поясніть,а яким боком вони причетні,а то я щось не зрозуміла?Доречі,ГОЛОБЧАНИНУ, о.Андрій ще й допомагає АТО. Ми його в Ковелі добре знаємо.Він тихенько робить свою справу і ніде не вихваляється цим.Багато чого ви не знаєте про нього....Мені за честь,що я з ним знайома.
15 Вересня 2017, 01:29
І до чого тут&quot;сраки&quot;? Не всі люди можуть бути худими.Тай Ніфонт за 5 років добре пузо дістав! Але почали за собаку,а закінчили попами.А до чого тут церкви,попи?Той має машину-так він приїхав в Голоби на машині.Заробіть собі.А в Ніфонта крутий ноутбук,І що,тепер будем мірятись,в якого попа що є? І до чого це все? Від того ,що ви облиєте гамном одного,монах святіший стане?Чи вина з нього зніметься? МП з монахом святіші не стануть,якщо іншого обсеруть!
15 Вересня 2017, 01:43
Мені всеодно,що робиться в Голобах .Я сама з Ковеля.Але хочу сказати на захист о Андрія. Мій син один з перших потрапив в АТО.Получив поранення.Ми потребували багато коштів на його лікування.Збирали як могли.Я О. Андрія з Голоб ніколи навіть не бачила. А тут двінок-мол чекайте,зараз під&quot;їду.Через годину на порозі моєї хати стояв о.Андрій.Передав гроші і пішов.Я запросила хоть кави попити.Відмовився,мав багато справ! І тихо пішов. Я не знаю,як він дізнався по нас.Але вдячна Богу,що він привів його до мене.Я буду вдячна всім хто долучився тоді до порятунку мого сина.Але ту зустріч з о.Андрієм не забуту ніколи.Дай Боже йому здоров&quot;я і сили,щоб жити у ваших Голобах.Такого сміття ,як тут пишуть,я ще не бачила.Люди живуть не знаючи проблєм.А хтось десь там проливає кров молоду,щоб такі як тут пишуть могли спокійно жити.Сором!
16 Вересня 2017, 16:08
О, той Ніфронт... Ох, він такий. Попробуй, не піди на службу. Блін, заклює. Всі зранку встали в недільку - і - до Ніфронта. Шагом - марш. Ать- ать-раз- два- три!
08 Жовтня 2017, 22:13
Всю цю брехню написала заслужена вчителька Гарлінська Л.В. Але не хватає совісті зізнатися?
08 Жовтня 2017, 22:13
Всю цю брехню написала заслужена вчителька Гарлінська Л.В. Але не хватає совісті зізнатися?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024