Люблинець: поліцейські нагадали школярам правила дорожнього руху

08 Вересня 2017, 18:00
2044

У рамках проведення місячника «Увага! Діти на дорозі» співробітники Ковельського відділу поліції провели профілактичні бесіди з вихованцями спеціалізованої школи-інтернату у селищі Люблинець. 

Про це повідомляється на сторінці Поліції Волині у Фейсбук. 

Поліцейські нагадали школярам, зокрема, правила безпечного переходу через дорогу, значення сигналів світлофора і дорожніх знаків. 

«У темну пору доби дітям варто прикріпляти до одягу спеціальні наліпки або браслети, які відбивають світло фар. Це - забезпечить видимість пішохода чи велосипедиста на дороз. Важливо, аби водіїї помітили дітей», – пояснює інспектор поліції Ярослав Тучак

Інспектор ювенальної превенції Юрій Кузьмук розповів дітям про правила поведінки у навчальному закладі та поза його межами, про їх права, обов’язки та про адміністративну і кримінальну відповідальність неповнолітній у разі скоєння правопорушення.

 




 

Коментарі
12 Вересня 2017, 10:47
Хотів запитати в інспекторів, чому біля 11сш. ні одного знаку пішохідного переходу, не розмітки?. На подвір"ї школи зранку ціла стоянка авто, через яку пробираються діти. Також це питання до директора школи , яка цього не помічає! Ави ще дітей правил вчите!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024