ПриватБанк кредитує мрії ковельчан

10 Вересня 2017, 12:57
2055

Часом наші бажання не встигають за доходами. Для таких випадків ПриватБанк пропонує низку можливостей та сервісів, аби клієнти не відмовляли собі ні в чому.

Завершився сезон відпусток: спогадів і фото стало більше, а гаманці суттєво схудли. Але ж на носі - навчальний рік. Маленькі школярики потребують форми, рюкзачків, канцелярського приладдя та ще безлічі необхідних дрібничок. У магазини якраз завезли осінні колекції одягу та взуття. А улюблена фірма випустила нову модель смартфона. Цей список потрібного і бажаного можна продовжувати до безкінечності. Що ж робити, якщо зарплати на все не вистачає?

У цьому випадку на допомогу прийде ПриватБанк. Фінансова установа, якій довіряє більше ніж половина населення України, пропонує низку кредитних можливостей для клієнтів.

Усе необхідне можна придбати із картою «Універсальна» (“Універсальна Gold”). Варто лише встановити потрібний кредитний ліміт і сміливо йти за покупками. Якщо повернути кошти протягом пільгового періоду - 55 днів, то навіть не доведеться платити за користування кредитними коштами. До речі, це стосується і покупок в інтернет-магазинах.

Іще одна можливість придбати омріяні речі – сервіс «Оплата частинами». Телефон, планшет, комп’ютер чи мультиварка - все це можна купити, виплачуючи вартість рівними частинами протягом кількох місяців. Якщо ж оплата відбуватиметься із власних коштів на картці «Універсальна», то комісія не нараховуватиметься.

А для ситуацій, коли гроші потрібні терміново, ПриватБанк запровадив нову послугу швидкого кредитування. «Швидкий кредит» - це сервіс отримання необхідної суми на будь-яку картку клієнта. Сума кредиту може становити до 50 тисяч гривень у рамках ліміту «Оплата частинами». Термін угоди - до 10 місяців, однак можливе й дострокове погашення. А перший платіж - лише через 30 днів після укладання договору. У випадку ж, якщо кошти «Швидкого кредиту» нараховуються на Картку для виплат, відсутня комісія за зняття готівки.

Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060. Окрім того, за роз’ясненнями та консультаціями можна звернуться до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині.

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.

 


 

Коментарі
10 Вересня 2017, 18:20
ГОРИ В ПЕКЛІ ПРИВАТБАНК і всі хто там працює! Реклама рекламою звичайно, банери там типу, посилання, але http://kowel.rayon.in.ua/ це вже за межами добра і зла!
11 Вересня 2017, 01:04
Основними методами &quot;роботи&quot; (шахрайства) приватбанка є:<br/>1. Підробка кредитних договорів.<br/>2. Нікчемні умови кредитних договорів.<br/>3. Нав'язування кредитних карток в навантаження до дебетових карток (зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних).<br/>4. Включення овердрафту на дебетову картку, якщо кредитну не вдалося втюхати.<br/>5. Нарахування &quot;боргу&quot; в геометричній прогресії (навіть Дельта банк до такого скотства не дійшов).<br/>6. По два позови на один і той же кредитний борг за один і той же період.<br/>7. Привласнення грошей від продажу віджатого заставного майна.<br/>8. Вкидання мізерних платежів замість клієнта для спроб штучного переивання позовної давності.<br/>9. Списання грошей з карток паралельно із стягненням за судовим рішенням (подвійне стягнення).<br/>10. Нав'язування страхування на невигідних умовах і тільки в страховій компанії &quot;Ингосстрах&quot; - дочці російської страхової компанії &quot;Ингосстрах&quot;.<br/>11. Приховування реальної процентної ставки по кредиту під виглядом прямо забороненої законом комісії за супровід кредиту.<br/>12. Приховування від клієнтів номерів їхніх карткових рахунків. Ні в якому іншому банку такого немає.<br/>13. Інше.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024