Ковель-2: підпишуть договір для будівництва централізованого водопостачання мікрорайону

13 Вересня 2017, 15:51
5076

19 вересня підпишуть договори на виконання робіт по забезпеченню централізованого водопостачання прилеглих до Ковельського ветсанзаводу вулиць мікрорайону Ковель-2.

Про це повідомляється на сторінці «Ковель Європейський» у Фейсбук.

Повідомлення про намір укласти договіри 10 вересня розмістили на сайті «ДЕРЖЗАКУПІВЛІ.ОНЛАЙН» системи публічних закупівель «PROZORRO»:

- Реконструкція двох локальних водозаборів по вул. Кияна – 2 мільйони 430 680 тисяч гривень, виконавець – ПП «МП Сантехмонтаж»;

- Нове будівництво водопровідної мережі від НС-ІІ по вул. Кияна до мікрорайону Ковель-2 – 19 мільйонів 299 142 тисяч гривень, виконавець - ПП «МП Сантехмонтаж»;

- Нове будівництво мереж водопостачання по вулицях: Північна, Крилова, Зелінського, Роксолани, Олійника, Ходкевича, Гребінки, Бенделіані – 2 мільйони 331 120 тисяч гривень, виконавець – ТзОВ «ЗЕНІТ».

Процедура закупівлі здійснюється за скороченою процедурою. Наразі триває період прийому оскаржень щодо кваліфікації учасників. Останній день можливого оскарження – 17 вересня 2017 року.

Наступний крок – отримання дозволів на початок виконання робіт у Державній архітектурно-будівельної інспекції України.

Момент отримання дозволів від ДАБІ можна буде рахувати офіційним стартом будівництва водогону.

 




 

Коментарі
13 Вересня 2017, 20:16
Роботи для кукукнутого Косцьов'ята все більшає...
14 Вересня 2017, 01:49
а чий родич керує сантехмонтажем?тЧому конкурс за скороченою процедурою? Щоб ніхто не здогадався?
14 Вересня 2017, 04:18
20 липень, 2013, 11:05 = У місті на Волині директор фірми побив журналістку = <br/>Журналістка Наталя Камишникова (на фото) заявляє, що її побив керівник ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолій Коптюк.<br/><br/>Про це вона пише в листі, надісланому на електрону пошту ВолиньPost.<br/><br/>Жінка каже, що 19 липня о 8:40 прийшла в сквер біля пам'ятника воїнам-прикордонникам у Нововолинську, бо працівники вказаного підприємства розпочали демонтаж плит, якими вимощена площа перед меморіальним об'єктом.<br/><br/>Нагадаємо, на ремонт площі виділили з обласного та міського бюджетів понад 500 тисяч гривень. Частина депутатів міськради вважають, що ці гроші краще витратити на ремонт дорожнього покриття вулиці Некрасова.<br/><br/>Депутати навіть висловили думку, що мер Нововолинська Віктор Сапожніков таким чином підставив голову Волинської ОДА Бориса Клімчука.<br/><br/>Камишникова, яка поділяє думку депутатів-опонентів мера, прийшла на площу, аби завадити демонтажу плит.<br/><br/>Трохи згодом, каже вона, з’явився керівник ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолій Коптюк.<br/><br/>Далі передаємо розповідь журналістки без змін та правок:<br/><br/>«Він став неподалік від мене, тихо переговорив із кимось по мобільнику. Задоволено кинув: «Ви чули? Ви чули?! Мені ВСЕ дозволили!» Нагадала йому, що я – журналіст і виконую тут свої професійні обов’язки.<br/><br/>Після 9.05 я, як громадська активістка, зробила спробу завадити демонтажу – стала на плиту, що її підважували ломами та монтуванням робітники зі Львівщини. До мене підскочив Анатолій Коптюк. На очах у своїх підлеглих із силою ударив мене, грубо відштовхнув убік. Я закричала.<br/><br/>Коптюк, кремезний чолов’яга, знову кинувся до мене і щосили затулив мені рота рукою. Я відчайдушно намагалась покликати на допомогу.<br/><br/>Директор ПП «МП Сантехмонтаж», із яким уклало підряд управління інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації, ще двічі з силою вдарив мене – в обличчя. Я упала на асфальт, підвелася, знову стала на плити, щоб завадити демонтажу.<br/><br/>Одну зі 120-кілограмових плит четверо робітників, виконуючи команду Коптюка, демонстративно опускали мені на ноги. Я знову закричала, аж тоді вони підняли плиту. А їхній начальник Коптюк знову накинувся на мене з кулаками й нецензурною лайкою. Зацитую лише початок його брутального спічу: «Ти хто така?! Ти тут ніхто! Іди на хєр».<br/><br/>На цю пору до скверу нагодилися люди, що здалеку почули жіночий крик. Один мав при собі фотоапарат».<br/><br/>Зрештою, журналістка відступила, а демонтаж плит розпочався.<br/><br/>Згодом на місце конфлікту прибув начальник міліції Олег Степанюк та близько десятка правоохоронців, які й шукатимуть винних у інциденті.<br/>http://www.volynpost.com/news/17423-u-misti-na-volyni-dyrektor-firmy-pobyv-zhurnalistku
14 Вересня 2017, 04:35
Фірму &quot;Зеніт&quot; у Луцьку заснували батько з сином і донькою. Він вніс до статутного фонду 13 300 грн, а його діти по 350 грн., могла ще невістка гроші вкласти, але вона працює головним бухгалтером Луцькводоканалу. І тепер ця фірмочка буде освоювати у Ковелі проект у 2,3 мільйони грн.? Кого дурите, падлюки?! Тюрма за вами плаче!
14 Вересня 2017, 11:51
І ЩО ВОНИ ВРУЧНУ ЗБИРАЮТЬСЯ КОПАТИ ЧИ ПОПРОСЯТЬ КНОПИН ЗЕМЛЕМІР.КАЖУТЬ У НИХ СПІЛЬНИЙ БІЗНЕС ПО ВІДМИВАННЮ ГРОШЕЙ
14 Вересня 2017, 11:53
А що Кіндер положить з Товстигою у довгу кишеню
14 Вересня 2017, 12:04
їм обіцяно 2.5 мільйона на двох. а там нехай діляться як хочуть. то вже їх проблеми. Плакали наші грошики. Ковельчани знову залишились без грошей і без роботи.
14 Вересня 2017, 12:16
як на двох? фірма ж одна - - Нове будівництво мереж водопостачання по вулицях: Північна, Крилова, Зелінського, Роксолани, Олійника, Ходкевича, Гребінки, Бенделіані – 2 мільйони 331 120 тисяч гривень, виконавець – ТзОВ «ЗЕНІТ».
14 Вересня 2017, 19:29
я маю на увазі 2 млн кіндеру з товстигою з тих усіх призначених
17 Вересня 2017, 14:40
А навіщо туди той водопровід? Нехай завод перестане отруювати землю і вода очиститься досить швидко, а людей спитали чи хочуть вони воду з труби і платити по тарифах? Для покращення екологічного стану приватного сектору краще вже каналізацію пустити на весь район
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром