Атовець-луганчанин розповів у Ковелі про «Айдар» та свої документи на квартиру в Луцьку

14 Вересня 2017, 09:52
7473

Уродженець селища Новоайдар Луганської області, демобілізований після важкого поранення у зоні проведення АТО старший лейтенант запасу Збройних сил України Василь Король розказав нашому виданню про свій життєвий шлях.

До розповіді його підштовхнула недавня гучна публікація, поширена у волинських мас-медіа, мовляв він за сумнівними документами хоче отримати у Луцьку мільйон на квартиру. Серед іншого, повідомлялося, що «майже всі довідки і клопотання підписані та завірені фіктивними печатками та подані від неперевірених людей і громадських організацій».

Василь Король, який півроку тому ще був радником голови Ковельської районної ради Андрія Броїла та емоційно виступав у Ковельській міській раді, звернувся саме до журналістів у Ковелі, назвавши озвучену інформацію щодо своїх документів – «фейковою». На свій захист приніс довідки, витяги з наказів, інші «папери», попросивши їх опублікувати.

Розповів він про те, як очолював у своєму селищі Українське козацтво, як був комендантом самооборони у Новоайдарі, згадав командирів батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта та Сергія Мельничука, голову Ковельської райради Андрія Броїла, голову громадської ради при Ковельській міськраді Миколу Печенюка, депутата цієї ради з фракції «УКРОП» Володимира Косцьов’ята та інших.

 













 

Коментарі
15 Вересня 2017, 04:23
Скажіть будь ласка , а Малиш- Стасюк цей, як у нас казали -- уєбан, яким боком там у вас керує???
18 Вересня 2017, 22:50
Тобі "Володимирському бістрому" далеко до "Малиша". Не патякай тут в комантарях того, що не занєш.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024