Поліцейські перервірять, чи примушував їх колега жителя Колодяжного працювати на господарстві

14 Вересня 2017, 16:45
2060

У п’ятницю, 8 вересня, в ефірі одного із місцевих телеканалів було оприлюднено інформацію щодо можливого порушення вимог чинного законодавства оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Горохівського відділу поліції.

Про це повідомляється на сторінці Поліції Волині у Фейсбук.

У матеріалі, зокрема, зазначалося, що поліцейський примушував жителя села Колодяжне Ковельського району виконувати сільськогосподарські роботи в господарстві його матері.

За цим фактом у головному управлінні Національної поліції у Волинській області розпочали службове розслідування.

У разі підтвердження фактів неправомірних дій поліцейського з ознаками кримінального правопорушення матеріали скерують до прокурату, для прийняття процесуального рішення.

Коментарі
15 Вересня 2017, 01:09
Не Колодяжне а село Колодежі
15 Вересня 2017, 02:20
А звідки ви взяли, що в цій новині замість "Колодяжне", має бути написано "Колодежі"? Авторство належить сектору комунікації обласної поліції, сама ж новина є на офіційному сайті Головного управління Національної поліції у Волинській області і там зазначається Горохівський відділ поліції і село Колодяжне Ковельського району. Зазвичай, журналісти ніколи не перевіряють офіційні зведення поліції, можна сказати, "вірять на слово", хіба що вони є свідками або мають свідків якоїсь пригоди і ці свідчення різняться з офіційною версією.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024