Ковельська гімназія: ранкова зарядка і створення емблеми мандруючої книги

17 Вересня 2017, 16:51
8142

У гімназії провели предметний тиждень фізичної культури і спору.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської гімназії.

За ініціативи активістів сектору спорту і туризму вперше провели конкурс на кращу вправу ранкової зарядки. Впродовж великих перерв на гімназійному майданчику учні 1-2-х гімназійних класів мали нагоду продемонструвати вміння проводити ранкову зарядку.

Під веселий музичний супровід по черзі виходили представники класних колективів, демонструючи різні типи вправ. У загальному заліку, за одностайним рішенням журі ( а це спортивні лідери гімназії – Кравчик Нікіта та Приступчук Олеся), переможцем серед 1-х класів став класний колектив 1-В класу, який проявив вміння не тільки проводити ранкову зарядку, але і згуртованість. Серед 2-х класів перемогла команда 2-Б класу.

В особистій першості відзначені: Марусин Дмитро, Сітчук Каміла (1-В клас), Суглобова Анастасія (1-Аклас), Приступчук Софія, Гоглєв Андрій (1-Б клас), Качалай Сергій, Бурим Вадим (2- Б клас), Чак Тетяна (2-А клас), Наумик Тетяна ( 2-В клас).

На завершення конкурсу свої вправи запропонували члени журі. Ведучими святкових ранкових розваг були учні 5-А класу – Мазурок Юлія та Чак Владислав.

 


 

Також, учні 2-Б класу створили власні емблеми мандруючої книги, долучившись до загальногімназійного буккросингу.

Найоригінальнішими виявилися малюнки Пузанської Є., Мержвинської М., Мізовця Р, – повідомляється на сайті гімназії.

 


 

Коментарі
18 Вересня 2017, 14:14
Якщо в того Нікіти так і записане ім'я в свідоцтві, то батьки геть довбануті. Чом не використати українську мову? Чи може не батьки винні, а писака?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024