«Ковельтепло» і водоканал вкотре збільшують свої капітали

21 Вересня 2017, 18:00
2924

Депутати Ковельської міської ради мають схвалити збільшення розміру статутних капіталів підприємства теплових мереж «Ковельтепло» та «Ковельводоканалу».

Відповідні проекти рішень на чергову сесію ради подано відділом по управлінню майном комунальної власності.

«Ковельтепло» хоче збільшити статутний капітал на 2 мільйони 21 тисячу гривень, а водоканал – на 22 тисячі 248 гривень. Крім цього, «Ковельводоканал» просить міську раду дозволити отримати кредитний ліміт на поточний рахунок в державних банках України у розмірі, що не перевищує 700 тисяч гривень, терміном на 36 місяців, на умовах, визначених банком. Автором даного проекту рішення виступив начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук.

Ці питання розглядалися вчора на засіданні депутатської постійної комісії з питань житлово-комунального господарства. Як інформує офіційній сайт міської ради, у зв’язку з тим, що член комісії Володимир Косцьов’ят відмовився брати участь у голосуванні, всі проекти рішень були рекомендовані на розгляд сесії.

У травні та лютому цього року рішеннями сесії міської ради статутний капітал «Ковельводоканалу» було збільшено, відповідно, на 1 мільйон 698 тисяч та 5 мільйонів гривень, а «Ковельтеплу» (у лютому) – на 6 мільйонів 213 тисяч гривень.

Коментарі
22 Вересня 2017, 12:03
Форум обманутых инвесторов. Вся правда о мошенниках - Эдуард Суржик, Игорь Мазепа (Concorde Capital). Финансовые пирамиды - Forex Trend, Panteon Finance, PrivateFX, ShareInStock, Prime Broker, Solvena. Сбор и распространение информации о мошенниках, о схемах кидалова, о новых лохотронах. Противодействие в информационном поле, привлечение и информирование правоохранительных органов разных стран. Репост материалов приветствуется.
22 Вересня 2017, 15:41
&quot;У зв’язку з тим, що член комісії Володимир Косцьов’ят відмовився брати участь у голосуванні, всі проекти рішень були рекомендовані на розгляд сесії&quot;.<br/>Значить, кукукнутий не був проти?
23 Вересня 2017, 02:16
А якщо Косцьовят взяв би участь у голосуванні, то проекти рішень не були б рекомендовані до розгляду на сесії??? Ви там всі АДЕКВАТНІ????
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром