Ковельські футблісти незадоволені поїздкою в Калуш

26 Вересня 2017, 17:25
2355

Команда ФЦ «Ковель-Волинь» 24 версня прибула у місто Калуш для проведення матчів 4 туру ДЮФЛ України з місцевим ФК «Калуш».

Про це повідомляється на сайті ФЦ «Ковель-Волинь».

Тренерам було повідомлено, що матч не може відбутися на центральному стадіоні, так як він знаходиться у непридатному стані для проведення матчу (повністю залитий водою). Натомість запропонували провести гру на околицях Калуша.

Прибувши на запасний стадіон, ковельчани та суддівська бригада були шоковані: вздовж поля була стежка і на ньому просто «паслося» стадо рогатої худоби. Оцінивши перспективи проведення матчу головний суддя прийняв рішення зарахувати господарям поля технічну поразку U-17. Після цього молодшій команді (U-15) було дозволено проводити матч на центральному стадіоні.

 


 

Вийшовши на поле юнаки не залишили жодного шансу футболістам футбольного клубу «Калуш». Перша половина гри закінчилась з рахунком 7:0 на нашу користь. По перерві були використані всі можливі заміни і ніщо не віщувало проблем із закінченням поєдинку. Але за 10 хвилин до закінчення матчу арбітр «знімає» з поля обидві команди, мотивуючи тим що почалась злива.

Так і не закінчивши матч ковельчани повернулись додому. Тепер долю матчу буде вирішувати КДК федерації ДЮФЛ України. Результат може бути досить неочікуваним. Після того як команда виснажилась поїздкою до Калуша, а також були витрачені немалі кошти, може бути запропоновано дограти 10 хвилин матчу знову у Калуші або в іншому місці. Принаймі це не дуже чесно по відношенню до юних футболістів, враховуючи результат на момент зупинки матчу.

Футбольний клуб «Ковель-Волинь» надіється на позитивне рішення федерації.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024