У Ковелі проводиться капітальний ремонт Народного дому «Просвіта»

27 Вересня 2017, 18:00
4504

До Всеукраїнського дня працівників культури, що відзначається у листопаді, у Ковелі планують завершити реконструкцію Народного дому «Просвіта».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Тут ведеться капітальний ремонт актового залу, фойє та коридору. Загалом на це виділено з міського бюджету майже 3 мільйони гривень. 

Уже замінено електричні мережі, частково - системи тепло-, водопостачання, вікна, двері. Задля покращення звукових характеристик глядацького залу придбані та будуть вмонтовані спеціальні шумопоглинаючі панелі та облаштовано новими технічними засобами комунікації місце звукорежисера. Постелено нову підлогу сцени з врахуванням монтажу оновлених світлових приладів. А глядачі зможуть оцінити зручні крісла.

«Будівля не ремонтувалась з радянських часів. Сподіваюсь, ми приємно здивуємо ковельчан і дуже  порадуємо творчих людей нашого славного Ковеля», – зазначив міський голова Олег Кіндер, коли вкотре зі своїм заступником Андрієм Товстигою побували на об’єкті.

На сьогодні працює дві бригади. Спеціалісти по роботі з деревом встановлюють стінові панелі, двері. Майстри з облицювання плиткою завершують укладати підлогу. 

За словами начальника відділу культури Вікторії Савлук, дизайном приміщення займались не лише професіонали, проектанти, але й долучився до цієї роботи колектив, який теж висловив свої побажання, бачення майбутніх змін. 

«Сподіваємося, що наші спільні старання будуть оцінені усіма ковельчанами, тому що це дуже не прості рішення. Багато суперечок звичайно було, стосовно того як має виглядати приміщення,та як поєднати гарний дизайн з практичністю та зручністю в подальшій експлуатації», – розповіла Вікторія Анатоліївна.

У перспективі – оновлення фасаду Народного дому «Просвіта» з повною заміною вікон, ремонт правого крила коридору та залу добудови, де займаються хореографи та спортсмени, облаштування внутрішнього двору. 

 



1

Коментарі
27 Вересня 2017, 21:29
Вот я шакал паршивый . Всё ворую ,да ворую!!
27 Вересня 2017, 22:03
КАЖУТЬ ПІРОЖИКУ ДОБРЕ ПЕРЕПАДЕ ,ПЛАНУЄ КУПИТИ З ВИДІЛЕНИХ коштів НОВЕ АВТО
27 Вересня 2017, 23:46
Хорошу справу роблять. А щодо коштів, які можуть вкрасти - є кошторис і його можна перевітити (при бажанні).
28 Вересня 2017, 00:58
Щоби вони так під себе робили
28 Вересня 2017, 19:36
І Просвіту ніхто давно не ходить.. Другий корпус віддали під гадючники. В палаці ім. Шевченка також пустка. Кому потрібний той ремонт? Ще одному "ресторатору"?
29 Вересня 2017, 01:04
Директор купить нову машину стару по пяні розбив
30 Вересня 2017, 12:27
Після ремонту з'явиться ще один нічний клуб - "Танці", конкурент "Кіно".
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024