Учасниками Meridian Lutsk стануть 7 волинських авторів

02 Жовтня 2017, 16:43
1789

Вже на цих вихідних стартує Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN LUTSK. Відомі українські та світові автори приїдуть до Луцька 6-8 жовтня.

Ділитимуть сцену із найкращими українськими творцями сучасної літератури і волинські автори.  Серед них – очільниця волинського осередку Спілки письменників України Ольга Ляснюк, українська поетеса, прозаїк та публіцист Надія Гуменюк, поет та журналіст Петро Коробчук, науковиця, мандрівниця та поет-філософ Олена Кицан-Пащук, авторка збірки «віршів-спецій» Юлія Фінковська, поетка, співачка та філологиня Юлія Нікітюк, а також куратор літературно-мистецького проекту «Ліхтар» поет Rtu Rtu.

Автори виступатимуть у рамках «Параду поетів учасників фестивалю» у вихідні 7 та 8 жовтня. У суботу зустріти їх можна буде у Палаці культури (вул. Богдана Хмельницького, 1). В неділю поезію читатимуть у сесійній залі Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 19). Поезію читатимуть спільно з білорускими, ізраїльськими, польськими та литовськими письменниками.

Нагадуємо, що Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN LUTSK – це триденне дійство, яке відбуватиметься у форматі культурологічної прогулянки містом, де на визначених локаціях відбуватимуться поетичні читання, дискусії, перформанси.

Квитки можна придбати онлайн: https://goo.gl/oZxgPm або у книгарні «Освіта» (Луцьк, пр. Волі, 8 ).

Детальна програма фестивалю: https://www.meridianlutsk.com.ua/festival/program

Організатори: мистецьке об'єднання «Стендаль», Департамент культури Луцької міської ради, Роман Бондарук.

Партнери: Волинська обласна рада, Генеральне консульство Республіки Польща в Україні, «Ідейл», «Кромберг енд Шуберт Україна», Волинська обласна друкарня.

 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024