У Ковелі розпочався курс самооборони «Жіноча Січ»

02 Жовтня 2017, 18:00
4267

«Сильна Жінка - Міцна Держава» – саме під таким гаслом розпочався курс «Жіноча Січ». Учасниці прослухали лекцію про загальні складові особистої безпеки та способи уникнення небезпечних ситуацій.

Про це повідомляється в групі Центр НПВ «СІЧ» у Фейсбук.

Друга частина заняття була присвячена основним аспектам самозахисту - найпростішим ударам та методам звільнення від захоплень. Учасниці відпрацювали всі елементи в парах.

Нагадаємо, що даний курс організовує Ковельський осередок ПП «Національний Корпус» та Центр національно-патріотичного виховання «СІЧ». Програма курсу складається з трьох основних частин: 

- самозахист;
- основи бойових мистецтв;
- базові навики поведінки зі зброєю.

 







Коментарі
02 Жовтня 2017, 21:17
Жінка і Січ - поняття не сумісні. Варіть борщі, виховуйте дітей і ходіть в церкву.
02 Жовтня 2017, 23:37
Причому тут це?<br/>Січ - це назва центру, наскільки я зрозумів.<br/>А якщо на жінку нападе якийсь псих,то вона борщем захищатись буде???
03 Жовтня 2017, 01:09
Січ - це поняття історичне, що давно відійщло в минувщину і зараз в сучасній Україні використвується переважно шароварниками або скакучими нациками . В даному випадку - псевдокурси, організовані бандотою з лапінсько-мельничуківських прихвостнів та просто філонів, з метою закадрити побільше дівок, бо нормальні їм просто так навряд чи дадуть, краще виступлять соло з такими ж нормальними мужиками, тим більше за бабло. Як видно з персонажів на фото, чи по-модному, по галіцайському - світлинах, цей процес філонам вдається не надто, кондиції курсисток залишають бажати кращого, думкою про можливий напад зі сторони насильників вони собі явно лестять.
03 Жовтня 2017, 01:31
Саме вивчило гуглівський перекладач чи ольгінські колеги допомогли?
03 Жовтня 2017, 02:07
Козломордий, це ти зявився? Видно пана по халявах, а лемківську бидлоту по смороду з пащеки. Як там чемодани-вокзали? Вже помив нужники у Гейропі?
03 Жовтня 2017, 14:39
Ти багато на себе береш !!! Чи готовий ти відповісти за свої слова -в реальності .Так як не дуже красиво відгукуєшся про дівчат .Іль будеш прятатся -мерзкая, боягузлива душонка, як завжди і робила.
03 Жовтня 2017, 23:46
А що то було? Якийсь набір українсько-російських слів, поширених серед бикоти в провінційних містечках.<br/> А щодо дівчат- де хоч слово побачив, що про ДІВЧАТ хтось погано написав? Ці драглі в спортивних костюмчиках, які вони явно переросли, на нормальних українських дівчат не дуже схожі. Скорше на прокурених полячок або завсідників зборищ типу &quot;нація понад усе&quot;. Словом, рагульня.
04 Жовтня 2017, 01:12
Слушай, чувак, то, что ты не джентельмен - всем уже давно понятно. А анонимность и безнаказанность, судя по всему напрочь снесла тебе башку. Угомонись, будь ласка. Найди себе достойную женщину (или мужчину))) и живи счастливо.
04 Жовтня 2017, 01:36
Пиши або українською, або російською, тебе краще зрозуміють. Щодо джентельменства - цей термін для нашої країни не дуже прийнятний, якщо тобі настільки подобаються чоловіки, що ти пропонуєш їх іншим - твої проблеми. Щодо того, щоб усіх, хто наділений первинними статевими ознаками жіночої статі називати жінками - не згоден. Згадайте російську Тоньку- кулеметницю, німкень есесівок та прибалток- снайперш. Вони теж жінки? Ні, прості вбивці, бо Жінка покликана давати життя та любов, а не забирати їх. Зрештою у нас вже пропагується гендерна рівність, тобто ролі чоловіка і жінки не підлягають розмежуванню, то про яке джентельменство можна говорити? До таких, як тут описано, &quot;жінок&quot;, треба ставитись як і до чоловіків, бо вони на себе приміряють чоловічі ролі, зокрема- щодо застосування чисто фізичного насильства. якщо вона вважає за можливе вдарити когось - чого б і її не перемкнути?<br/> І ще. Тобі, падло напівросійськомовне, я не чувак. Чуваки - це ви, кастровані татарами з Криму напівбарани, якщо хоч знаєш своєю поганою дупою походження цього терміну із жаргону 60-тих років минулого століття. Ти примор і дурень.
04 Жовтня 2017, 01:45
А человек-то прав, относительно джентельменов. Не разделяю отношение к российйскому языку, изъясняйся как считаешь нужным, на то она и свобода слова. А относительно джентельменства по отношению к лицу противоположного пола - согласен, это может быть применительно к женщине, которая достойна именоваться леди, а не к задрипанкам, которые бухают, курят, матерятся и боксируют наравне с мужиками. Это уже не леди, а скотина, которая недостойна быть женой и матерью. Если некоторым нравится такая эмансипация - пусть вам пидары рожают.
04 Жовтня 2017, 22:54
Фи, ребята, что за моветон? Кто обратился к вам с просьбой давать оценку чьим-либо действиям? Никто! В тексте значится &quot;самооборона&quot; - только глупый не знает значания этого слова. Что тут возмутительного? Одному не нравится слово &quot;чувак&quot; - этимология этого слова обширна, очень жаль, что вы применяете на свой счёт именно &quot;кастрированного барана&quot; (хотя вам виднее). И первый и второй опускаются до оскорблений девушек. Ну, разве мужик с крепкими яйцами позволит себе такое обращение в отношении любого человека и тем более женщины!? У вас какие-то скрытые мотивы? Что может заставить одного человека говорить плохо о другом человеке, с которым он даже не знаком?... Это что отсутствие самодостаточности, недостаток личного опыта, неуверенность в себе, маленькая зарплата, пиписка, квартира...? Но-но, побольше достоинства! Работайте над собой и не останется времени для троллинга. Покуда в мире не перевелись мудаки, девчёнкам и приходится осваивать самооборону. à la guerre comme à la guerre! Ликбез окончен - не утруждайте себя ответом.
05 Жовтня 2017, 01:22
Ти хоч ротика підмила, щоб стідьки прощебетати, соловейку курський? Щодо крепких яйків не сумнівайся, все буде ок. Якщо тобі це треба було - то нашо йшла до нациків, вони не по цих ділах. Телефон скинь, зізвонимось
05 Жовтня 2017, 13:45
Молодці. Пєтухі, як завши шось там коментують, сидячі дома і рвучи собі пукани. А Січ працює. Успіхів. Націоналісти не звертайте уваги на коментарі. Ці вбогі коментатори все, що можуть лише писати бруд в своїх норах і ходити в церкву бити поклони і цілувати попам руки
05 Жовтня 2017, 14:38
Зателефонуй 102 , там тебе задовільнять. Яйця вилікують по телефону 103. Щодо дурної голови, на жаль телефону не існує. Тримайся, чувак.
05 Жовтня 2017, 14:58
Щодо ваших дурних голів телефон існує. Їдьте в Ліпіни, там для таких упоротих як ви вже місця готують. МВФ поставив вимогу 6 якщо всіх нациків не вилікують - чергового траншу не буде. От зараз влада і починає лікувати. За Лапіна і Харьковського вже знаєте, так що ховайте дупи по лісах, бо європєтушарні такими як ви своїхми переповнені.
06 Жовтня 2017, 14:04
Таки тобі допомогли твої ольгінські колеги вивчити гуглівський перекладач з кацапської на українську мову - машинний переклад відчувається. Але глянь, козломорде, у своє майбутнє - путін не вічний, на його місце такого дурака не знайдуть. І здасть всіх вас ольгінців пригожин з потрохами. В найкращому випадку ти опинишся з подертим чемоданом біля вокзалу станції Москва-СОРТИРовочна...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром