Ковельській поліклініці для належного функціонування потрібно майже 2,3 мільйона гривень

05 Жовтня 2017, 12:00
1834

Ковельська поліклініка додатково потребує майже 2,3 мільйона гривень.

Про це «IA ZIK» повідомили у прес-службі Волинської облради.

В ОДА розглянули запит депутата Волиньради Сергія Леонтьєва про виділення коштів для проведення модернізації рентгенівської апаратури «Integron SE». Йдеться про 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, цей заклад створений внаслідок реорганізації державного закладу «Вузлова лікарня станції Ковель ДТГО «Львівська залізниця».

«На правах правонаступника на рахунки спеціального фонду новоствореної установи перераховано 1515,8 тис. грн від діяльності державного закладу «Вузлова лікарня станції Ковель ДТГО «Львівська залізниця», – йдеться у відповіді голови ОДА Володимира Гунчика.

Крім того, на утримання поліклінки в обласному бюджеті передбачено мільйон гривень. Водночас, адміністрація медичної установи задекларувала незабезпеченість асигнуваннями до кінця поточного року за захищеними статтями загальним обсягом 1,2 мільйон гривень.

Загалом потреба Ковельської поліклініки у додаткових коштах становить майже 2,3 мільйона гривень.

«Питання про виділення додаткових коштів на фінансування комунального закладу «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради буде розглядатися на черговій сесії обласної ради у порядку дії статті 78 Бюджетного кодексу України з урахуванням пріоритетності забезпечення асигнуваннями видатків за захищеними статтями бюджету», – йдеться в реагуванні на депутатський запит за підлписом голови ОДА Володимира Гунчика.

Коментарі
05 Жовтня 2017, 17:12
Залучити всі " добровільно - примусові " благодійні внески пацієнтів , кошти від оренд приміщень аптек - в ЦРБ і Поліклініці , проплат за аналізи , ренген і т.д. і все получиться !!!!!!! Менше розтягуйте по кишенях . Чому роблю такий висновок : - оплата праці мед.працівників найнижча в країні , але ніхто не звільняється , не проводить актів протесту. Лікарі на таку платню не погано живуть , катаються на машинах , відпочивають на курортах ... Як кажуть москалі - "очєвідноє і нєвєроятноє". Я особисто за ,щоб мед працівники отримували гарну платню, заможно жили , але категорично проти поборів з пацієнтів ( хворих ) . ЦЕ ПРИНИЗЛИВО і це ЗЛОЧИН !!!
05 Жовтня 2017, 19:49
Ковель чемпіон по поборах з пацієнтів Деруть за все - За аналізи ЗА платні палати Дай на відділення Дай на лікарню Дай Дай Дай
05 Жовтня 2017, 22:43
Яка була колись давно гарна поліклініка... по блату лікарняний - без питань... А лікарня... лікували аспірином зовсім безкоштовно, якщо мав блат, щоб лягти... А зараз? Ніякого блату, за все плати... Верховні кнопкодавці ніяк не продавлять за 26 років страхову медицину...
06 Жовтня 2017, 12:36
Проти страхової медицини в першу чергу налаштована більшість лікарів ...!!! Чому , тому що прийдеться жити тільки на зарплату , пацієнти даватимуть тільки страховий поліс . Яка тепер згідно Конституції безкоштовна медицина ??? В це вірить тільки дурачок. Вона платна з часів нашої незалежності . Беруть гроші за все і вся + ХАБАРІ за надання послуг ... Коли цей бардак закінчиться . Страхову медицину повинні ввести негайно !!!!!!!
06 Жовтня 2017, 21:31
Так, зараз лікарі проти впровадження страхової медицини можуть організувати Майдан... Прикормились за чверть століття. Але до цього не дійде. Та стара мокра курка, що займає посаду міністра охорони здоров'я ніколи страхову медицину не впровадить. Тільки узаконить побори за лікування...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром