У центрі Ковеля знову з’явилося стихійне сміттєзвалище

05 Жовтня 2017, 16:00
6030

Влітку наше видання розповідало про те, що комунальники тиждень не можуть прибрати стихійне сміттєзвалище біля кількох багатоквартирних житлових будинків та міжрайонного відділу СБУ.

Тоді критика подіяла: невдовзі після появи публікації приїхав трактор з причепом від ремонтного житлово-комунального підприємства № 2 і забрав побутові відходи, а на місці, де були купи сміття, комунальники встановили табличку з попередженням про адміністративну відповідальність за порушення правил благоустрою.

Сьогодні до журналістів звернулися ковельчани з проханням вплинути на комунальників, бо смітник з’явився знову, навіть не зважаючи на попередження про серйозні штрафні санкції. 

 



 

Коментарі
05 Жовтня 2017, 19:19
Хто кидає , той хай прибирає. Відеокамеру поставити і гроші лопатою загрібати.
05 Жовтня 2017, 19:54
А я ще тоді писав , ні в якому разі комунальникам прибирати не можна . Хай нюхають свині , якщо ліньки за розкладом до машини підійти і своє сміття викинути. Я не захищаю комунальників, але в даному випадку люди самі повинні прибрати за собою те що насвинючили. А от зараз не погано виходить. Понакидали сміття і приберіть за нами бо ж воно смердить. Абсолютно згоден з попереднім постом . Потріюно ставити відеокамери ловити свиней на гарячому.
05 Жовтня 2017, 21:44
смітити то одна.а ось прибирати нема кому. памідориха з кишені дає гроші водіям, щоб виїхали на рейс. Завдяки хамській поведінці памідорихи. приниженню працівників, колектив розпався і працювати просто нема кому. так що Товстигу можна поздоровити. У виконанні програми по знищенню ЖЕКів він робить все що може. При таких обставинах дуже легко проводити тендери і за гроші призначати переможцями того, хто більше дасть, а не того хто уміє виконувати ці роботи.
05 Жовтня 2017, 22:45
Поставити помідориху керувати жеком - це натуральна диверсія, без жартів...
05 Жовтня 2017, 23:21
смітити, смітити. . .цікава ситуація ми живемо за Вопаком що по вул. Володимирська, в нас машина приїжджає три рази на тиждень в 8 вечора . . . оце ми як нормальні машканці виносимо сміття і ніби біля нашого будинку його не має та як поступати якщо ми всі вийшли стоїмо близько 40-60 людей їз сміттям а машина зі сміття яка збирає просто проїхала понад нами і не зупинилась(можна просто зупинитись і пояснити чи варто нам чекати машину чи ні) через день ми знову стоїмо приїхала машина половина людей кинуло сміття шофер сів в автомобіль підняв контейнер і поїхав собі і нічого не пояснивши. як це зрозуміти????? куди нам дівати сміття і за що ми платимо гроші????
05 Жовтня 2017, 23:30
памідориха каже, що немає грошей на зарплату. тому позвільняла всіх водіїв. Але ж з кишені дістати 200 гривень і просити водія, який не закріплений за автомобілем, виїхати в рейс гроші є. А за які кошти зробила евроремонт в автомобільних гаражах, виклала все дорогущою плиткою? Хто дав таку команду, коли заборгованість по зарплаті пів року? Кіндер пасетьсе на підпрриємстві через день і все заглядає на той ремонт. машини ж там не стоять. мабуть там будуть памідори квасити. Щось тут нечисто. Пора памідориху садити за грати. Це базарна аферистка.
06 Жовтня 2017, 14:23
Ви подивіться що творить Верес по вул. С. бандери. Вони з будинку єврейського вже зробили сміттєзвалище. Двірники туди носять сміття, листя, зробили там туалет собі. А подім Балак буде верещати, звідки сміття взялося
06 Жовтня 2017, 14:43
ну проВерес взагалі потрібно окрему статтю писати і відкривати кримінальну справу в 20 томах.
06 Жовтня 2017, 19:06
Колись все з "Добробуту" совали, поки не спустошили, тепер перейшли на ЖЕКІ, співчуваю. А "Верес" це взагалі, настільки далекий від усього, що стосується комунального господарства та послуг. Таке враження, що він прилетів з якоїсь планети і не може приземлитися, в голові одні гроші, а мудрості та розуму нуль.
07 Жовтня 2017, 04:30
камери і штрафи в 10000 грн шоб ковельському бидлу було неперелвки
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39