У центрі Ковеля появилась «шпигунська» реклама наркотиків

06 Жовтня 2017, 10:06
12880

Днями на вулицях Ковеля з'явились написи, які рекламують наркотики. 

Про це повідомляє керівник ковельського осередку партії «Національний Корпус» Олександр Філон на своїй сторінці у Фейсбук.

«Старше покоління, яке мало на цьому розуміється не зовсім розуміє, що це тому і ніяк не реагує на них. А от молодь, яка користується різного роду соцмережами та меседжерами добре розуміє що це. На стінах нашого міста з'явилась реклама наркотиків! Будь-яких!», – пише він у дописі. 

Ці написи – це контакти наркодилерів, написавши якому можна легко купити як легкі так і більш серйозні психотропні речовини. Працює це за простою схемою: пишеш «продавцю» – тобі скидають номер закордонного банківського рахунку – оплачуєш –отримуєш повідомлення де знаходиться так звана «закладка» (місце, де захований наркотик). Поліції практично неможливо вирахувати злочинця.

«Такі схеми давно існують у великих містах, але мені зовсім не подобається, що це дійшло до мого міста. Закликаю ковельчан усіма можливими методами знищувати таку рекламу, а якщо помітите хто є автором таких написів – затримуйте та викликайте поліцію! Або ж повідомляйте мене. Ми з друзями проведемо виховну роботу з правопрушником», – пише Олександр Філон.

 


Коментарі
06 Жовтня 2017, 13:58
на%уя в ковелі поліція?
06 Жовтня 2017, 14:04
Для того, зоб все кришувати
06 Жовтня 2017, 14:05
На якій підставі філон буде проводити виховну роботу з порушником? І якими методами??? <br/>Є презумпція невинності, потрібно довести спочатку вину докази фото ітд. А азовці думають що все їм дозволено. Чи це черговий піар від Філона??? <br/>Хай поїде краще в Луцьк з харьковскім за бурштинові копальни пострайкую...
06 Жовтня 2017, 14:08
шось замалий у них вибір наркотичних засобів) але знають, що Телеграм СБУшнки не мають права і не можуть відслідковувати
06 Жовтня 2017, 14:17
Ковельчанину- а ти сам шось робиш? Правильно хлопці роблятьщо шукають тих виблюдків і говорять з ними, ломати ребра потрібно покидькам які наокоту збагрюють, і так половина ковельчан не зовсім адекватні а то ще наркоту почнуть приймати це буде квпець! Бачиш но видно вважаєш себе супер правовиком? Про презумції тут згадав, норм хллопчина займається ділом а не так як ти пише аби щось...<br/>Філон уважуха!
06 Жовтня 2017, 14:45
З таких дій починається беззаконня. Азов і Філон це кишеньковий загін. Роблять те що кажуть. Долар з харківським сказали в Луцьк бастувати за бурштинові копально , поїхав. <br/>Лінчування (суд Лінча) — самосуд у США, призначення та виконання кари не уповноваженими до цього особами.
06 Жовтня 2017, 14:47
Дивна ваша логіка. Той хто продає наркотики звісно ж порушує закон. Але Філон зі своїми малолітніми посіпаками, у випадку своїх дій які він обіцяє, буде таким же порушником і також повинен буде бути притягнутий до відповідальності. Закон один для всіх. Принаймні умовно поки так. Ловити тих торговців це справа правоохоронних органів, але їм не до того, вони кришують казино та і цю торгівлю наркотою також.
06 Жовтня 2017, 15:49
А якщо органи правопорядку заодно з наркоторговцями? Вони ловлять дідусів які крадуть цибулю і бабусь на привокзал. Ганяють а от таке кришують. Ловити за руки тих хто пише і вибивати зізнання хто дав задачу писати. Нещодавно особисто на вул. Володимирська бачив як переходили дорогу діти в неадекваті. Йшли з сторони палацу, ак що або там аживали або десь там роздавали. Діти віком клас 10 або менші
06 Жовтня 2017, 15:50
Ну то продовжуй бути всім задоволеним і чекай поки мусора почнуть робити свою роботу. Азов в 14му замінив армію, тому якщо доведеться замінити поліцію я думаю вони це зроблять. <br/>Залишайтесь стояти раком, найшвидшої вам смерті.
06 Жовтня 2017, 16:14
Якщо усі будуть байдужими то наше місто геть занепаде, молодь явно деградує...
06 Жовтня 2017, 16:44
В 14 армію замінив а в 17 бурштинові копальни на мітингах захищають... Ще через рік азовці будуть бізнес віджимати... Азов азову різниця.... Одні воюють а другі &quot;учасників бойових дій&quot; купляють.
06 Жовтня 2017, 17:14
Гітлер не порушував законів Німеччини. Сталін не порушував законів СРСР. Янукович не....<br/>Коротше, на фіг таку вибіркову законослухняність.
06 Жовтня 2017, 17:19
Коли не дай Бог ваші сини чи дочки вв'яжуться в це гімно, коли в хату прийде біда,то ви забудете про законні методи і перша думка у вас буде - знайти і наказати (не факт що законними методами) ту с....ку, що втягнула вашу дитину в цей ад. І не зарікайтесь, що це не може трапитись з вашими дітьми - наркоманія не вибирає по певним критеріям своїх жертв...
06 Жовтня 2017, 18:07
Смішні ви. Ви ж тоді стаєте по один бік барикад з тими продавцями наркотиків. Якщо діти, якими ви так переймаєтесь, стали наркоманами, то це не розповсюджувачів вина а батьків і правоохоронних органів які ведуть свою сліпу бездіяльність. За вашою логікою я також можу обікрасти ваше помешкання якщо знайду &quot;благородне&quot; виправдання. Приміром пожертвую вкрадене на лікування якоїсь дитини. І буду правий і мені треба за це подякувати. Гадаю у тих хто пише по стінах адреси акаунтів для замовлення наркотиків є і дах впливовий і фінансові можливості поставити філонів на місце. В Росії кілька таких борців з педофілами та наркоторговцями самі тепер за гратами сидять, за побиття людей чию провину не було доведено в суді. Хочете правосуддя - обирайтесь у ради різних рівнів, ініціюйте зміни в законодавстві. Проводьте роботу з молоддю без акценту на нацизм (як це робить філонське малолітнє бидло). Філон з компанією, де ви відсиджуєтесь вечорами? Почергуйте (разом з поліцією) кілька ночей біля клубу Кіно, біля того що лишилось від &quot;Мандруючої книги&quot;, в міських парках. Але ж ні - там вам так наваляють що мало не здасться. От і лишається тільки в інтернеті воювати за наше благо та за майбутнє дітей. Дійте а не займайтесь розбоєм і популізмом! Для цього є і цілком законні методи. Телеграм працює в цілому світі але не скрізь він використовується для злочинних цілей і не скрізь поліція настільки бездіяльна. Вирахувати власника акаунту не так і складно. Для правоохоронців, для СБУ це справа кількох хвилин.
06 Жовтня 2017, 21:48
А щоб тебе і твою дитину на голку посадили! Саме напевно малювало на стінах або закладки робило. Росією воно лякає...
07 Жовтня 2017, 01:07
хороший стартап, непогана ідея для 《бізнесу》. У мене запитання до юристів: якщо створити таку ж канторку, банківський рахунок, але звісно нічого нікому не висилати бо нічого такого і немає. Такі діі що будуть розцінюватись за ст 190 ККУ 《Шахрайство》?
07 Жовтня 2017, 03:04
Буде 190-та і швидко знайдуть і посадять
07 Жовтня 2017, 04:24
Кого їбе шо я купляю? Хочу наркотики купляю наркотики. Це моя справ. ніякі філони чи ше хтось не вправі мені диктувати список моїх покупок. Тим не менше, коли вже держава візьме на себе розповсюжденя наркотичних речовин нормальної якості? Сумнівна херня від бариг не дає мені спокою))
07 Жовтня 2017, 04:26
Легалізація проституції, наркотиків і зброї - головні реформи України. слава Україні!!!!
07 Жовтня 2017, 12:17
Ти не псих, ти просто дурак!
08 Жовтня 2017, 00:59
Старе пердло веселий нікнейм , завжди кумедні коментарі .<br/>Наркотикам НІ!! Розуму й культурі ТАК!!!
08 Жовтня 2017, 03:29
От якби одного зловили дали добре і посадилиб років на 10 і несидити а оплачувати лікування наркоманам.десь вкалувати в шахтах.того хто вживае теж туди на трудотерапию отб і забули всі про те паскудство
08 Жовтня 2017, 11:02
Ото часи настали.І не покришуєш нічого...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024