У Ковелі відбувся конкурс пісні і танцю національних меншин «Україна – мій дім»

06 Жовтня 2017, 11:00
5657

У Палаці учнівської молоді відбувся міський фестиваль-конкурс пісні і танцю національних меншин під назвою «Україна – мій дім».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Глядачі, які прийшли на захід, змогли насолодитися піснями у виконанні талановитих дітей, помилуватись надзвичайно гарними костюмами. Самі ж учасники були у прекрасному настрої, віддавалися на повну. 

Для гостей виступили Злата Ткачук (школа №3), Анастасія Харитонова (міська гімназія), Катерина Самчинська (школа №7), Анастасія Люклянчук (школа №10), Артем та Ангеліна Кавас (НВК №11-ліцей), дует «Сузір’я» у складі Вікторії Тітчук та Анастасії Смаль (НВК №13-колегіум), Софія Шиліна – вихованка Палацу учнівської молоді ім. І. Франка. 

Пісенні номери юні артисти виконували і справді майстерно. Змусили поринути у світ творчого розмаїття національних культур. Репертуар був різноманітний – народні та естрадні пісні, лунали композиції не тільки українською, але й іноземними мовами. 

Переможцями конкурсу стали Анастасія Люклянчук та дует «Сузір’я» у складі Вікторії Тітчук та Анастасії Смаль. Дівчата зачарували усіх присутніх ще раз довівши, що наше місто багате на талановитих та обдарованих дітей. 

 










Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024