У Ковелі аморальну матір п'ятьох малолітніх дітей суд позбавив батьківських прав

08 Жовтня 2017, 17:00
4286

Орган опіки та піклування при Велицькій сільській раді Ковельського району звернувся в суд з позовом про позбавлення батьківських прав аморальну матір п'ятьох малолітніх дітей.

Про це йдеться в судовій справі, яку розглянув Ковельський міськрайонний суд.

У позовних вимогах органу опіки і піклування зазначалось, що жінка народила дітей поза шлюбом та будучи матір'ю ухиляється від виконання своїх обов'язків щодо утримання, навчання та виховання малолітніх дітей.

Жінка фактично проживає разом із своєю матір'ю та за місцем проживання характеризується негативно, веде аморальний спосіб життя, невпорядковане статеве життя, схильна до правопорушень та часто залишає на тривалий термін своїх малолітніх дітей на догляд бабусі.

Горе-матір не змогла спростувати заперечення та докази, які надали органи опіки.

Працівники служби у справах дітей неодноразово проводили з жінкою профілактичні бесіди щодо недопущення ухилення від виконання батьківських обов'язків, зловживання алкогольними напоями та неналежне виховання малолітніх дітей, однак остання на зауваження не зреагувала. Щоб не піддавати загрозі життя та здоров'я дітей, у жінки їх вилучили та помістили до Ковельської дитячої лікарні.

Зрештою, суд задовільнив позов органу опіки та піклування про позбавлення батьківських прав аморальну матір п'ятьох малолітніх дітей та стягнув судовий збір в розмірі 640 гривень.

Коментарі
08 Жовтня 2017, 20:47
ухиляється від виконання своїх обов'язків щодо утримання, навчання та виховання малолітніх дітей.
10 Жовтня 2017, 01:49
Лисачка із Велицька? Срана зозуля.
10 Жовтня 2017, 02:04
То потрібно було шлюхі-алколічки родити аж 5 дітей, щоб правоохороні зрозуміли, що вона шлюха!)) І в селі ніхто нічого не знав!
12 Жовтня 2017, 01:30
Та ти шо? А не такі правильні ідейні патріоти, як ти, її порали, не застосовуючи контрацептиви і навіть грошика не заплатили? Покайся, там може бути твоя дитина, завези хоч мішок цукерок. На тому світі врахується.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром