У Ковелі представили постановку за п’єсою Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я»

10 Жовтня 2017, 18:00
2664

Минулої п’ятниці аматорський театр «Осіннє золото» (керівник Марія Батраченко), що діє при Університеті третього віку, вкотре зібрав шанувальників своєї творчості. Поважні актори представили постановку за п’єсою Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я».

Щоразу такі заходи у нашому місті збирають чимало глядачів. Цього разу на захоплююче дійство запросили вихованців ГО «Реабілітаційний центр», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

За якусь мить приміщення міської ради ветеранів перетворилося на українську хату. Понад годину присутні спостерігали за грою самодіяльних митців, де вирували споконвічні сімейні пристрасті. Актори сповна зуміли передати переживання героїв п’єси, доповнюючи гру співом. 

Стихла музика, артисти відіграли останню сцену, а присутні не втомлювались висловлювати захоплення аплодисментами. 

Своїми враженнями поділилися вихованці ГО «Реабілітаційний центр». Ростислав Жмуйда подякував акторам за майстерну гру, подарований хороший настрій та зізнався, що виконавці ролей змусили його щиро вболівати за кожного з персонажів. 

Отож, маємо надію, що такі уважні глядачі, їхні щирі посмішки надихнуть поважних акторів, а ті не раз ще порадують нас своєю творчістю. 

На завершення зустрічі - ще один приємний сюрприз. Юридична компанія «Реєстраційно-правовий центр», яку представляв депутат Ковельської міської ради Андрій Мілінчук, подбала про солодкі подарунки для хлопців і дівчат з ГО «Реабілітаційний центр». Голова її правління Наталія Славікова подякувала благодійникам за небайдужість та підтримку. 

 











 

Коментарі
10 Жовтня 2017, 23:32
щось я не бачу жіночок підходящого віку для Мотрі і Мелашки )) Одні Кайдашихи )))
11 Жовтня 2017, 14:29
Ніяк не зрозумію! Кого більше артистів чи глядачів? Ковельчани так міцно "окультурені", що на вистави не ходять! Мабуть дістали тими виставами кожен день!)
14 Жовтня 2017, 18:11
Украінський театр це або "Наталка Полтавка" або "Кайдашева сім'я". Ці твори, без сумніву, класика, але, шановні... НУ СКІЛЬКИ МОЖНА? Це настільки "заіжджене"... Складаєть враження про крайню убогість украінського письменництва. І безперспективність украінського театру. Прохання до театралів на ділі доказати зворотнє.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром