У Ковелі житловий фонд почнуть опалювати з 15 жовтня

12 Жовтня 2017, 12:12
4643

Про це сьогодні на засіданні виконавчого комітету заявив ковельський міський голова Олег Кіндер (на фото).

На початку засідання мер пожартував, що у приміщенні, де проходив виконком, холодно, бо директор підприємства теплових мереж «Ковельтепло» Володимир Бойко не опалює.

«Олег Олексійович, якщо тіло людини зменшити на один градус, то людина буде жити на 25 років довше», – повідав член виконкому, президент ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» Микола Заікін

Це викликало позитивний сплеск емоцій у присутніх. Олег Кіндер нагадав, що підписав розпорядження і з минулої середи на пологовий будинок та всі дитячі садочки подали тепло, із суботи – на лікарню, з понеділка – на поліклініки та школи.

«І з 15 числа плануємо подати опалення на житловий фонд. Чому раніше не давали тепло на житловий фонд? Ми розуміємо, що це – наші гроші. І ми ще трішки потерпимо, тому що по погоді іде потепління. Із-за чого ми ці два дні потерпимо, відсвяткуємо чотирнадцяте число і 15-го числа почнемо включати опалення по житловому фонду», – наголосив міський голова.

Коли виконком розглядав питання «Про готовність міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років», то Олег Кіндер ще раз сказав про подачу тепла та згадав своїх колег-мерів.

«Опалювальний сезон у нас, слава Богу, вже розпочався. Вже більше неділі топимо. Все гарно. Тому що мої колеги з інших міст мене питають, щоб разом включати (опалення, – ред.). І коли вони почули, що у нас тепло в садочках і лікарнях включено, то вони трішки… сказали: «От би нам ваші котельні на твердому паливі». Із-за чого, завдячуючи нам, те що сьогодні ми приймали рішення, завдячуючи депутатам, ми маємо можливість розпочати раніше», – мовив Олег Олексійович.

Виконком також своїм рішенням затвердив тарифи на теплову енергію.

 


Коментарі
12 Жовтня 2017, 15:57
Коли на дворы буде +17.
12 Жовтня 2017, 16:10
Чому купка мудаків вирішує коли починати опалення??? У самих дома тепло їм проблеми кріпаків нідочого. Тепло можна було б дати і раніше а на час потепління вимкнути опалення. На перших поверхах вже як у підвалі а коли квартира кутова то температара 15-16 градусів.<br/>Температару на 1 градус Заікіну треба зменшити а краже на 2 щоб на 50років довше прожив. <br/>Всі ці включення по датах це для якоїсь галочки? А весною будуть топити що вікна потрібно відкривати.
12 Жовтня 2017, 16:23
Вночі влітку теж холодно то може ще з серпня треба було починати включати опалення?
12 Жовтня 2017, 16:30
Температура в ночі опускалась до +1 градуса ? Видно у нас різне літо з вами було...
12 Жовтня 2017, 18:22
В мене дитина маленька вдягнута в дома як на север збираеться! вже три тижні не купаеться бо в квартирі витверезник, я на першому поверсі живу!!!!ВЕСЕЛО
12 Жовтня 2017, 19:40
Як мало треба, аби розніжені благами цивілізації Homo Sapiens впали в депресію на межі виживання! Це ж так по-європейськи! Такі країни, як Великобританія, Німеччина, Франція, Фінляндія взагалі не мають в нашому розумінні централізованого опалення! І передова технологічна Японія теж! Хочеш комфорту? Інвестуй свої кошти! Обклей зовнішні стіни термоізоляцією, заміни вікна і двері на енергоощадні, поміняй внутрішню систему обогріву на більш ефективну. Увімкни електрокалорифер, врешті-решт! Ось коли через брак урану, вугілля і мазуту зупиниться електрогенерація то тоді настане стравжній хоррор! А зараз, не сидіть вдома, гуляйте з дітьми на вулиці. Там тепліше. А помитися? В місті є чимало лазень, де за помірні кошти можна вдатися до гігієнічних процедур. Як мінімум раз на тиджень помити власних дітей.
12 Жовтня 2017, 20:25
Поміняти внутрішню систему обігріву це класно звучить. Хай дадуть дозвіл в квартирах встановлювати індивідуальне опалення і я один з перших відріжусь від центрального і встановлю індивідуальне. Будинки де встановлені газові колонки всі можуть бути переобладнані на індивідуальне опалення. А не порівнювати з Хранцією. Коли глянути по карті то стане очевидно що у Хранції клімат трішки від нашого відрізняється...<br/>Вирішили з 15 включити опалення бо кіндеру в сесійній залі стало холодно. Коли б не промерз то ще і невключалиб.
12 Жовтня 2017, 20:28
До&quot; Лишенці цивілізації&quot; помийся сам у лазні раз у тиждень... А замістом є лазні де ще й повіями можна попаритись раз у тиждень. Гуляйде з дітьми не сидить у дома. Кидайте всі роботу і гуляйте містом щоб не змерзнути. Це лишенці цивілізації а лишенці розуму.
12 Жовтня 2017, 23:16
Божжжже ж мій! Як заї...здили оті збоченці комфорту тему опалення! Живу в квартирі. Як у всіх не опалюється. Є і діти і старші люди. Стіни утеплені. Електро опалення не включав. Вікна на режимі провітрювання постійно. Температура плюс 17. Комфортна температура. Для гарячої води електробойлер. А по3,14здєть?
13 Жовтня 2017, 00:17
І я за те саме. Ще на днів 10-15 тепло передають навіщо взагалі включати зараз опалення? Включити коли середня добова температура буде +8 і все.<br/>А +17 на якому поверсі. Бо влюдей на перших поверхах +15 і сирість в квартирах. Є будинки різного технічого стану. Це як в маршрутці комусь жарко а комусь дує. <br/>А краще вмикати опалення коли середньодобова температура в КВАРТИРІ буде +8. Ну або коли Кіндеру в сесійній залі тестікули підмерзнуть.
13 Жовтня 2017, 00:59
На самому нижньому і три стіни углові
13 Жовтня 2017, 02:30
Нагрійте моїх родичів особливо тітку що бігає до московського попа в михайлівський гадюшник
13 Жовтня 2017, 15:14
З 15-го починається для мого Хазяїна черговий Урожайний Сезон. Топим дровами, тримаємо 15 градусів, беремо за газ за 18-20 градусів. Як би не тріснути?..
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром