Ковельські колективи «Барвінок» та «Сузір'я» перемогли на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

14 Жовтня 2017, 10:09
3670

У Луцьку вперше відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс пісні і танцю національних меншин «Україна – мій дім». На Волинь з’їхались танцювальні колективи і вокалісти з різних куточків країни.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Наше місто  у номінації «Хореографія» представляв народний художній колектив ансамбль танцю «Барвінок» Палацу учнівської молоді ім. Івана Франка (художній керівник, відмінник освіти України Любов Ризванюк, педагог-хореограф Сергій Панюс).

У номінації «Вокал» від Ковеля виступали – дует «Сузір’я» студії естрадного співу «Зорепад» НВК № 13 (керівник Руслана Шацька) та учениця ЗОШ № 10 Анастасія Люклянчук (керівник Регіна Мигуля).

За рішенням журі переможцями у своїх номінаціях визнано ансамбль «Барвінок» та дует «Сузір’я». Колективи нагороджено грамотами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації  та дипломами І ступеня Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти.

З нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва вихованці «Барвінка» присвячують свою перемогу оборонцям нашої держави. Зичать їм міцного здоров’я та миру нашій країні.

 


1

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024