Постійна комісія Ковельської міськради не знайшла в діях депутата Ірини Роїк конфлікту інтересів

24 Жовтня 2017, 18:00
3025

Комісія з питань дотримання прав людини, депутатської етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів Ковельської міської ради не знайшла в діях депутата від фракції «Солідарність» Ірини Роїк конфлікту інтересів, які вбачала підприємець Інна Конащук

Про свої, так звані підозри, пані Конащук вказала у зверненні від 14 червня нинішнього року,  яке надіслала на розгляд комісії «по законності» та секретарю міської ради Вірі Федосюк. У цьому листі авторка звинуватила депутата у тому, що остання спонукала колег по раді до надання своїй хворій матері (інваліду першої групи, нині покійної Ризванюк Є.М.,- ред.) на лікування безпідставної та неправомірної вигоди у вигляді матеріальної допомоги. Тим самим, скористалася власними службовими обов’язками, – пише «ПроКовель».

Депутат від УКРОПу Галина Стасюк у серпні підготувала попередній висновок на звернення, де вказала, що пані Конащук у такий спосіб намагається тиснути на голову тимчасово-контрольної комісії по правомірності встановлення тимчасової споруди МАФ МПП «Землемір», власником якої і є громадянка Конащук. Також Г.Стасюк у цьому документів відразу ж зазначила, що не вбачає у діях Роїк реального конфлікту інтересів під час здійснення нею депутатської діяльності. Тоді комісія рекомендувала автору попереднього висновку доопрацювати його спільно з депутатом Володимиром Бичиком від фракції ВО «Свобода», оскільки мала певні зауваження щодо його змісту. 

На чергове засідання «по законності», яке відбулося вчора, Володимир Бичик підготував висновок і окремо виклав власну думку стосовно даної ситуації. 

 



 

Його бачення повністю співпало з думкою Галини Стасюк. 

 


 

Головуючий на комісії Андрій Мілінчук від фракції «Самопоміч» повідомив, що на сьогоднішній день Юрій Конащук, який в «окремій думці» депутатів також згадується як радник міського голови, вже не обіймає названу посаду, тому в цьому моментів автори погодилися внести запропоновані правки.   

Обидва документи: висновок комісії і «окрема думка» депутатів були підтримані чотирма членами комісії, яка налічує 6 депутатів.     

До слова, Галина Стасюк закликала поставити свої підписи під «окремою думкою» й інших присутніх народних обранців, втім охочих це зробити більше не виявилося.

Коментарі
24 Жовтня 2017, 22:03
Та алкоголічка - Канащучка ніколи не з'явиться публічно! Ся нечисть привикла робити все підло, "з під-тишка", по зговору з Кіндермавпу та різними Федосучками, так само, як її муженьок. Та й колінця в обох трусяться, бо знають, що скоро прийдеться відповісти за содіяне!
24 Жовтня 2017, 22:50
Правду кажеш!
24 Жовтня 2017, 22:57
Шо то Роік не прийшла на суд, а Конащучка була на суді,стасючки всралась, тепер черга роічки
25 Жовтня 2017, 00:00
якщо не помиляюсь, то судове засідання було призначене на 28 вересня на 10 годину і в цей же час почалась сесія міської ради. Ясно що Конащучка не обмежена ніякими справами на користь і в інтересах громади, а лише своїми особистими - дерибаном прибудинкової території для власного сімейного бізнесу. І дуже було б некоректно зі сторони депутата Роїк, якби вона пішла в суд а не на сесію.
25 Жовтня 2017, 00:39
Надам файні польські вила напрокат
26 Жовтня 2017, 21:17
А от мені здається, що якби в місцевих правоохоронців чи в дУпітатів, чи інших посадовців були б серйозні чи конкретні факти правопорушення з боку Конащуків, то все давно б завершилось судовим процесом. А так - пшик...що з одного, що з іншого боку!
26 Жовтня 2017, 21:21
пришпилити - простіше простого! Доказати вину - ось де суть!:) Або вони: мають "дах" і власний розум, або всі потуги громадськості - коту під хвіст! Не держава (не країна) , а територія чудес!
26 Жовтня 2017, 21:23
Польські вила, як шляхтецька порядність - не надійні!
27 Жовтня 2017, 01:40
"Дах"- так мають, тільки здвинутий,а власний розум питаннячко?Це називається егоцентризм плюс шиза.Тому, що здорові,мудрі та порядні люди так себе не поводять.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром