У центрі Ковеля ніяк не можуть прибрати сміттєзвалище

26 Жовтня 2017, 16:00
3641

Наше видання вже неодноразово писало про цей великий стихійний смітник біля кількох багатоквартирних житлових будинків та міжрайонного відділу СБУ. І хоча остання публікація була двадцять днів тому, побутових відходів тут лише побільшало.

Люди, які викидають сміття на узбіччя дороги, навіть зламали табличку, що застерігала не смітити і «лякала» чималим штрафом за порушення правил благоустрою.

Раніше прибиранням сміття на цій території займалося ремонтне житлово-комунальне підприємство № 2, але тепер комунальники відхрещуються, кажуть, що за все відповідає управління капітального будівництва та житлового-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради, яким керує Андрій Стернічук. Мовляв, ця владна структура у мерії має укласти договір з будь-яким комунальним підприємством на вивезення сміття і оплатити роботи.

 

1

Коментарі
26 Жовтня 2017, 20:28
ви пам"ятаєте скільки полеміки було по поводу сміття в парку де меморіал? Там Верес теж засрався по самі вуха. Доручили вивозити сміття звідти РЖКП-1 і все, проблема відпала. Йду якось, бачу хлопці біля купи сміття працюють, вантажать на трактор. Поцікавився. Виявляється працівники РЖКП1. Тепер там чисто і охайно. Коли люди хочуть працювати, вони не шукають причин. А у памідорихи як не срачка, то пердячка. теж саме і у Вересва. Доручіть вивозити сміття РЖКП1, дайте людям працювати і буде у вас порядок.
26 Жовтня 2017, 20:49
хочу запитати у Товстиги, - а пачем в адесе памідорі?
26 Жовтня 2017, 21:15
А нащо прибирати якщо знову засруть , то хай і плавають в свому сміттті.
26 Жовтня 2017, 21:44
Ти скільки раз в туалет ходиш? Сміття- це продкут життєдіяльності людини. на те й інсують комунальні служби, щоб його прибирати. На це виділяються наші кошти. І це святий обо"вязок прибирати сміття тим, кому належить це робити по закону. Не справляється керівник з прибиранням на закріпленій за ним тнриторії, гнати його в три шиї. А то понаставляють блатних на посади, а потім нема з кого спитати, бо прикривають один одного, як Товстига памідориху. Гнати їх в три шиї, що одного, що другого.
27 Жовтня 2017, 00:08
банда править містом
27 Жовтня 2017, 00:23
А оцей ха ха правильно сказав. Якщо в тому мікрорайоні свині живуть . то який сенс за ними прибирати???. Який сенс прибирати за нелюдами які сруть там де живуть???Який сенс прибирати за свиньми . які не можути підійти до сміттевої машини, яка вскрізь за розкладом їздить ,і своє сміття викинути, і ще потім обіжаються, що їм воняє.Не сри під вікнами і воняти не буде, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять. <br/>Але я знаю як тій біді зарадити. Якщо це район СБУ , звернутись туди, і хай вони там якусь незамітну відеокамеру вцеплять біля того стовба, щоб було видно хто свинючить і коли, і фото з негідниками передати до редакції сайту, надрукувати у Вістях Ковельщини ну і оштрафувати десь на тисяч 10 гривень. Я думаю свинючити більше не будуть. Звертаюсь до редакції сайту. Прошу звернутись з цим делікатним проханням до керівництва Ковельского СБУ.
27 Жовтня 2017, 01:05
СБУ нема що робити,тільки ще сміття за памідорихою прибирати. Оштрафувати керівника на тисяч так 20 то знайде бистро, хто кидає. А то дупу з кабінету не може винести разом зі своїми майстрами.
27 Жовтня 2017, 02:43
оштрафувати помідориху звичайно треба. до речі за весь час існування РЖКП №2 не на одного начальника не було стільки нарікань, не з одним начальником РЖКП №2 не було стільки проблем , як от з тією красунею.<br/>Ви дарма іронізуєте по поводу що СБУ нічим більше зайнятися, як тільки з сміттям. Згоден! СБУ - це безпека Держави і їм є чим займатись! 100% Але:<br/>Звичайно з тою купою сміття, і з тими свиньми мали б вже давно розібратись наші доблесні менти, які недавно поліцаями стали. Публікацій на цьому сайті на цю тему, було декілька, і наш Ковельський супер поліцай полковник Тусь мав би відреагувати. За це йому заплату платять і не маленьку, щоб відловив пару свиней і до відповідальності притяг. Тільки от толку з нього з того Туся. А віддтак , так як цей смітник у сбушників під носом, під вікнами , можна сказати , і на роботу вони ходять повз нього хотів би запитати : Хлопці - не стидно вам , працівникам спецслужби, що у Вас під носом, під вікнами такий срач????????? Наведіть там порядок один раз, коли Тусь не здатен.
27 Жовтня 2017, 10:06
ну почнем з того, що ніяка вона не красуня. фотографії таких фізіономій ставлять біля шкафчиків на кухні, щоб діти цукор не крали. а по друге, якщо вже ви звертаєтесь до спецслужб, то не мішало б вияснити яким чином неуч без освіти, навичок працювати з людьми, не знаючої специфіки роботи комунальної служби попала на таку посаду. тому прикриває Товстига всі проріхи в робоі, бо то його шмонька.
27 Жовтня 2017, 10:09
Wenn keiner den Müll endfernt,kommt immer noch mehr da zu.<br/>Und die kleinen Tiere freuen sich.
27 Жовтня 2017, 14:24
wahres Verb
27 Жовтня 2017, 14:24
wahres Verb
27 Жовтня 2017, 14:34
з цією корупційною владою і з її архікорупційним комунальним відділом боротись - це дарма собі життя вкорочувати. Пишіть і надсилайте свою інформацію (ФОТО, ДОКУМЕНТИ, АУДІО І ВІДЕОЗАПИСИ) на урядову гарячу лінію. Тел. 1545. То може ще щось зміниться. банда править містом
27 Жовтня 2017, 14:34
з цією корупційною владою і з її архікорупційним комунальним відділом боротись - це дарма собі життя вкорочувати. Пишіть і надсилайте свою інформацію (ФОТО, ДОКУМЕНТИ, АУДІО І ВІДЕОЗАПИСИ) на урядову гарячу лінію. Тел. 1545. То може ще щось зміниться. банда править містом
27 Жовтня 2017, 15:30
моя б воля яб їх всіх з рогатки порозстрілював, сук комунальних
27 Жовтня 2017, 17:51
В тій купі сміття - ні одного помідора! Всі визбирала і на базарі продала.
27 Жовтня 2017, 20:55
до памідорихи сміттєвоз приїзджає особисто, без графіку. Тому будь ласка, у кого сміття не забрали, привозьте на Володимирську 81. Звідти по любому вивезуть.
29 Жовтня 2017, 13:02
Проблема не в працивниках ЖЕКу а в тих **високоинтеллектуальних**ковельчанах котри гадять швидче ниж вбирають ихне побутове лайно у невстановленних мисцях.
29 Жовтня 2017, 16:13
шановні ковельчани будьте будь-ласка спокійні ця &quot;ПОМІДОРИХА&quot;не куде не дінеться, бо в неї є родичі в Г.прокуратурі.
03 Листопада 2017, 13:50
Лініія обслуговує людей.З тваринами (козлами,биками,коровами,свинями) та іншою худобою займається народний депутат Ляшко.Скотиняка така насмітила,а вила вруки не візьме щоб прибрати.
03 Листопада 2017, 13:50
Лініія обслуговує людей.З тваринами (козлами,биками,коровами,свинями) та іншою худобою займається народний депутат Ляшко.Скотиняка така насмітила,а вила в руки не візьме щоб прибрати.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром