Депутатка Ковельської міськради обурилася, що влада не подарувала й квітки артистам хору Верьовки

27 Жовтня 2017, 11:00
4883

У Ковелі 25 жовтня з концертом побував Національний заслужений академічний український народний хор імені Г.Верьовки. А наступного дня на засіданні 30-ї сесії міської ради депутатка від УКРОПу Галина Стасюк висловила обурення, що влада ніяк не відреагувала на появу в місті всесвітньовідомих артистів, – пише «ПроКовель».

 


 

«На жаль, рівень міської влади набагато нижчий рівня суспільства як і в державі. Глядачі дуже обурювалися, що міська влада, яка мала б подякувати таким талановитим артистам, подарувати, як годиться, кошик живих квітів, не привітала Народний хор. А тому прошу, при наступних подібних заходах не ганьбити наше місто… 

Я таким чином висловлюю думку своїх виборців, пане мер. Сиділи люди і не було обуренню меж. Такий всесвітньовідомий хор Верьовки, який, напевне, перший раз приїхав в Ковель, то все таки я рахую, що влада могла прийти і привітати», – заявила Галина Стасюк, яка, судячи з її слів, була на тому концерті. 

 


 

Головуючий Олег Кіндер тут же взявся коментувати слова депутатки і сходу випалив: «Це - комерційний захід. Сто відсотків - комерційний захід. Навіть не одного квитка не дали для багатодітних, або сім’ям загиблих, або іншим. Комерційний захід. Тоді, Ігор Ярославович (заступник міського голови з гуманітарних питань Ігор Прокопів, - ред.), коли буде приїжджати будь-який артист, давайте від влади будемо дарувати квіти. Чим відрізняється… хто раніше приїжджав Стоцька, Стоцька по-моєму да, чому Ігорю Ярославовичу ви не подарували корзину з квітами від влади? Тому що Стасюк потрібно трошки мати на плечах що-небудь, в частині думати. Це комерційний захід… Він іде на бізнес-проекті, на зароблянні грошей і все».

Тут варто зауважити, що останнім часом артист на прізвище Стоцька до Ковеля з концертом не приїздила. Певно, міський голова мав на увазі якусь іншу особу, однак кого саме – залишилося загадкою.

У дискусію втрутився керівник депутатської фракції «Солідарність» Сергій Кошарук, який поспішив словесно розборонити дві конфліктуючі сторони.    
 


 

«Я до вас звертаюся з великим проханням, – мовив він до головуючого, – не вникайте в дискусію і не робіть оцих порівнянь. Це тільки вносить зараз поганий деструктивний настрій для всіх депутатів. Оці порівняння, що на голові, що з головою – не треба. Ви особа високого посадового рівня, будьте гідні. Ми розуміємо, що в кожного є свої емоції…».  

 


 

На цьому чергова словесна емоційна перепалка між Олегом Кіндером та Галиною Стасюк припинилася.

Коментарі
27 Жовтня 2017, 14:21
а галина Стасюк що, не влада? Як так то кричить, я депутут, я влада. Ось і взяла б і подарувала кошичок з квітами гривень так за 5000
27 Жовтня 2017, 14:35
Стасючки дура дурою, примітивна сердючка, ій самій треба виступати в цирку, аншлаг мала б стовідсотковий
27 Жовтня 2017, 14:36
на дурняк квика отримала то могла б і купити квітку.
27 Жовтня 2017, 15:05
У Галини совок в голові
27 Жовтня 2017, 15:41
Село воно і є село! Яка різниця комерційний чи благодійний? В культурному житті міста такі елементи як подарувати квіти артистам завжди є. Але ж та Вірьовка кожен день в Ковелі виступає і вже надоїли своїми концертами і квітів на них не напасешся. Стидоба за місто! Так, що Стасюк права на всі сто відсотків.
27 Жовтня 2017, 16:34
Так потрібно було як з батьків у школах зібрати з депутатів на подарунок гроші...
27 Жовтня 2017, 16:44
Поняття &quot;гнів&quot; синонімічне до понять &quot;обурення&quot;, &quot;збурювання&quot;, &quot;злість&quot;. Сильний гнів визначають як лють, під час якої виникає нічим не стримувана агресивна поведінка. Лють буває &quot;шляхе­тна&quot;, &quot;праведна&quot; (&quot;Пусть ярость благородная вскипает, как волна, идет война народная, священная война&quot;), конструктивна (коли люто, зі злістю обстоюють у гарячій суперечці свою думку) і деструктивна (виражена в насильстві, жорстокості).<br/>Гнів може спричинити особиста образа, обман, особливо якщо вони несподівані для суб'єкта. <br/>Гнів можна спровокувати не лише вербально (через слово, висловлення), а й неверба­льно (через міміку, жест, рухи тіла).<br/><br/>ТАК ЯКИМИ СЛОВАМИ, ВИСЛОВЛЕННЯМ, МІМІКОЮ, ЖЕСТАМИ, РУХАМИ ТІЛА СПРОВОРУВАВ ОБУРЕННЯ У ГАЛІ НАЦІОНАЛЬНИЙ ХОР ПІД ЧАС ВІДВІДУВАННЯ НЕЮ КОНЦЕРТУ ?<br/>ЧИ НА СЦЕНІ ТАКОЖ БУЛИ ПРЕДСТАВНИКИ ВЛАДИ ?
27 Жовтня 2017, 16:47
А чому Стасюк не подарувала квіточку від себе?<br/>Інших соромиться а сама така сама)
27 Жовтня 2017, 16:47
хай стасюк іде туалети в вагонах мити, а на зароблені купує букети
27 Жовтня 2017, 17:10
пропоную скинутись галі на мило. вірьовка в неї вже є
27 Жовтня 2017, 17:10
Стасюк сказали геть все правильно, а Кіндер дебіл, ось і все. Порівняв хор Верьовки із стоцькою. Кіндер людина рівня хорька. Я фігею від його долбо*бізму.
27 Жовтня 2017, 17:14
ех галю, галю... була б ти розумніша, ціни б тобі не було... а так дура дурой....
27 Жовтня 2017, 17:19
Дійсно що стидоба для влади. Хто як може, так і заробляє на прожиття. Хор не лише заробляє гроші, а несе до людей УКРАЇНСЬКУ пісню і ці гроші нелегкі, бо нультура в нашій державі опинилася нижче плінтуса. І дуже добре, що люди (нас жаль не всі) можуть нашкрябати хоча б на квитки. Скільки грошей вбахано в сцену, скільки грошей має місто від продажу земельних ділянок під заправки, інші комерційні проекти - де вони ті гроші? у чиїх кишенях? Для себе коханих різні спонсори, а привітати знаменитий, заслужений хор нема коштів? Для таких випадків могли б знайтися квіти в &quot;добробуті&quot;, чи це назвете черговою ностальгією по совку? Господаря в місті нема, то й нема вітань, квітів, культурні та історичні памятки ідуть з молотка в небуття, то чи потрібний той хор для влади? Хіба що - його назва.
27 Жовтня 2017, 17:42
як би влада подарувала квіти то стасючка кричала б що розтрачені кошти громади міста.якщо чесно то дістала вона вже своїм піаром сесія збирається щоб вирішувати проблеми міста а не слухати про хор .
27 Жовтня 2017, 17:55
Ей ти дьюрганий платник податків кіндерівський підлизало, не плутай грішне з праведним. кіндеру ніколи не дорости ні до рівня Хору Верьовки, а навіть до рівня сільського співаючого гурту, бо в барана бакси замість всього іншого.
27 Жовтня 2017, 18:10
І оце бидло мріє жити в Європах? Племя рабів якому не потрібна українська культура, мистецтво привикло жити в го..ні,то живіть. А тут хоть би промовчали. Подумали б, що ви вже окультурені!
27 Жовтня 2017, 18:20
Шановні ковельчани! Ця полеміка -рівень культури кожного.Хто як висловився,так і оцінив сам себе,а Національний академічний хор,що представляє Україну на світовому рівні,несе у світ нашу національну культуру.В Ковелі виступив чудово.Зал був переповнений і оплески ,овації не вщухали.Повне взаєморозуміння між артистами і глядачами.Тут присутні на концерті ковельчани самі презентували своє місто і свій високий рівень розуміння і сприйняття високої майстерності і таланту виконавців.Влада проігнорувала ,а глядачі перевершили свою владу рівнем культури.Галина Стасюк -людина,депутат,що вболіває за своє місто.Кожному б обранцеві від народу так .
27 Жовтня 2017, 18:26
&quot;5&quot;!!!!
27 Жовтня 2017, 19:03
як би приїхала прокурор місцевої прокуратури Анна Стоцька з ухвалою про обшук, то подарив би квіти?
27 Жовтня 2017, 19:20
і чому ви такі бідні і дурні ?<br/> -- А хто його знає... зате ми співаємо гарно !
27 Жовтня 2017, 19:45
Партійна совість дозволила їй смакувати спів та гопак та на кістках розстріляних євреїв? Ото недавно вождь фракції укропців Гера Пінхіс оборвав до голої шкіри пейси і дорікав Совєтам розміщенню на місці розореного єврейського кладовища Будинку пісні і танцю. А тут вже проводниця Галья з поїзда до країни-агресора &quot;Ковель-Москва&quot; в такт &quot;Розпрягайте хлопці коней&quot; вистукує закаблуками організованому більшовиками Постановою Ради Народних комісарів УРСР в 1943 р. хору імені орденов Знак Почьота,Трудового Красного Знамєні і Лєніна лауреата Сталінської премії і вимагає квіти. <br/><br/>Эйнер зухт аширес,<br/>эйнер зухт гевирес<br/>Айнемен ди ганце велт
27 Жовтня 2017, 19:47
Справа не в квітах! Є елементарні норми етики. Колективу світового ріаня знак поваги висловлювали очільники европейських і світових столиць! До &quot;рівня&quot;наших - їм краще не опускатись!
27 Жовтня 2017, 21:03
А ЩО БІЗНЕС ПРОЕКТ ПО НИЩЕННЮ ДЕРЕВ ТА КУЩІВ ІМ.КІНДЕРА ВЖЕ КІНЧИВСЯ
28 Жовтня 2017, 00:46
А коли б був рівень культури у Стасючки і її прибічників на висоті зібралися б та й купили квіти!&quot;!!!! Як йти на концерт без квітів? Не соромно Ковельчани 2 букети з переповненого залу? І звичайно як завжди винна влада.....
28 Жовтня 2017, 01:01
Стасючка взяток не бере, земельними ділянками не торгує, а висловити на сесії обурення ковельчан має право. Бо інші пристосовуються хто як може, то й їм однаково що там було, а Галя не боїться правду в очі сказати через те кіндеровські шавки сичать на неї. МОЛОДЕЦь, ГАЛИНА МИКОЛАЇВНА! Балотуйтеся в мери, буду агітувати усіх виборців щоб голосували за мера - Стасюк!
28 Жовтня 2017, 01:29
Який мер така і шарага, вони привикли тільки на шару собі дарити .
28 Жовтня 2017, 02:36
Я б зрозумів, якби Стасюк купила ківітку .... а влада ні. А тут два чоботи пара. <br/>Чому ж не обурювалась, що коли дорогу перекривала то самогону влада не дала , сама ж носила.
28 Жовтня 2017, 02:43
Любов глядачів і те як зустрічає зал набагато дорожче за квіти. Галино Стасюк, ваше обурення не є доречним і радянським!!!! Завалити квітами артистів ))нагадує 1 вересня з горами нікому не потрібних квіт. Куплені квитки для артиста найкраща нагорода!!
28 Жовтня 2017, 12:49
Тупа курка мітить в мери
28 Жовтня 2017, 13:47
в мери іти треба розумній і молодій людини арн6 не назбиралось шайка дармоїдів і пенсіонерів тільки скандалять толку ніякого
28 Жовтня 2017, 13:52
Стасюк тупа і скандальна баба я іі знаю давно не все робиться передком і язиком треба щоб голова працювала
28 Жовтня 2017, 23:15
Дай боже всім ковельчанина щоб це були всі наші проблеми. В місті срач повний а вони за квіти журиться .в центрі міста немає ні води ні каналізації а тут ГЛОБАЛЬНА проблема.задрали бовдури нерозумні
29 Жовтня 2017, 00:42
Ось від безкультуря керівників міста і маємо срач в місті. Все починається з квітів які не тільки посадити, а ще й подарити треба. Еліта міста на тому концертові повинна була сидіти в перших рядах з букетами, а не виручку від концерту рахувати. А ви дивуєтесь чого місто засране.
29 Жовтня 2017, 00:50
Чому там влада має сидіти? Де ви бачили мерів з квітами на концертах?
29 Жовтня 2017, 00:53
Стасюк мене розчарувала. Язиком плеще і все, краще б ділом зайнялась, а то лише повітря ганяє. <br/>Вкотре переконуюсь у владу треба молодих а не &quot;совдеп&quot;.
29 Жовтня 2017, 01:21
Мужика би Галі нормального і всі питаня відпали .
29 Жовтня 2017, 13:23
галі що хіба не було чоловіка нормального ? вона любила влазити в чужі сімї думала чужі кращі
03 Листопада 2017, 13:41
Шансон і попса до вірьовки доведе галю молодую.Квіточку на дачі вирошену подаруйте артистам.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024