Ковельські перевізники пікетують Волинську ОДА

27 Жовтня 2017, 13:47
5986

Сьогодні зранку під приміщенням Волинської ОДА вишикувалися автобуси із величезними плакатами. Це перевізники з Ковеля та Нововолинська зібралися на акцію протесту проти розірвання договорів з тамтешніми АТП, – інформує «Вісник».

Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка зазначив, що розірвання договорів відбулося через недотримання перевізниками умов перевезення пасажирів.

«Так ми розірвали (як і завжди робимо) 24 договори з різними перевізниками які виграли конкурс одними великими автобусами, а їздять по маршутах іншими маленькими. Саме з нововолинським і ковельським АТП розірвано 6 договорів. Люди не бидло – мають право на нормальний транспорт, а не їздити як шпроти. Все інше лірика», – написав чиновник у «Фейсбук».

 



Коментарі
27 Жовтня 2017, 18:01
Хоч одне мудре рішення нашої влади. Пора цих перевізників на місце ставити. Зовсім зажерлись. Коли їдеш з дітьми , береш в касі пільгові квитки як багатодітна сім'я,( по закону такі діти на міжміських маршрутах мають їздити безкоштовно) ті блін перевізники стільки реваху нароюлять, що держава їм не відшкодовує, поки поліцію і Укртрансбезпеку не викличеш , тільки тоді на зажерливих падлюк починає діяти.І вони починають погоджуватись провести дитину з посвідченням багатодітної сім'ї. Розривати договори і не гратись. А тім що залишатися умова влади. Безперешкодне перевезення пільгових пасажирів , дітей з багатодітних сімей, відповідно до діючого законодавства. Необбідніють, тим більше, що не одному пасажиру квитки не видаються, а готівка не оприбутковується, а йде як чорний нал.
27 Жовтня 2017, 19:50
Зобов"яжіть перевізників обов"язково видавати квиточки, а пасажирів вимагати їх. На маршрутах повинні бути державні ревізори. Зупинили маршрутку- кожен пасажир без квитка - штраф 1000 грн, а з водія за кожного безбілетного пасажира 2000 грн. І так до того часу, поки бидло не научиться виконувати закон.
28 Жовтня 2017, 13:39
Саме цей перевiзник веде чесну гру, нiяких чорних налiв, зарплати всi офiцiйнi, пiльговикiв перевозять всiх. Але в нашiй краiнi чесно грати не можливо, це факт!!!
29 Жовтня 2017, 00:40
То може барвінкам щось не подобається
29 Жовтня 2017, 05:30
Шановний Ковельчанин!<br/>Ви вважаєте що перевізник повинен Вас возити безкоштовно? Ні! Це наша улюблена Держава та її політики повинні Вас возити безкоштовно, тобто відшкодовувати КОЖЕН пільговий квиток перевізникам. Автобус, якщо Ви не знаєте, на повітрі не катається, та й діти водія і самі працівники фірми повітрям не годуються їм на це Держава пільги не дає, а вони такі самі люди як і Ви. Це не перевізник зобов'язаний Вас возити безкоштовно, а Держава, яка надала Вам пільгу!!!!!<br/>У Вас якісь претензії щодо пільгових перевезень? Будь-ласка йдіть на майдан, в білий дом, пишіть заяви і вимагайте від можновладців грошей, щоб забезпечили Вам безкоштовний проїзд. <br/>Держава і політики просто зробили перевізників &quot;краніми&quot; в даній ситуації, ну так допоможіть нам, перевізникам, отримати відшкодування коштів, чи хоча б пального на перевезення Вас, пільговиків. <br/>І так, Ви праві, водій зобов'язаний видати квиток пасажирові при оплаті готівкою, а якщо він цього не робить то це в першу чергу вина самого водія. Повірте перевізник зацікавлений у видачі водіями квитків, так як в такому випадку він (водій) не зможе привласнити собі кошти.
13 Березня 2018, 20:35
Шановні Ковельчани, хочу попередити утриматися від послуг такого перевізника, як ФО-П Яренчук О. В.(ИНН підприємця: ‎3026705379, тел:+380979190299, +380500154012;‎+380961018660)<br/>Ось результати співпраці з ним:<br/>1)Ирина (Гость) 11 августа 2016<br/>Мы, Компания «ПолКо», как Заказчики, давно работаем с международными перевозчиками, но с ФЛП Яренчук Александр Владимирович (юридический адрес: г. Ковель, ул. С. Стрельцов, 94, физический адрес: г . Ковель, вул. Шевченка, 26 Б, тел/факс (03352) 5-28-47, код 3026705379) сотрудничали впервые и больше никогда не будем. Теперь хотим уберечь и других заказчиков от таких горе-перевозчиков.<br/>Наш груз был размещён на интернет-ресурсах, где и был найден перевозчиком. При предварительной телефонной беседе была озвучена цена за услуги, сроки и форма оплаты.<br/>29.07.2016 машина прибыла на предприятие, где после загрузки уже со скандалом цену потребовали поднять, так как у нас были определённые сроки, нам пришлось уступить. В этот день были оформлены все соответствующие документы и машина уехала с предприятия. Обещали, что в этот же день пересекут границу. До понедельника груз так и не вывозили с Украины. Потом и собственник, и водитель пропали со связи на 2 дня. Через 5 дней нам сообщили, что автомобиль поломался и они его ремонтируют. После этого они ещё 3 дня везли груз (общее расстояние 430 км. ехали 8 дней). Все эти дни нам откровенно грубили и не хотели искать компромиссные решения.<br/>В результате, мы не смогли в сроки выполнить доставку, нам выставили штрафные санкции. Контракт с нами разорвали, прибыль была потеряна. На все претензии компания грузоперевозчика реагировала агрессивно, угрожали нам.<br/>Изменить, к сожалению, мы ничего не можем, но обезопасить других и предупредить просто обязаны.<br/>Джерело:https://toneto.net/catalog/procheye/FOP-YArenchuk-O-V<br/><br/>2) Здравствуйте , Хочу ПРЕДОСТЕРЕЧЬ вас от НЕадвекватного Перевозчика! Водитель этой компании ,на выгрузке, нанес материальный ущерб моим немецким партнерам, совершив ДТП на територии предприятия и скрылся с места Происшествия !!! В процессе обсуждения этой проблемы ,по телефону ,вел себя неадекватно, кричал ,оскорблял и сказал что ничего платить не будет! Никому не советую Работать с данным Перевозчиком!!<br/>https://lardi-trans.com/reliability_zone/view_response/15884922914/
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром