Грушівка: судитимуть чоловіка, який влітку вбив односельця

30 Жовтня 2017, 16:55
2629

Ковельська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів 34-річним мешканцем села Грушівка Ковельського району.

Неодноразово судимого раніше чоловіка обвинувачують у носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу, незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів, незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів, а також  заподіяні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, – повідомляється на сайті прокуратури Волинської області.

Звільнившись із місць позбавлення волі, зловмисник продовжував вчиняти нові злочини.

Зранку 28 серпня 2017 року під час сварки у себе в оселі, будучи напідпитку, він схопив за одяг сидячого на лаві односельця, умисно наніс декілька ударів коліном правої ноги по його обличчю та виштовхнув з будинку так, що той упав на землю. Близько опівночі 29 серпня потерпілого знайшли мертвим. 

Запрошений для проведення слідчих дій зловмисник примудрився прийти у Ковельський відділ поліції зі знайденим навесні 2017 року за допомогою металошукача багнетом до гвинтівки системи Мосіна. Під час проведення  поверхневого огляду речей працівники поліції холодну зброю виявили і вилучили.

А під час санкціонованого обшуку в оселі чоловіка у вересні 2017 року правоохоронці вилучили пакунок із майже 9 га наркотичної речовини – канабісу та 45 придатних до стрільби патронів. Усе це він придбав та зберігав незаконно.

Нині зловмисника обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 263, ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 121 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024