У Ковелі водій маршрутки палить за кермом і порушує правила безпеки

31 Жовтня 2017, 12:54
7661

Ковельчанин Саша Криштоф зафіксував на відео як водій маршрутки палить за кермом і викидає недопалки за вікно, зазначаючи, що він вже не вперше стає свідком такого грубого порушення правил безпеки за кермом.

«Зловив оце чудо вже надцятий раз за куревом у маршрутці під час руху по маршруту. Завжди роблю зауваження а цього разу промовчав бо розумію, що говорити в тупий згусток субстанції не варто і краплі моєї енергії. Завтра хочу навідатися з скаргою до міськради. Спробую змінити становище з ковельськими маршрутчиками які нехтують мораллю, законами та пдр тому, що від цього залежить безпека моя, моїх рідних та нас усіх.

Прошу всіх хто має скаргу (підтверджену фотовідеофіксацією, обов'язково, час порушення, держномер та номер маршруту) на неправомірні дії маршрутчиків писати в коменти до цього посту. Будемо давити на владу, щоб віддавали маршрути свідомим перевізникам. 

Запрошую всіх небайдужих приєднатися до бородьби з цією проблемою, що має масовий характер», – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Користувачі мережі у коментарях пишуть, що «більшість воділ - просто хамло, такі собі «божки на колесах», виховані в кращих традиціях «шофйора ссср». Грубого, некоректного, який не володіє своїми емоціями і елементарними правилами громадської гігієни», «22? Я нею сьогодні на роботу їхав, то водій якийсь злий був зранку. По телефону теж розмовляв агресивно», «Ця сама маршрутка і цей самий водій ніколи свій маршрут не починає від «висячого» мосту, коли їде по маршруту 2-ки. А стартує від Салюту. На зауваження не реагує», «На моїх маршрутах «до роботи» кардани курять на кінцевій.Трохи запах є, але не критично. А на ходу...Та бикота тупа. Це ґенетичне». 

 

Коментарі
31 Жовтня 2017, 15:26
Та вони всі майже палять. За дві зупинки до кінцевої починають смалити. За перевізниками немає контролю. Маршрутки в жалюгідному стані. Водії відверте бидло. Їм аби кишені понабивати... Водії маршрутки часто одночасно гроші рахують розмовляють по телефону і керують транспортним засобом. Пасажир для них це 3 гривні не більше.
31 Жовтня 2017, 16:21
Дітки, а ви з "шофйорами СССР" їздили? Тоді ви ще в планах були, так, що не меліть дурниць. Українське бидло і є українське бидло. Маємо те, що маємо, казав відомий чоловік.
31 Жовтня 2017, 16:26
А я хочу подякувати водіям маршруту 9а Сільмаш-Льонзавод! В салоні чисто, їздять по графіку,без хамства.Так що не треба всіх по одній мірці міряти!
31 Жовтня 2017, 16:49
Розірвати з бидлом договори
31 Жовтня 2017, 18:40
плати нормально як у всьому світі крім африкиі за ті гроші наймуть нормального шофера атак нормальні водії вже в європі возять за 10 центів або по пільгах далеко не заїдеш
31 Жовтня 2017, 19:41
За таку зарплату ніхто їздити не хоче. Вакантних місць на маршрутах багато. Всі охочі - вперед! Нарешті нас будуть возити достойні люди. <br/>П. С. Куріння в маршрутках не схвалюю.
31 Жовтня 2017, 20:23
розумний покажи як возити вже є вільнімаршрути
31 Жовтня 2017, 20:29
А це проблеми перевізників що вони платять малу зарплату а багато собі до кишені кладуть. Це проблеми відкатів за маршрути. Це точно не проблеми пасажирів.
31 Жовтня 2017, 20:51
проблеми будуть у пасажирів по деяких маршрутах вже є краще продати автобуси поки не пізно боїх вже ніякий дурень вкупляти не буде щоб возити таких розумних
31 Жовтня 2017, 21:02
А водії більш нічого не порушують ? давайте розкажіть хто які порушення бачив водіями .
31 Жовтня 2017, 21:26
багато розумних тільки нема кому працювати
01 Листопада 2017, 11:23
Всі такі розумні<br/>Придбайте 2 автобуса найміть 2 водія заплатіть податки<br/>Ще плюс кошти на ремонт автобуса <br/>І ви думаєте такі великі гроші заробляють перевізники???<br/>Те шо палять я також це не схвалюють<br/><br/>Якщо ви всі такі правильні то чому задні сидіння розписані порізані???<br/>Це водій йде на кінцевій і це все робить???<br/>Якщо у нас не має поваги до маршруток <br/>То якій перевізник буде купляти нові автобуси <br/>Обшивати салони<br/><br/>Якщо моя пам'ять не зраджує <br/>якісь автобус (LT) тільки обшили сидіння, їхати приємно а через пару днів знов ним їхав і там вже ті сидіння порізані. То після цього перевізник їх вже обшивати я думаю не буду бо в людей не має поваги.<br/>Бидло по іншому назвати не можу
01 Листопада 2017, 12:31
В цих ганебних явищах винні в першу чергу ті , - хто ними керує і ті хто приймав їх на роботу , та поліціянти які мають право накладати штраф , а в останню чергу цей водій (невихована особа ) який таке допускає. При прийомі на роботу - його хтось інструктував ??? При виїзді на маршрут - його хтось інструктував ??? В Японії якщо публічний дім не дає прибутку , не повій міняють , а керівника !!!
01 Листопада 2017, 13:37
А власники не задумувались що люди і роблять шкоду в тих автобусах (LT) що не зручно їздити в них .
01 Листопада 2017, 15:37
За хабара Товстига дав водію маршрут і право на хамство
02 Листопада 2017, 08:28
А чому lt sprinter за кордоном комфорті<br/>А в нашій прекрасній Україні ні??!!!!!
03 Листопада 2017, 01:56
А СТОЯЧИХ ПАСАЖИРІВ У СПРИНТЕРАХ ЗА КОРДОНОМ ВОЗЯТЬ ???
03 Листопада 2017, 13:25
По телефону встигає розмовляти і гроші рахувати.Таким водіям ціни нема.Справжні аси.Сидиш запершись колінами в переобладнаному вантажному бусіку і слухаєш Владімерський централ.Романтично...Порвати нове пальто зачапившись за саморіз шуруп.Вийти з тими пасажирами,що стоять за спиною,а прохід в бусику тільки вперед.Наступити на ногу очкарику і лапнути за широку стегна і груди базарну продавщицю.Романтично...Сертифікований автобус гроші коштує.Відповідна кількість пасажирів та навантаження на вісь.Двоє дверей і аварійний вихід.А Ви шановні про Євро 5 норми в прокуреній собачій будці мрієте...
03 Листопада 2017, 16:34
100% правда , про це знають всі у владі і правоохоронних органах , але насупивши свої &quot; пики &quot; роблять вигляд ,що все гаразд ...
03 Листопада 2017, 16:47
Переобладнані з вантажівки???!!!<br/>Якщо ви знаєте то всі lt ті що полосаті пригнані із закордону пасажирами а не переобладнанні тут<br/>А що в еталонах сідушки не так само прикручені ???<br/>Чи там болти &quot; пасажирські &quot;???<br/>Це такий брєд
07 Листопада 2017, 16:49
Водій така людина як і Ви.Якщо він закурив в салоні - запропонуйтае закурити всім пасажирам.Перебуваючи в соціумі потрібно жити по законах соціуму.Якщо водій така яскрава індивідуальність,або хамло, то з бидлом провести культурну бесіду в присутності пасажирів.Розмовляти по телефону під час руху - також не аби яка небезпека.Але всі закривають на це очі і не роблять зауваження водію.Можливо потрібно ім скинутись на блютуз гарнітуру вільні руки ? Добре хоч СМСки не читають і пишуть під час руху.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром