У Ковелі впровадять єдину систему моніторингу руху міського транспорту

03 Листопада 2017, 15:20
2653

У Ковелі буде впроваджено єдину систему диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування. Це дозволить забезпечити належну організацію, управління, контроль за його рухом. На думку фахівців, завдяки системі буде надходити достовірна інформація про роботу перевізників.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Цю послугу, згідно конкурсу, надаватиме ТОВ «Дозор Україна». Підприємство уже працює на цьому ринку з 2012 року. Зокрема, вони займались встановленням та супроводжують GPS-моніторинг у містах: Коростень, Житомир, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Рівне, Ужгород, Біла Церква, Чернігів та Миргород.

Крім того, ТОВ «Дозор Україна» запропонувало інвестиційну пропозицію на суму 110 тисяч гривень, а саме – встановлення автоматизованих табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту на двох автобусних зупинках.

Є світова практика – у великих містах системи GPS-моніторингу, які встановлені у міському транспорті, дають достовірну інформацію пасажирам на зупинках, про місце знаходження і точний час прибуття. Що підвищує рівень обслуговування клієнтів.

Подібну послугу найближчим часом отримають ковельчани.

Коментарі
03 Листопада 2017, 17:23
Це просто брєд<br/>Внас місто маленьке і така фігня зовсім не нада <br/>Внас почті всі маршрутки їздить по однаковому русі<br/>І табло ніяке не треба
03 Листопада 2017, 17:45
А це десь обговорювалось, хто це придумав, а чому громадяни про це дізнаються випадково?<br/>Чому не озвучуються суми на встановлення цього задоволення, не озвучуються суми, які ітимуть на обслуговування цього задоволення?<br/>Чи так сліпить очі:&quot;Інвестиційну пропозицію на суму 110 тис. грн, а саме – встановлення автоматизованих табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту на двох автобусних зупинках&quot;<br/> А на інших зупинках, що чекатимуть не люди?<br/> Чому не на усіх зупинках?<br/>Депутати, де ви, одізвіться, дайте якусь відповідь, будь-ласка.
03 Листопада 2017, 18:00
і ще щоб інформація скільки пасажирів зайщло, скіфльки сидить, скільки стоїть, і скільки квиточків видано. А ще краще ввести проїзні талони і ніяким маршрутчикам гроші на карман не давати. ШАНОВНІ ПАСАЖИРИ!!!!! Водій зобовязаний видати вам проїзний квиток на зупинці, при посадці в автобус, а не рахувати бабло на ходу автобуса. Вимагайте квиточки від водія. За безквитковий проїзд передбачено штраф у розмірі 20 мінімальних зарплат .
07 Листопада 2017, 14:51
Надрукують вони лівих квиточків.Маршрутчик в мінусах ніколи не буде.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024