Як у Ковельській гімназії відсвяткували Хелловін

04 Листопада 2017, 15:16
5419

Хелловін святкують у нашій країні недавно, але вже став один з найулюбленіших свят для дітей і учні гімназії вирішили підтримати традицію святкування цього дня в англомовних країнах та вбрались у хеловінські костюми.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської гімназії.

Учні 1-В класу влаштували святкову вечірку для 1-х та 2-х класів. Костюм і гарний настрій були невід’ємними атрибутами свята. Організатори свята провели різні конкурси і цікаві ігри.

Особливо сподобався конкурс «Мумія». Правила прості: одному учаснику як можна швидше обмотати свій клас туалетним папером і зробити справжню мумію. Кожен клас був нагородженим дипломом за свої творчі здібності. Учні здобули перемогу у номінаціях «Найорганізованіші чудовиська», «Страшенні художники», «Найкостюмованіші» на шкільному розважальному заході.

Також, гімназисти 1А, 2В, 5А класів співали традиційні англійські пісні «Halloween song», «Dry bones», «Treat or trick!», вигукуючи «Пригощай або пошкодуєш!», та отримували в подарунок солодощі.

Цей день надовго запам’ятався і сподобався учням.

 

7

2

 

Коментарі
04 Листопада 2017, 17:28
Таки-так. Щире давнє українське свято. Діди і прадіди наші "святкували". Сам бачив.
04 Листопада 2017, 17:56
Не здивуюсь, якщо наступного року Хелловін стане традиційно українським.Браво,навчителі гімназії! Вперед до даунграунда!
04 Листопада 2017, 18:03
якби написали шо гімназисти відзначили свято нечисті
04 Листопада 2017, 18:34
"Дивани" - а Новий Рік у, фіг знає яких, костюмах це теж погано?!
04 Листопада 2017, 19:11
Наше аналогічне свято на ЩЕДРВІКУ! А тут тупі вчителі рулять!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
04 Листопада 2017, 19:16
краще б "Отче наш" навчили. З таких свят як той Хійлувін і починається проституція, наркоманія.
04 Листопада 2017, 19:16
Я побачу як святкуватимуть щедрий вечір у гімназії. Це ж треба було додуматись у навчальному закладі возхвалятм нечисть!!!! Ганьба такій гімназії!
04 Листопада 2017, 21:53
креативненько молодці
05 Листопада 2017, 09:24
соромно за низький рівень свідомості викладачів гімназії.Не заглиблюючись у зміст,вони передають форму,що нагадує невинні забави,а насправді не підігрування сатанинським обрядам.Шкода,що під вивіскою гімназії ім.О.Пчілки,яка збирала,зберігала українські народні традиції,щоб не згубити "золоту нитку" роду,зараз такі збочення насаджуються.Культура ,традиції українського народу несіть ,примножуйте та поширюйте.Як швидко приживається ядовите та спотворене.Не робіть "вінегрет" в головах дітей.Його і так достатньо в інших засобах інформації.
05 Листопада 2017, 16:59
після цього директор гімназії має піти з посади. а батьки мають вимагати звільнення директора. Вони навіть не замислюються над тим, що віддали дитину в престижний навчальний заклад а з їхніх дітей виховують бидлоту. бичковський - ти повинен зробити висновки з цього дійства. Бо й ти підеш на відпочинок.
05 Листопада 2017, 20:40
Дивує низький рівень освіченості майже всіх коментуючих. Почитайте ( начебто інтернет в усіх є) що то за свято, звідки взялося, яке мало значення колись і зараз, а тоді щось кажіть. Християнське Різдво веде початок від кривавих римських сатурналій. Паска, Купала - давні дохристиянські свята. Багато звичаїв, які ви так поважаєте - язичницькі. Та яке взагалі має<br/> значення релігійна приналежність події. В нас світська держава, школа, на щастя, відділена від релігії. А те, що ви сповідуєте, не нав&quot;язуйте іншим.<br/>.
05 Листопада 2017, 20:45
Освічена ти наша, а що, в Піндостані Хуйловін називають святом? Це лише стара кельтська традиція, яка дотримується в англомовних країнах. До нас то яким він боком, ми ж начебто нащадки великих укрів, а не якихось кельтів? Якщо ти, доню, не в курсі, переважна кількість населення нашої благословенної територіх сповідує православну віру, і нема чого всяку муру тут поширювати.
05 Листопада 2017, 20:45
І ще - як може бути &quot;сатанинським&quot; дохристиянське свято?))) Логіка, шановні!!! Ну а приплести сюди проституцію з наркоманією - це взагалі чудеса дедукції))) Одим словом, читайте, шановні, і бажано не інтернет, а книжки, бо &quot;сон розуму породжує чудовиська&quot; , а це вже зовсім не смішно.<br/>.
05 Листопада 2017, 21:28
Які сатаністи, які наркомани і проститутки?? Агов, 21 сторіччя на дворі. Нікого не має їбати шо хто святкує, Особливо мєсних мракобєсів. В нас світська держава, адекватні люди вам не вказують шо і як робити в ваших церквах. Подібними коментарями ви позорите свою релігію.
05 Листопада 2017, 21:37
В нас, голубе, не світська держава. В нас олігархічно-нетрадиційна плутократія, заснована на вірі рагулів у те, що скакання і нацистські лозунги приведуть до процвітання країни. Щодо мракобєсів - теж не так, є думка, що твій пухкенький задок все більше подобається прогресивній частині мешканців міста, кожного року завдяки вдосконаленню освітньої системи їх стає все більше, так що матимеш право вибору, а це вже справжня демократія і прогрес.
05 Листопада 2017, 21:44
Дівчинко, не відхиляйся від теми. Якщо тобі подобається - можеш хоч у русалку чи лєзбу старшого віку перевдягатись. Мова йшла стосовно того, що у нашій країні є свої традиційні цінності, за які люди і в даний час гинуть. Таке щоб зрозуміліше- ніхто не позбавляє права хоч раком повзати, але діти тут ні при чому. Нема чого їм у недозрілі уми запихати те, що не є характерним і типовим для нашого народу. Хай скляне намистя піндоси роздають у племені мумба-юмба.<br/> Якщо піндоси стануть колядувати чи щедрувати, як у нас, або хоч скакати через вогнище на Купала - можна підтримати в знак вдячності і їх традиції. А так - бидло скаже, як пан вкаже.
06 Листопада 2017, 01:18
За які такі традиційні цінностілюди в даний час гинуть ?? Дуже цікаво почути)<br/>Щодо дітей, різниці між хеловіном і щедрівками по суті немає, якщот не причисляти сюди релігійний зміст. Не хараткерним і не типовим для дітей є життя в бідності, голоді холоді, а не ваші окозамилювальні брєдові ідєі про сатаністів ітд
06 Листопада 2017, 01:27
Хелоуін- це «свято» відьм, привидів, вампірів та іншої нечисті. З історії «свята»: в ніч з 31 жовтня на 1 листопада друїди (язичники Великобританії) збиралися в дубових зарослях на вершинах пагорбів, запалювали багаття і приносили злим духам жертви, щоб їх задобрити.<br/>Коли мені було 4-5 років, я періодично хворів і не ходив в дитсадок. За мною доглядала бабуся. І коли я робив щось погане,- вона показувала на образ Ісуса Христа і говорила: «не роби злого, Бог покарає». Пройшли роки…, те що посіяла бабуся в 4-5 років,- проросло і дало свої плоди. Попри мою велику недосконалість, Бог вчить любити людей і ставитись до них лагідно на роботі наприклад (а особливої уваги потребують старші люди), бути вірним своїй сім’ї, працювати а не ледарювати, позбутися шкідливих звичок і т.п.<br/>А якби в дитинстві бабуся навчила відьмарства та сатанізму?!- Батьки своїх дітей на вулицю боялися б відпускати. <br/>В Біблії написано: «бо що тільки людина посіє,- те саме й пожне». Дорогі педагоги (а педагог- це людина, яка навчає інших людей (дітей), передає їм певні знання про життя): не сіймо вітер,- бо пожнемо бурю, не сіймо сатанізм,- бо пожнемо кров та сльози!<br/>«Свято» привидів та вампірів не повинно навіть згадуватися в нашому місті, в нашій країні, а тим більше активно пропагуватися. <br/>Оточуюче зло буквально душить наших дітей, а ми йому сприяємо та допомагаємо. <br/>Будьмо мудрими…
06 Листопада 2017, 18:53
Бог вчить любити людей, тільки шось ті самі глибоковіруючі люди і позери від православ&quot;я займаються дурницями на кшталт заборони якихось фільмів, музики, зовнішньоого вигляду, свят ітд. Яке ваше діло??? <br/>Шановний, яка різниця якшо ваш заріжуть во славу алаха, христа чи диявола?)) <br/>Бог сказав любити людей, а люди то трактують абсолютно не так
06 Листопада 2017, 19:34
На Ковельщині вчителів мабуть в дитинстві мати не один раз на підлогу кидала. Прийшла донька зі школи я її питаю як святкували День Перемоги? Махнула рукою. То як? Нас директор взяла завела на жидівський меморіал за Бахів і там святкували. Я аж розгубився! А що вона еврейка? Ні вона ку-ку! Не захотіла в Ковель, там би було цікавіше. Вдумайтесь в слово ВЧИТЕЛЬ! Чому в гімназії вчать - чужому! Рідного не знаєм, а чуже вивчаєм. В школі відразу готовлять з наших дітей заробітчан? Щоб знали Західну культуру! А потім дивуються, що кримінальна ситуація в Ковельщини така не благополучна. Педагоги становіться вже вчителями або йдіть в інше місце працювати, не калічте наших дітей!
07 Листопада 2017, 00:11
Яке відношення має Західна культура до кримінальної ситуації в Ковелі?? Більше того, подивіться статистику по важким злочинам в світі. На першому місці якраз таки країни, де великий відсоток віруючих. Задумайтесь над цим.
07 Листопада 2017, 02:49
Виховуєте вурдалаків які лишилися свого історичного та культурного коріння. Звідси і починаються проблемти людини з суспільством.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024