У Ковелі пропонують провести конкурс бізнес-проектів

06 Листопада 2017, 14:59
1857

Малий і середній бізнес є основою економічного зростання як окремо взятого регіону, так і держави загалом. Особливо це помітно у невеликих містах, де саме дрібні підприємства забезпечують життєдіяльність громади у різних сферах, створюють нові робочі місця.

Саме задля підтримки бізнес-ініціатив малого і середнього бізнесу міста у Ковельському центрі розвитку підприємництва відбулося засідання організаційного комітету з проведення міського конкурсу бізнес-проектів. Участь у заході взяли: Ігор Пініс – голова та Людмила Васковець – заступник голови ГО «Підприємці та працівники приватного сектору міста Ковеля», Микола Печенюк – голова ГО «Всеукраїнське громадське об'єднання «Комітет громадського спротиву», Михайло Долінський та Ірина Михалковська – начальник і головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради, – повідомляється на сайті міськради.

Ірина Михалковська представила інформацію про підтримку бізнесу, про Програму розвитку малого і середнього підприємництва у Ковелі на 2017–2018 роки.

Під час ділового діалогу директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак запропонував внести зміни до Програми, а саме: Розділ III «Ресурсне та інформаційне забезпечення» доповнити пунктом 24. У ньому йдеться про організацію та проведення конкурсу бізнес-проектів з метою підтримки інноваційної діяльності та сприяння розвитку підприємницького потенціалу. Всі присутні погодилися з цією пропозицією, яка по закінченню заходу була направлена на розгляд Ковельському міському голові.

Також йшлося про роботу Ковельського центру розвитку підприємництва, де представники бізнес-кіл можуть на безкоштовній основі отримати фахові поради спеціалістів державних і громадських організацій. 

Учасники зустрічі обговорили низку інших важливих питань.

 


Коментарі
06 Листопада 2017, 17:10
Хай би провели виїздне засідання на привокзальній!
06 Листопада 2017, 19:59
пініс експерт базарного бізнесу, а печенюк буде те діло кришувати. Шкода стасюк не було..
07 Листопада 2017, 16:12
Хахах...<br/>От тепер ковельчани потраплять у списки форбс!!<br/>Bussines Kovel
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром