У Ковелі на День залізничника виступав «Лісапетний батальйон», а також вручили грошовий сертифікат

06 Листопада 2017, 15:31
7919

Цими вихідними своє професійне свято відзначали залізничники.

З професійним святом у Палаці учнівської молоді залізничників привітав благодійний фонд народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині», а також представники міської та районної влади.

Зокрема, секретар міської ради Віра Федосюк, звертаючись до присутніх, зазначила: «Цей рік особливий для ковельських залізничників. Два нових потяги стали курсувати з нашого міста – Ковель-Хелм та Ковель-Харків. Це неабякий успіх та додаткові зручності для наших мешканців», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Віра Іванівна наголосила, що ковельські підприємства роблять вагомий внесок у наповненння місцевої казни, що дозволяє розбудовувати наше місто, поліпшувати його благоустрій.

Вона подякувала усім за хорошу роботу, за те, що не зупиняються на досягнутому, знаходять нові шляхи розв’язання проблем, вміло вибудовують тактику та стратегію розвитку своїх виробничих підрозділів. 

Окремим представникам галузі Віра Федосюк вручила Почесні грамоти міської ради.

Естафету віншувань та церемонію нагородження продовжив голова районної ради Андрій Броїло

Від імені народного депутата Степана Івахіва залізничників привітала його помічник Наталія Маленицька

 


1




Чимало відзнак та цінних подарунків отримали залізничники від благодійного фонду «Патріоти Волині». У цей день вони стали власниками телевізорів та мікрохвильовок. А колектив Ковельської поліклініки отримав сертифікат на 20 тисяч гривень на ремонт операційного блоку.

Як поділився враженнями Петро Дятел, який уже 16 років працює у пасажирському вагонному депо, для нього це було приємною несподіванкою, в яку і досі не може повірити. Як він сказав, це і є визнанням за багаторічну роботу, а ще - хороший подарунок до 60-річного ювілею, який чоловік відзначив два дні тому.

Його колега Анатолій Оришкевич теж додому пішов з обновкою. Каже, що за 37 років роботи жодного дня не шкодує, що більша частина його життя минула на залізниці, бо має хороший колектив, уважного керівника, улюблену справу, яку і далі не збирається полишати.

 

1

 

Чоловіки привітали усіх своїх колег зі святом і побажали їм бути відданими професії. А ще – подякували за відзнаку їх роботи.

Начальник станції Ковель Руслан Александрук говорив про проблеми й успіхи, які сьогодні є у галузі. Також він висловив вдячність організаторам за чудову нагоду - зустрітися залізничникам в урочистій атмосфері.

А розважали і додавали настрою винуватцям свята - заслужений артист України Адам Горбатюк та гурт «Лісапетний батальйон». 

 






1

1

1

1




2


 

Коментарі
06 Листопада 2017, 17:37
головне, що вручили "Лісапетному батальйону" квіти, бо на сесії Кіндер знову би "відгріб" від Стасюк
06 Листопада 2017, 17:44
Це точно! Бо Стасюк більше нічого не хвилює, тільки чи квіти вручили. Ото депутатів навибирали)))) і хочемо кращого життя.
06 Листопада 2017, 19:02
От якраз Стасюк хвилює, що в Ковелі під керівництвом кіндера твориться бардак і вона про це не мовчить тихенько в платочок як більшість так званих дупитатів.
06 Листопада 2017, 19:59
поки стасюк туалети мила в вагонах, а пініс булочками гендлював, у нас в Ковелі бардака не було ?
06 Листопада 2017, 21:42
Галя а де квіти?
06 Листопада 2017, 22:18
пересрали таке свято. Як за тоталітарного режиму святкували день залізничника. Літо, тепло. парк гуде. музика танці, атракціони. так ні, якомусь казлу закортіло, щоб наші залізничники святкували цей день не в той самий день, як в Росії. Тепер наші залізничники святкують в холоді, бех урочистостей. Запитайте любого ковельчанина корли день залізничника, ніхто й не скаже. А раніше у місті залізничників любий підліток знав, що перша неділя серпня -День Залізничника. та й залізничників у нас залишилось вже небагато. так звані демократично патріотичні сили знищили цю галузь в ковелі.
07 Листопада 2017, 11:18
Тільки не треба списувати на "демократично патріотичні сили", що пересрали таке свято, бо якомусь казлу закортіло. Свято перенесли з великого благословіння пана Кірпи. Ти ще не забув такого діяча в Укрзалізниці та в цілому в Україні?
07 Листопада 2017, 12:50
Про це святкування прості роботягі і не знали.
07 Листопада 2017, 19:17
Знали тільки прихвостні мера,бо мовляв він особисто вирішував питання кого саме нагородити і яким подарунком.
08 Листопада 2017, 09:53
А ЧОМУ ДЕПУТАТ ГАЛЯ СТАСЮК НЕ ПРИВІТАЛА СВОЇХ КОЛЕГ ВІД ІМЕНІ ДЕПУТАТСЬКОГО КОРПУСУ ХОЧАБ КВІТОЧКОЮ? <br/>ЧИ НЕ НАДАЛИ ЇЙ ДОЗВОЛУ ВИСТУПИТИ СЕРЕД НОРМАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ, ЩОБ НЕ ОСКВЕРНИТИ СВЯТКОВИЙ НАСТРІЙ?
08 Листопада 2017, 15:22
Так воно тільки на сесіях гавкати вміє.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024