У Ковелі арештували мікроавтобус контрабандистів разом із м’ясом

06 Листопада 2017, 18:00
3859

Ковельський міськрайонний суд за участю прокурора та старшого слідчого відділу поліції ухвалив накласти арешт на мікроавтобус «Mercedes Sprinter 311» та 2955 кілограмів м’ясної продукції, яка в ньому перевозилася контрабандою.

Про це затримання наше видання вже повідомляло. Тепер стали відомі деякі подробиці спільної спецоперації прикордонників, СБУ та Національної поліції. Отже, мікроавтобус з волинськими номерними знаками було зупинено працівниками поліції 27 жовтня 2017 року близько 13 години 20 хвилин при в’їзді в місто Ковель на 435 кілометрі автомобільної дороги міжнародного значення сполученням Київ-Ковель-Ягодин (М07). За кермом перебував 57-річний громадянин України, мешканець селища Стара Вижівка.

Під час огляду правоохоронці виявили, що кузов «буса» завантажений в хаотичному порядку поліетиленовими мішками з м’ясопродукцією, а саме – мороженими телячими тушками. Даний автомобіль без холодильного обладнання і не є пристосованим для перевезення м’ясної продукції. М’ясо – без відповідних супровідних документів та не проштамповане (відсутня позначка придатності). Будь-які пояснення водій контрабанди надавати категорично відмовився. Також з’ясувалося, що мікроавтобус належить жительці міста Луцька та перебуває у користуванні мешканки Старої Вижівки.

Арештувавши майно, яке є речовим доказом у кримінальному провадженні, суд призначив судово-товарознавчу та ветеринарно-санітарну експертизи, які прийняті до виконання експертними установами.

 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024