Колеги водія, який у Ковелі побив пільговика, стали на його захист

07 Листопада 2017, 11:00
3412

Колеги водія маршрутки, який побив пільговика і його доньку, стали на його захист і скаржаться, що пільговиків зараз стало так багато, що вони нині працюють на збиток.

Про це йдеться в сюжеті «Вікна-новини».

Нагадаємо, у Ковелі інвалід з донькою купили пільгові квитки в касі, але водій автобуса «Луцьк-Ратне» відмовився везти їх задешево, вигнав та навіть побив.

Про інцидент колеги водія чули, але засуджувати його не квапляться:

«Я ж не бачив, як воно насправді було все. Один може так розповісти, а другий по-іншому», – каже колега водія.

Водій додав, що возить різних пасажирів і показує білети – чотири білети продано, із них два пільгових.

«Я на процентах працюю і нічого не заробляю», – каже інший водій.

Одразу по сварці Валентин подався до поліції – написав на кривдника заяву та зафіксував у медиків завдані травми.

Керівництво водія впевнене, що водій пільговика не бив, а синці на тілі чоловіка – не від рук кермувальника. «Свою позицію ми будемо доводити в суді, бо ми впевнені, що до бійки не доходило. Якщо і є на тілі синці, то це не від того», – кажуть у фірмі-перевізниці.

Аби відстоювати свої права, пасажир і собі збирається до суду. Юристи певнять – закон на його боці.

 

Коментарі
07 Листопада 2017, 13:21
Перевізників теж стало багато то давайте їх бити. Логіка. Коли перевізникам не відшкодовують хай звертаються до суду а не вступати в суперечки з пільговиками. Що значить стали на захист? Вони були свідками того що відбулося? Керівництво водія впевнене наче воно було присутнє. Керівництво буде молоти що завгодно аби зіскочити. Валентин правильно зробить що піде до суду. У маршрутках має вестись відеонагляд і на автовокзалі мають бути камери спостереження.
07 Листопада 2017, 14:21
Знаю цього пільговика, то ще та штучка....
07 Листопада 2017, 14:37
В сюжеті СТБ були такі слова "Це вже третій інцидент Валентина з водіями. Першу судову справу він виграв. Друга вже завершується. Тепер піде знову до суду". Чоловік провокує водіїв на конфлікт щоб потім через суд злупити з них гроші?
07 Листопада 2017, 14:52
"Керівництво водія" не може бути реальними свідками, оскільки їм нічого не відомо про дану подію. Але виступити фіктивними свідками і дати завідомо неправдиві показання, за які передбачена кримінальна відповідальність, може, якщо дуже захоче.
07 Листопада 2017, 15:09
А завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину?
07 Листопада 2017, 15:32
В сюжеті касир підтверджує що буває і таке що не хочуть везти. Це не поодинокий випадок.
07 Листопада 2017, 15:34
А те що це третій інцидент Валентина це говорить про те що пільговик постійно стикається з тим що по посвідченню не хочуть везти. Одні мовчать а він добивається того що гарантувала держава.
07 Листопада 2017, 15:54
То нехай добивається у держави щоб забезпечила його пільги грошима. Водій що не людина? Чи може в нього дітей чи сімї немає яких треба кормити? Може хай харчуються святим духом бо зарплати він не повинен мати? Видайте пільговикам гроші на проїзд на руки і хай або катаються або хліб з маслом купляють за них. І буде порядок
07 Листопада 2017, 15:57
Це не перший конфлікт у Ковелі з перевізниками,вони дійсно відмовляються перевозити пільгові категорії населення.Людина бере в касі пільговий квиток,водій виїзджає з міста і посеред дороги вимагає доплатити до повної вартості.Просто в нас завжди крайні прості люди бо їм потрібно їхати,а перевізники не хочуть добиватися свого від держави, простіше збити з людини.Але те що ми тут пишемо,воно не допоможе пасажирам.Хай хоч Валентин доб"ється свого,бо не всі підуть у суд.
07 Листопада 2017, 16:00
Так він добивається у держави. Звертається до суду. Водії не дають квитки водії біля біржі і напроти тц Аладин підпирають пасажирів. Там вже зупинки в них стандартні. Хто веде облік цім коштам? Коли водія щось не влаштовує хай шукає іншу роботу і не простягає руки.
07 Листопада 2017, 16:04
Перевізник може відмовитись від маршруту коли це йому не вигідно. Але ж ні не відмовляється .
07 Листопада 2017, 18:00
а ви бачили на відео чий портрет вісить на стіні безкоштовного юриста? ото ж то, Саша Грей проста американська дівчинка (порнодіва). Нормуль. Колись портрети Лесі Українки були модні. а зараз свої кумири....
07 Листопада 2017, 19:34
А мене в цій ситуації дивує повна відсутність реакції з боку Укртрансбезпеки, і Волинської ОДА. Чому в даної перевізниці,в якої автотранспортне підприємство оформлено за домашньою адресою її приватного будинку досі не відібрана ліцензія на перевезення песажирів???Адже порушення очевидне.. Я сумніваюсь , що привиїзді в рейс водій заїжає на яму і проходить повноуінний технічний огляд механіком. Укртрансбезпека де ви??? Відбирайте ліцензію. Так як даний перевізник відмовляється перевозити пільговиків , то у Волинської обл держ адміністрації є всі законні права розірвати договір на перевезення цим маршрутом з цим перевізником, тим більше історія отримала широкий розголос у змі. <br/>Чому до сих пір не відреагували у Волинській ОДА???? Чому мовчить Волинська Укртрансбезпека???
07 Листопада 2017, 19:41
А як часто потерпілий Валентин протягом доби користується громадським транспортом? І за рахунок конкретного перевізника. Чи не є це спробою рейдерського захоплення транспорту і маршруту. Я так зрозумів, що він з цієї маршрутки практично не виходить. А якщо і виходить, то виключно в суд зі скаргою.
07 Листопада 2017, 19:58
Яка різниця скільки раз користується. Тут факт що перевізники пільговиків відмовляються перевозити. Касир в відео підтверджує, водій майже підтвердив. Порушення законів України. Порушення конституційних прав. З перевізниками потрібно розбиратись і як найшвидше. Не хочуть возити потрібно залучати нових. Яке рейдерське захоплення? Василь ти часом не маршрутчик? Завтра студентів відмовляться по студентським перевозити.
07 Листопада 2017, 20:38
Валік- зірка ТV
07 Листопада 2017, 22:11
Перевізники і шофери ваш обовязок нас возити без коштів нас пільговиків тільки 126 категорій<br/>А держава вілшкодовує вам тим чим дєдка навіщає бабку<br/>радуйтесь<br/>СКОТИНЯКИ
07 Листопада 2017, 22:19
Про що мова?
07 Листопада 2017, 23:14
Так хай звертаються до суду перевізники або відмовляються від маршрутів. Чи там їм намазано медом?
08 Листопада 2017, 02:26
Замість виплати компенсації перевізникам за пільговиків Товстига бере з перевізників хабарі за маршрути.
08 Листопада 2017, 03:18
Водій звичайно не прав, що розпустив руки(на мою думку просто не витерпів). Але знаючи цього &quot;потерпілого&quot;, який своїми діями та вчинками достане &quot;мертвого&quot; , мабуть попав на те, що давно мало статися рано чи пізно. Може зараз нарешті трошки заспокоїться наш &quot;потерпілий&quot;. Неодноразово була свідком суперечок з &quot;потерпілим&quot;
08 Листопада 2017, 09:36
держава відшкодовує пільгові перевезення, але не всім перевізникам. Для цього є вибрані перевізники які дружать з чиновниками і отримують повне відшкодування а то і більше. Копайте глибше.
08 Листопада 2017, 11:09
Не такі вони і бідні ці водії. Скільки їжджу, ніколи не бачила, щоб між автостанціями на зупинках людям квитки видавали. Тобто не процент у них, а живі гроші. Хто буде робити щось собі на збиткі?Кричать, що не вигідно, а самі їздять....
08 Листопада 2017, 12:00
Водій можливо і відмовив, але що бив не думаю.... Знаючи Валентина, думаю що на штовханину, якщо така була спровокував.
08 Листопада 2017, 12:03
Одна два слова не зв'яже, а другий сидить ноги на столі , так працює, ще й фотки викладає щоб всі бачили.<br/>А портрет порнозірки тільки підтверджує моральний портрет.
08 Листопада 2017, 13:58
Безкоштовний сир - в мишоловці. Безкоштовні юристи вміють кваліфіковано програти завідомо виграшну справу. І шліфують свою кваліфікацію в цьому напрямнку.
08 Листопада 2017, 15:36
та той пасажир професійний терпіла, він тільки заробляє на отаких ситуаціях...точно знаю
08 Листопада 2017, 22:25
Обов'язок водія : - водити транспортний засіб , а не давати оцінку тому , скільки держава дала пільг своїм громадянам ! Керівники цих маршрутів нехай звертаються у суд , що не відшкодовуються гроші за перевезення цієї категорії , але розпускати руки водієві це не дає права ...
08 Листопада 2017, 23:36
Олежка скотиняка ти і ті пасажири які не поважають працю водія який перевозить сотню людей в день,які виносять мозгі,які рвуть в маршрутках сидіння,які ліплять долбані жувачкі,які викидають сміття ,їдять семічкі, то ви є бидло не виховане,ідіть бесплатно до очкаріка візьміть спортивного костюма,ідіть до смітюха по безплатний хліб,чого ви вчепились до тих перевізників ,чого не хватає,багатодітні бесплатно мають їздити? Зробив ...забезпечення свою дитину за свій рахунок а не за наш,закачай рукава і іди працюй,добийся в житті того чого добилися ми...воно не просто дається,а очкарик проплатив всю брехню яку він несе,він є бидло...він податки сплачує як ми?...зрозуміло що ні ,бо він торгаш,.і надалі шановні пільговики читайте правильно закони основне дочитуйте до кінця і вимагайте в держави грошової компенсації вам особисто в руки за кожен квиток а ми вам їх тобто квитки будем видавати за кожен проїд і тоді побачиш як ви шановні наїздите!!!!!!!!!!
09 Листопада 2017, 11:05
При проведенні тендера на перевезення в договорі оговорюється про перевезення пільговиків . Не хочеш цього робити , вози своїм автобусом ( бусиком ) свою родину і немає чого ображати тих людей кому держава надала пільги. Шукай іншу роботу де будуть всі такі &quot; заслужені &quot; як ти .
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром