Ковельського мера Олега Кіндера назвали «Євреєм з тяпкою»

08 Листопада 2017, 18:00
6711

У жовтні цього року секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк опублікувала у Фейсбуці фотознімок мера міста Олега Кіндера, коли він разом із працівниками виконавчого комітету під час обідньої перерви висадив цибулини тюльпанів на площі Героїв Майдану – перед «Білим» домом.

Як повідомляло наше видання міський голова одним з перших взявся до роботи.

«Приємно здивований, що вийшло стільки працівників, які виявили бажання долучитись до акції. Сподіваюсь, що весною все гарно зійде і згодом ці тюльпани стануть окрасою нашої  площі. Дякую всім, хто підтримав це починання», – мовив Олег Олексійович.

Однак реакція на фото дописувачів у Фейсбуці викликала шквал дошкульної критики на адресу керівництва ковельської мерії, причому деякі з них, як то кажуть, слів не підбирали.

«Хто не бачив Єврея з тяпкою, без моторчика!???)))» – написав Zheka Selin.

«Раді були б бачити і вас але чомусь не дочекались», – відповіла йому Віра Федосюк.

«Пів року чекали з соцЗабезу, державне забезпечення, як переселенців, моя дружина та донька!!!! Ні копійки!!!! Жили у волонтерів на дачі !!!, 150 гривень в місяць!!! Як я вас СУКІ буду сприймати!!!!???" Земляків та землячки" !!!!??? Польща очі заліпила золотими!!!!» – обурювався Zheka Selin.

«Михайло Гетьман (перший заступник міського голова, – ред.) за ручку привів до голови соцЗабезу!!! І пох!!!!))) Також, подібне відношення є і до вас !!!! "Керуюча ланка" !!!!))) Заї .....ло!!! Вже і даром нічого не хочу!!! Якщо кадирівські оркі зайдуть, тільки родини побратимів будуть турбувати мою душу !!!! Не хочу, ні землі, ні посад, хочу щоб ви "тепличні" відчули та ваші золоті діткі, що таке справжня війна !!! На цьому жирна.!!! Окрім того! , На наших полонених сепари ножем свастику вирізають, а вам чиновникам тепленько і затишно у ваших кабінетах!!! Може брешу!!!???» – підсумував він.

«ПАН ОЛЕГ ГОТОВИТЬСЯ ДО ЮЛІЇ ДОЦІ В КОЛХОЗ НА БУРЯКИ», – підключився до обговорення голова громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк.

«Огрядний фасончик і білі рукавички-зробили сьогодні мій день! Як я вас суки ненавиджу, за брехню, лукавство, жагу влади, власні інтереси. Вєрунцьо! А ну назвіть хоть одного депутата, посадовця хто сам пішов на війну, чи дітей своїх віддав? Вже ви понадавали і землиці, і уваги. Лицемірство та блюзнірство. Зато жопа в теплі...» – звернувся до секретаря ради офіцер Збройних Сил України, учасник АТО, ковельчанин Руслан Війтик.

«Віра, вибачте, але не партесь на дрібницях і не тільки! Громада наймала мера і Вас, не з сапкою ходити, а вирішувати серйозні проблеми міськоі громади і окремих людей, які сьогодні дуже Є болячі і нагальні. Не сипте сіль на рани людям своєю "святістю" і задоволеністю своіми досягненнями. Задоволеність собою – смерть. Незадоволеність (неудовлетворенность) собою, ось те що рухає прогрес. Такими постами і деякими іншими Ви робите антипослугу своєму шефові і оточенню. Люди знають набагато більше про кожного з Вас і нас, ніж Ви думаєте! Роботи не сапкою, а інтелектом і Серцем непочатий край! З сапкою, робота працівниць міськпобуткомбінату, це дешевше для громади. Це порада!» – підказав Вірі Федосюк колишній директор Ковельської філії Волинського ГРУ «ПриватБанку» Віктор Сагаль.

«Руслан, ця картинка навіяла мені спогад про картину «Ленін на суботнику» (Ленин с бревном.) «Ленин и дети» - а тепер ми дізналися, які за його наказами творили звірства проти народу, борцем за права якого, він виступав! Ніяких аналогій, просто навіяло», – додав Віктор Захарович, який у 80-х роках був першим секретарем Ковельського міського комітету ленінського комсомо­лу.

 



Коментарі
08 Листопада 2017, 20:21
Бо так і клоун клоуном.
08 Листопада 2017, 20:38
Всеодно прийдеться віддавати награбоване.Злочину без покарання не буває...
08 Листопада 2017, 21:49
Ах-ах-ах і сагаленя обізвалося...Комунарик недобитий думає, що вже забули як він сала за шкіру заливав людям, а зараз став таким борцем за справедливість!
08 Листопада 2017, 22:12
прийде час розплати, нехай не забуде з собою ще Товстигу з балаком прихопити на лаву підсудних
09 Листопада 2017, 11:07
Ще б фуфайку одів...щоб своїм показатись. Тільки Мавпу така дурня в голову могла прийти!
09 Листопада 2017, 11:18
Ото то "маленька Вєра" втнула свому босу подарочка!...А хотіла, як лучче, подмазать любіменому начальнику...удовлєтворіть тцк сказать..цк самолюбіє обєзьянці.
09 Листопада 2017, 11:31
Куди вам в Європу, ви бидлом були і бидлм залишитесь. Ще б кожному місту таке керівництво як в нас. Щоб не зробила наша місцева влада всерівно ви все знищите. Єдине що тут можна сказати це почніть з себе, а тоді і до інших людей не доберетесь з своїми безглуздим критикуванням!!!
09 Листопада 2017, 11:55
Я ТЕЖ МОГЛА Б З ЛОПАТОЮ
09 Листопада 2017, 12:03
А яке керівництво у нас? Сільмаш без доріг набережна розлазиться. Літня естрада викликає багато питань. Все за що не візьмуться якось не так виходить. Зараз питання комунальників, всі скаржаться. Пивна палатка все літо стояла в самому центрі. Архітектурні пам'ятки руйнують а потім продають. Це найгірше керівництво що було. Місто розвалюється на очах. А за той торговий павільйон що в дворі 12 аптеки, питання досі не вирішилось.
09 Листопада 2017, 12:29
Як говорив Івахів "я даю Олегу гроші по мужскі без якихось бумаг". Чи це не корупційна схема? Дача готівки посадовій особі. Мда.
09 Листопада 2017, 13:15
Є інформація, що з Кіндером підрядні організації просто бояться вже працювати. Завищення цін в кошторисах на об/єкти комунальної власності сягають 150-200 відсотків. Це робиться з метою отримання "супер-відкатів"! Саме тому кошти направляються саме на такі об'єкти, де можна швидше та безконтрольно отримати "мзду", саме тому до виконання таких робіт залучаються фірми та фірмочки сумнівної репутації. Про яку таку таку хорошу роботу управлінців міськради може йти мова?!!! Мова йде про корупційне та злочинне розбазарювання коштів громади!!!
09 Листопада 2017, 14:40
мені подобається луцьсантехмонтаж, яку ввів на ковельський ринок послуг Товстига. Багато що з робіт почато, але не завершено. Хоча бабло і акти виконаних робіт підписані. на який курорт на цей раз зібрався Товстига?
09 Листопада 2017, 14:49
Вже пора тому Товстизі ввести...в одне місце!
09 Листопада 2017, 17:12
Коли вже слідчі органи візьмуться за шикарні ремонти в ковельській лікарні? Тільки цього року пішло майже 4 мільйона гривень, а з хворих просять здати в касу "добровільні" пожертви. Скільки ще буде тривати відмивання грошей???
09 Листопада 2017, 18:38
В перекладі на українську мову це звучить приблизно так: "ЖИДІВСЬКЕ ЯЙКО-СПОДІВАЙКО З ТЯПКОЮ."
09 Листопада 2017, 23:16
То він жид чи єврей
10 Листопада 2017, 10:21
Він просто ХУЙЛУША !
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024