Про заборону риболовлі на Волині та про інше - читайте у свіжому випуску тижневика «Сім’я і дім»

09 Листопада 2017, 16:51
1640

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як у Володимирі-Волинському піклуються про тих, хто волею долі опинився самотнім. У місцевому територіальному центрі люди, які змушені зустрічати старість на самоті, можуть розраховувати на хороший догляд та тепле спілкування. Про один день із життя дому престарілих дізнавайтеся на сторінках газети.

На Волині заборонили риболовлю. На порушників очікують чималі штрафи. Згідно з правилами рибальства, від 1 листопада до 10 березня ловити рибу в зимувальних ямах на природних водоймах області категорично заборонено. Порушників каратимуть штрафами до півтисячі гривень.

Віктора Чухрая називають найромантичнішим фотографом Луцька. Він уміє помітити й спіймати неповторні миті з життя міста. Вже багато років він фіксує на фотокамеру, як змінюється Лучеськ. Розмову з митцем читайте в тижневику.

У волинських лісах почали запасати корм для звірів. У Маневицькому районі на деревах розвішують поживні віники для зайців, козуль та оленів. Більше про те, як лісівники готуються до зимового сезону, дізнавайтеся зі сторінок газети.

У Любомльському районі до кінця року обласна влада планує розбудувати три школи, де нині навчається загалом близько тисячі учнів. Реконструкцію влаштують у контексті децентралізації на тлі створення об’єднаних територіальних громад. У навчальних закладах реконструюють приміщення і добудують спортзал. Як відбувається робота, читайте на на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024