Ковельський нардеп Степан Івахів дає гроші на Ковель «по-чоловічому»

14 Листопада 2017, 11:18
7224

У 2016 році напередодні дня Незалежності України у Ковелі презентували першу чергу нової набережної на лівому березі водосховища. Роботи фінансувалися з міського бюджету.

Далі набережну та рекреаційну зону облаштували за кошти благодійного фонду «Патріоти Волині» народного депутата України Степана Івахіва. Як повідомлялося у засобах масової інформації, на це було виділено понад 2 мільйони гривень. Другу чергу набережної урочисто відкрили 25 червня 2017 року з нагоди 5-ої річниці діяльності фонду.

Днями на телеканалі «Аверс» вийшов сюжет про те, що у серпні Степан Івахів подарував ковельчанам на честь п’ятиріччя фонду «Патріоти Волині» бруківку, за яку вони самі ж і заплатили.

«Адже за облагородження набережної з міського бюджету віддали понад два мільйони гривень. А відкривав її чомусь народний депутат, як подарунок від себе», – розповідають тележурналісти.

Покладена півроку тому бруківка зараз «розходиться».

«Так, це гарний об’єкт, але цей об’єкт, в який «закопано» мільйони грошей ковельської міської громади, фактично знову потребує нових мільйонів. Це при тому, що міська влада немає коштів на школи, садочки, інші соціально-значимі проекти. Чи будуть знайдені винні недолугості цього будівництва? Що ж, ми побачимо. Побачимо, як наша влада дасть оцінку своїм діям», – каже депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс.

Скільки конкретно коштів народний депутат України виділив із благодійного фонду на набережну – невідомо.

«Всі суми, які ми виділяємо на місто, узгоджуємо з мером, але, як називається, «по-чоловічому». Жмемо руки. Зрозуміло, що юридично він (міський голова Олег Кіндер, – ред.) немає інформації, но я йому і не даю юридичної інформації, на яку він може дати офіційну відповідь. Бо для того, щоб він мені дав офіційну відповідь, він має мати від мене офіційний папір, а він офіційного паперу від мене немає… Набережну робили. До якоїсь частини зробив він. З якоїсь частини почав робити я», – пояснював Степан Івахів секретарю громадської ради при Ковельській міській раді Галині Артюшенко.

Чи буде Степан Петрович вкладати кошти у ремонт бруківки, яка сповзає у водосховище, – теж невідомо.

Секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк вже назвала телесюжет «замовним».

«Набережна в Ковелі велика і ми із задоволенням приймемо подарунок і від Палиці (голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, – ред.). Але знімати замовні сюжети і обливати конкурента брудом – це бридко і йде «Укропівцям» тільки в мінус», – обурюється Віра Іванівна.

 

 

Коментарі
14 Листопада 2017, 13:36
Подарункі за народні гроші ,розкрадені гроші Івахова-ось ціна Кіндера і КО.
14 Листопада 2017, 14:59
Ось чому Кіндер розширяє кладовище
14 Листопада 2017, 17:25
Багато років підряд до відкриття пляжу .Купання у Ковельському водосховищі було заборонене.Якісь там &quot;палички&quot; пагано діяли на здоров'я людей.<br/> Але Літом 2017, Івахів з Кіндером провели офіційне відкриття рекреаційної зони ,перерізали червону стрчку,і &quot;БАЦ&quot; стається чудо - вода, у водосховищі очищається ,палички мабуть зникають, бо віх запрошують купатись ,та прославляти владу,яке вона чудо зробила для міста.<br/> Але Весною пан Кошарук закопує свинок з ветсанзаводу вище по течії недалечко від річки.
14 Листопада 2017, 17:29
Цікаво чи не так?
14 Листопада 2017, 17:44
Аверс то є помойка Укропівська.Пініс дебіл сходи в лікарню.Галя спасай жд поліклініку там капець.Жд лікарня місту на.... не потрібна як шо Пініс з цієї позиції розказує що нема грошей на медецину то хай валить до Палиці і буде в жд щастя. Може.
14 Листопада 2017, 18:00
галя з йосіком хочуть знати скільки дав івахів. класна косточка в йосіка на кофті. цікаво він її гризе ?
14 Листопада 2017, 18:01
Ти хоть сам зрозумів, що тут напісяв?
14 Листопада 2017, 18:02
Злодій пообіцяв віддати мікроскопічну частинку вкраденого, а ви плещете на радощах в долоні. Тупі раби!
14 Листопада 2017, 19:36
Івахів спочатку по крупному хапнув державних ( народних ) грошенят . Він входить в 100 найбагатших злодіїв України . Що він таке зробив, винайшов, що цим користуються млн.людей і йому капають девіденти . Ще раз підкреслюю він наші сотні млн. вкрав , а тепер кидає нам кісточку , щоб ми молилися на нього ! Йому потрібно вкрай бути у ВР щоб лобіювати свій злочинний &quot; бізнес &quot;.
14 Листопада 2017, 22:07
Палиця прям святий.Галя підмилася і до шефа . жд піпец.
15 Листопада 2017, 03:47
Рижий вкрав гроши в Еремеева і замутив все через офшори.Вдова з дитьми лишились фактичного без нічого.Напів слипу матир Еремеева заставив пидписати документи .ніби про успакування часткі якогось готель а фактично шахрайскім методом заволодив чужим добром.Доречі теж вкраденим.І так в результати Івахів риже чмо пиариться за рахунок вкрадених грошей.І хто він писля цього.Правильно риже чмо.Злодюга.
15 Листопада 2017, 10:19
Саме актульне на сьогодншншй день це культура сексу в нашому мшсті<br/>Повний провал Всі інвестиціі і Івахівськи також треба направити сюди закрити ЦНАП В білій хаті<br/>і відкрити комунальниій заклад пільговим категоріям знижки<br/>Запрошую до обговорення
15 Листопада 2017, 10:26
Мочкануть падлу
15 Листопада 2017, 10:48
Він діє по принципу злодюг : - Грабуй , награблене ...!!!!!!!!!!!!!!
15 Листопада 2017, 12:15
Ну накінець прокинулись реально Вітаю грошенят підкину як виграю в лотарею<br/>Скотиняки
15 Листопада 2017, 13:31
Приеду на открытие ребят проверенных подтяну для обмена опытом<br/>Пративные
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39