У центрі Ковеля ведеться реконструкція тротуарів

15 Листопада 2017, 17:13
8444

У ці дні розпочато реконструкцію тротуару на вулиці Незалежності (від Театральної до площі Героїв Майдану).

З міського бюджету на це спрямовано 1 мільйон 450 тисяч гривень. Роботи виконує луцька фірма ТзОВ «Бетон Брук Сервіс», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Як зазначає начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, погодні умови не позначаться на якості. За його словами, підрядник зобов’язався завершити вкладання бруківки оперативно, аби менше створювати незручностей для ковельчан та гостей нашого міста.

ТзОВ «ВИШКІВ-БРУК» такі ж роботи виконує на вулиці Міцкевича. З міського бюджету на облаштування тут тротуару виділено 150 тисяч гривень.

Андрій Стернічук каже, що на цьому тижні бригада приступить до ремонту прибудинкової території на Заводській, 7. Якщо на початку року у Ковелі планували провести благоустрій трьох дворів - 40 років Перемоги, 15, Грушевського, 5 та на Володимира Кияна, 74, то перевиконання дохідної частини бюджету дозволило доповнити цей список. 

567 тисяч гривень з місцевої казни буде використано на встановлення нових бордюрів, викладання плиткою пішохідних доріжок, стоянки для автомобілів на Заводській, 7. А ще на цій прибудинковій території вирішиться питання водовідведення дощових і талих вод. 

 



1




 

 

Коментарі
15 Листопада 2017, 20:07
Краще б ями на дорогах залатали! Та бруківка ще могла лежати й лежати. Не має господаря, замість нього дибіл!
15 Листопада 2017, 21:09
з усіма луцькими фірмати угоди заключає Товстига. Дуже прикро, що ковельські спеціалісти сидять вдома, а луцькі працюють в ковелі. висновок думаю що не потребує коментарів. скоро літо. Шмоньок потрібно буде везти на море. а де бабло взяти? тільки відкати від сумнівних оборуток.
15 Листопада 2017, 23:22
А стара бруківка де будуть використовувати? Іі по- господарськи можна закласти такуж саму площу, будь ласка оприлюдніть де іі положили!!!! Або продайте з аукціону,
15 Листопада 2017, 23:28
А на фіга скажіть будь ласка бруківку в одному місці бруківку кожен рік перекладувати?? Там же біля вопака бруківку в прошлому році положили. Зараз виймають і нову ложать. Може пояснить хто , що це за дибілізм біля вопака твориться???
15 Листопада 2017, 23:53
ту бруківку клав балак. бабло відмив. тепер його учень кладе. теж бабло хоче відмити трохи. А між іншим це наші податки. За йі гроші можна було б купити доброго трактора для очистки снігу, чи сміттєвоза. А то їздять ще лахи часів СРСР. А є закон про декомунізацію. Чому радянські автомобілі до цього часу їздять ковелем? Чому кіндер не виконує закон?
16 Листопада 2017, 01:44
Ну біля Вопака, ще якось можна ходити, хоча ям хватає. А по дорозі від універмагу до третьої школи можна ноги повикручувати. Яма на ямі, нереально пройти і не спотикнутися. Цікаво, коли дійде черга по ремонту цієї дороги?
16 Листопада 2017, 13:51
А біля стоматполіклініки також кістка повилущувалась, вже скільки років без, навіть, косметичного ремонту, можна ноги повикручувати. По вул.Шевченка 9,- там взагалі з 1979 року на прилеглій території ніхто і нічого не робив!
16 Листопада 2017, 14:44
Кладуть у центрі бо там найвидніше &quot;доблесні&quot; прагнення наших чинуш. У старих містах (Львів, Чернівці) вже по 200 років лежить бруківка і нічого, машини їздять та пішоходи ходять уже стільки часу. Треба ж десь гроші відмивати собі у кишеню....<br/>Але всі ту так скаржаться, обурюються і нічого не роблять, чекають, що щось просто так зміниться. Доки ми всі самі не змінимось, весь цей бардак буде продовжуватись.... НАМ НА ВТІХУ!!!!!!
16 Листопада 2017, 22:04
Ну вам, придуркам, не угодишь.Не кладут-плохо, кладут, еще хуже.
16 Листопада 2017, 23:27
кіндер хитрий злодюга тому ,що ти халоп- придурок і таких як ти в ковелі тисячі, кіндер і уся його злодійська рать з мовчазної вашої згоди грабує КОВЕЛЬ.
24 Листопада 2017, 00:26
Задовбав той Кіндер,цього року доріг не ремонтував.Куди гроші на ремонт доріг дів?
24 Листопада 2017, 00:29
І чому це за міські кошти кладуть.Хай кладе Вопак,це його територія і так до самої Аркади.
27 Листопада 2017, 19:43
Кладуть нову бруківку погано некладуть теж погано!вас непоймеш як вам вгодити(
28 Листопада 2017, 01:17
А на вул.Володимирській, біля базарчика, де місцевий олігарх набудував&quot;бидлятних&quot;приміщень(інакше не назвеш, бо в них ні води, ні туалетів, та ін.), ніяке керівництво міста, жеків , депутати місц.ради, - не помічають,що там не те що дорогою назвати не можна, в кар'єрах та ярах, мабуть, ліпші дороги! Ні для пішоходів, ні для машин! А тротуари &quot; впадло&quot; зробити біля тих бидлятних приміщень тому ж олігарху?на 30 см тротуару вистачило, висотою пів метра, стид і позор! Яка рада, який жек, чи яка інша мара має це побачити і вирішити! І де то вирішують, що біля вопака щорічно бруківку міняють , а по Володимир ському&quot;централі &quot;- гори все вогнем! Та й в іно х віддалених незначно від цертра міста...
28 Листопада 2017, 01:21
А на вул.Володимирській, біля базарчика, де місцевий олігарх набудував&quot;бидлятних&quot;приміщень(інакше не назвеш, бо в них ні води, ні туалетів, та ін.), ніяке керівництво міста, жеків , депутати місц.ради, - не помічають,що там не те що дорогою назвати не можна, в кар'єрах та ярах, мабуть, ліпші дороги! Ні для пішоходів, ні для машин! А тротуари &quot; впадло&quot; зробити біля тих бидлятних приміщень тому ж олігарху?на 30 см тротуару вистачило, висотою пів метра, стид і позор! Яка рада, який жек, чи яка інша мара має це побачити і вирішити! І де то вирішують, що біля вопака щорічно бруківку міняють , а по Володимир ському&quot;централі &quot;- гори все вогнем! Та й в інших районах , віддалених незначно від центра міста...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024